Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein II: The New Colossus DLC Çıkış Tarihleri Açıklandı

 
   Bethesda Softworks, Wolfenstein II: The New Colossus'un indirilebilir içeriklerini detaylandırdı ve çıkış tarihlerini açıkladı. 
 
   Season Pass içerisinde The Adventures of Gunslinger Joe, The Diaries of Agent Silent Death, The Amazing Deeds of Captain Wilkins ve Episode Zero (ön sipariş verenlere de sunuldu) olmak üzere dört adet indirilebilir içerik bulunuyor. Fiyatı ise $24.99 (US) / £17.99 (UK). 
 
   Detaylar ve çıkış tarihleri şu şekilde: 
 
   Episode Zero – Ulaşılabilir Durumda

   Episode Zero'da olağanüstü Amerikan kahramanları Joseph Stallion, Jessica Valiant ve Gerald Wilkins ile tanışacak, Amerikan Topraklarında Nazi zulmüne karşı verdikleri özgürlük mücadelesine katılacaksın! Açılış babındaki bu DLC görevinde, kahramanların emsalsiz yeteneklerini ve silahlarını kullanarak Nazilerin içine fırtına gibi dal!
 
   The Adventures of Gunslinger Joe – 14 Aralık

   Eski profesyonel futbolcu Joseph Stallion olarak, Şikago'nun yıkıntılarından uzayın derinliklerine kadar Nazi ordularını tarumar et!
 
   The Diaries of Agent Silent Death – 30 Ocak

   Eski OSS ajanı ve suikastçi Jessica Valiant olarak, Kaliforniya'daki gizli Nazi üslerine sız, San Andreas Operasyonu'nun ardındaki sırları açığa çıkar!
 
   The Amazing Deeds of Captain Wilkins – Mart 2018 
 
   Amerikan Ordusundan meşhur kahraman Yüzbaşı Gerald Wilkins olarak, Nazi işgali altındaki Alaska'ya giderek Kara Güneş Operasyonu'nu sabote et. 
 
   Wolfenstein II: The New Colossus şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda, Switch için 2018'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein II: The New Colossus Bethesda MachineGames
İlk Witcher'ın Açılış Bölümü Witcher 3'te Yeniden Tasarlandı Hitman Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein II: The New Colossus
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız