Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolf Emekli Olduğunu Duyurdu!

 
     Geçtiğimiz sene Bahçeşehir SuperMassive forması giyen Koreli destek rolü oyuncusu Lee “Wolf” Jae-wan, InvenGlobal’a verdiği röportajda emekli olduğunu duyurdu.
 
     SKT T1 ile yakaladığı inanılmaz başarıların ardından ülkemize transferiyle büyük yankı uyandıran Wolf, kariyerine kıyasla başarısız bir sezon geçirdi. Bahçeşehir SuperMassive bünyesinde 2 mevsim geçiren profesyonel destek rolü oyuncusu, iki kez Türkiye Büyük Final'i gördü ancak iki finali de kaybetti. Bahçeşehir SuperMassive, 2019 Kış Mevsimi Finali'nde 1907 Fenerbahçe'ye, 2019 Türkiye Büyük Finali'nde ise Royal Youth'a kaybederek VF Şampiyonluk Ligi'nden kupasız ayrıldı. SKT T1 takımı ile 3 kez League of Legends Dünya Şampiyonu olmayı başaran Koreli oyuncu uzun bir süre dünyanın en iyi destekleri arasında gösterildi. InvenGlobal’a verdiği röportajda dört farklı sağlık sorunuyla boğuştuğunu belirten Wolf, kariyerini 2017’den beri bu şekilde sürdürdüğünü aktardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
2019 Wolfteam Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray Espor! Cyberpunk 2077'ye Dair Yeni Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız