Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein II: The New Colossus'un No More Nazis Videosu Yayınlandı

Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.
  
     Önceki oyun ile başarıyı yakalayan Wolfenstein, devam oyunu The New Colossus ile bu başarısını devam ettirmeye niyetli görünüyor. Önceki milkshake videosundan sonra bu sefer de Amerikan halkını gaza getirerek direnişe katılmaya teşvik eden kahramanlarımızı görüyoruz.
 
     Amerikalılar Nazi'lerin işgali ile o "popüler" ruhlarını kaybetmiş durumdadırlar ve Nazi'ler ne derlerse onu yapmaktadırlar. Bizler ise direnişçiler olarak (Özellikle de kendimiz), önden giderek bu işin nasıl yapıldığını göstereceğiz anlaşılan. Yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein II: The New Colossus Bethesda MachineGames
Call of Duty WWII'den Dört Karakter Videosu FINAL FANTASY XV'in Multiplayer Genişleme Paketi Önümüzdeki Ay
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

asaltek

21.9.2017 09:40:45

0
wolfenstein mafia3 edition

2K

21.9.2017 01:26:33

+1
Wolfenstein: The New Order çok başarılı bulduğum bir oyundu. Konusunda pek bir şey olmasa bile anlatımı, işleyişi, karakterleri başarılı bir oyundu. Zaten MachineGames eski Starbreeze Studios'dan çıkanların kurduğu bir ekip. Fakat ilk oyunda hatırladığım kadarıyla bu fragmanda olan kadar bile espri yoktu. Artık küfür eden komik zenci karakterlerden sıkıldık ve çok klişe geliyor, umarım bunun üzerine gitmezler. Baş karakter yaşadıklarından dolayı ağır depresif bir karakterdi bana sanki baya bir değişmiş gibi geldi. İlk oyunun tek eksiği FPS oyunu olmasına rağmen silahlar sanki boşa sıkıyormuş gibi geliyordu, bunu düzelttiklerini umuyorum. İlk oyundan daha iyi olacağını düşünüyorum ki ilk oyun kadar bile olsa direk alacağım oyunlar arasında.

HIGHER

20.9.2017 21:24:07

0
çok güzel görünüyor

Focke-Wulf

20.9.2017 19:55:44

0
Olmamış. Bu oyunun amacı sadece Nazi öldürmek değil... Aşırı küfürlü dile ne gerek vardı ayrıca. Umarım gösterilmeyen etkileyici hikayeye sahiptir. Wolfenstein hayranı olarak üzüldüm. Umarım haksız çıkarım. 2014 te çıkan trailer a bak buna bak bi de :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein II: The New Colossus
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız