Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW Karakterinizi Level 90 Yapabilirsiniz


     BlizzCon 2013'de duyurulan Warlords of Draenor eklenti paketiyle birlikte oyunculara bir çok kolaylık sunuluyor, bunlardan biri de sizlerle daha önce paylaştığımız "herhangi bir karakteri Level 90'a yükseltebilme" de var.
 
     Bu kadar kolay Level 90 olabilmek her ne kadar aramızda tartışma konularına sebep olsa da, büyük kolaylık sağladığı açıkça ortada. Tabii her şeyin bir bedeli var gördüğünüz gibi.
 
 

     Eğer bu deneyimi Warlords of Draenor eklenti paketi çıkmadan test etmek isterseniz World of Warcraft'in test sunucularına yani PTR'a girişinizi yapabilir ve oradan yeni sisteme şimdilik (!) ücretsiz bir bakış atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmo mmorpg world of warcraft expansion warlords of draenor ek paket
Nintendo Konsol & Oyun Satış Miktarlarını Açıkladı Nintendo Başkanının Maaşı Yarıya İniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

30.1.2014 08:52:52

-1
Oyunu bilerek batırıyorlar galiba . Titan'a hazırlığa başlayalım artık .

Sulu Çor Kağan

29.1.2014 22:39:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Uchiha Madara , yanlış düşünüyosun dostum , evet herkes level kasmak istemiyor olabilir ama bu oyunun içeriği bu ya da en azından buydu ... olay sadece level kasmak değil aynı zamanda o contentleri yaşamak achievementları yapmak vs vs ... senin dediğinide anlıyorum fakat bir oyun her tarz oyuncuya hitap edemez zaten o zaman düzgün bir community oluşmaz zaten oyun içinde ve bu özellikle mmo lar için çok önemli...wow'un communtysindeki bozulma zaten cataclysm'den beri başlamıştı fakat bu tarz kolaylaştırmalar iyice kötülüyor durumu...Yani anlatmaya çalıştığım adamlar senin dediğin gibi oyuncuları düşünerek yapmıyorlar bunu daha fazla para için yapıyorlar , söz konusu karakteri lvl 90'a uçurma işlemi 1 kere bedava yapılabilecek diğer karakterler için in game vendordan veya o tarz bir şeyden ödeme yapılarak alınabilecek , sistem öyle olacak yani.
Eksik okumuşsun, kasmak istemeyip de parası olan direk 90 olsun dedim. Bu da o oyuncuları da düşündüğünü gösterir. Senin dediğin gibi contenti yaşamak isteyenler var ama 30 tane karakteri olup da artık sıkılan da var. Senin mantığına göre şu an da her tarz oyuncuya hitap etmiyor zaten. Kasmaktan hoşlanmaya adam için güzel bir uygulama. O eksileyen arkadaşlar azıcık mantıkla okusalar, doğruları söylediğimi bilirler. Bir şeye para ödemeniz hemen o oyunu P2W yapmaz. Blizzard, P2W karşısında yıllardır tek cephedir. Bunu bilmeden yorum atıyorsunuz, doğruyu konuşan adama da eksi basıyorsunuz. İşiniz gücünüz yüzeysel bilgi, derine inmiyorsunuz. Para ödencekmiş lafını duyan basıyor yaygarayı.

TITAN

29.1.2014 19:57:10

+2
Level kasmak için asosyal olmayı tercih ediyorsanız pay to win diyebilirsiniz

Executor06

29.1.2014 19:44:13

+3
Yeni paketle max lvl 100 e çıkıyor arkadaşlar siz neyin kafasındasınız ? Pay to win bunun neresinde ? 100 olsa bile çok birşeyi değiştirmez, bu oyunda lvl kasmak için ömrünüzü harcamanıza gerek yok çünkü.

BSC Misafiri

29.1.2014 19:24:29

-1
Uchiha Madara , yanlış düşünüyosun dostum , evet herkes level kasmak istemiyor olabilir ama bu oyunun içeriği bu ya da en azından buydu ... olay sadece level kasmak değil aynı zamanda o contentleri yaşamak achievementları yapmak vs vs ... senin dediğinide anlıyorum fakat bir oyun her tarz oyuncuya hitap edemez zaten o zaman düzgün bir community oluşmaz zaten oyun içinde ve bu özellikle mmo lar için çok önemli...wow'un communtysindeki bozulma zaten cataclysm'den beri başlamıştı fakat bu tarz kolaylaştırmalar iyice kötülüyor durumu...Yani anlatmaya çalıştığım adamlar senin dediğin gibi oyuncuları düşünerek yapmıyorlar bunu daha fazla para için yapıyorlar , söz konusu karakteri lvl 90'a uçurma işlemi 1 kere bedava yapılabilecek diğer karakterler için in game vendordan veya o tarz bir şeyden ödeme yapılarak alınabilecek , sistem öyle olacak yani.

[__Zahid__]

29.1.2014 18:08:06

0
oyun buy2play olsunda isterse daha sonra pay2win olsun umrumda değil. dolar euro arttı artık prepaidde ateş pahası oldu. pay2win değil şuan ama hiç oynayamıyoruz gametime almadığımız için. sadece paketleri alsak yetse keşke. enazından parayla satılan mountlar boostlar petler daha bi anlam kazanır böylece.

Sulu Çor Kağan

29.1.2014 17:51:33

-2
İnsanlara yaranmak gerçekten zor, çünkü insanlar ne istediklerini bilmiyorlar. Çok level kasmak isteyen varsa gitsin Knight Online oynasın, 80-83 arası 10 milyarı aşkın EXP istiyor. Gitsin orda kassın. Yahu adamlar level kasmak istemeyen, maddi olarak alabileceğini düşünenler için böyle bir uygulama getirmiş, yeni gelecek ek pakete arkadaşlarınızla oynayın, level kasarken geri kalmayın demiş hala yok Pay to Win'miş yok Blizzard kafayı yemişmiş... WoW'da yapabileceğiniz çoğu aktivite son level'da açılıyor zaten. Ha yok ben amele gibi 100 level kasacağım diyorsanız zaten almayın. Adam size zorla satacak değil.

BSC Misafiri

29.1.2014 15:38:14

+2
gayet iyi olmuş,pay to win ile bi alakası olduğunu düşünmüyorum item almıyorsun sonuçta.belki yeni oyuncular için saçma olabilir ama 7-8 tane 85-90 karakteriniz varsa bi süre sonra görevleri ezberlemiş oluyorsunuz ve konu,tema o kadar da eğlenceli gelmiyor hele ki lorekeeper gibi achievementlara kastıysanız aynı yerleri,aynı görevleri tekrar tekrar yapmak heirloomunuz olsa bile can sıkıcı olabiliyor.ki hepsini bi kenara bıraktım artık neredeyse hiç görev almadan dungeonlara girerek yüksek seviyeye ulaşabiliyorsunuz.ayrıca wowda son seviyeye ulaşmaktan ziyade item elde etmek zordur son seviyeye ulaşmak sadece zaman ve sabır isterken,item çok daha fazla sabır ve yetenek ister ayrıca kendinize iyi bi guildde bulmak zorundasınızdır.

BSC Misafiri

29.1.2014 15:37:19

-1
Blizzard gittikçe kafayı bozmaya başladı...wowun iyice olabildğince suyunu çıkarıcaklar anlaşılan .. :)

einhander

29.1.2014 13:28:21

0
bir karakterimi 90 yapabılıyorum yoksa elımızde kac tane varsa hepsını mı ?

Master_Evil

29.1.2014 12:45:25

-1
pay to win devam ediyor

altunuz

29.1.2014 12:45:07

-2
Berbat olmuş.O zaman basayım parayı hiç oynamayayım nasıl olsa 90 yaptım.

EnverPasha

29.1.2014 12:19:47

-4
wow harika bir oyun şu yeni düzenlemeler de gelsin grafiksel daha güzelleşecek oyun:)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Warlords of Draenor
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız