Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher 3'ün Açık Dünya Anlayışı Skyrim'den Farklı

 
     The Witcher 3: Wild Hunt, Skyrim'in yaptığı gibi RPG'lerdeki açık dünya anlayışını bir adım öteye taşımayı planlıyor fakat bunu Skyrim gibi yapmayacak. Çünkü CD Projekt RED, hikaye odaklı bir ilerleyişe sahip olan RPG'nin bu olaya daha farklı yaklaşması gerektiğini düşünüyor.
 
     Yapım ekibinden Michal Platkow-Gilewsk'in bu yöndeki açıklamaları şu şekilde:
 
     "Skyrim'den bahsetmemek mümkün değil. Fakat bizim oyunumuzun bu olaya yaklaşımı daha farklı olacak. Onlar açık dünya RPG'si yarattılar, biz ise açık dünyada geçen hikaye tabanlı bir RPG yapıyoruz. Yani bizim için buradaki en önemli husus oyunun hikayeye odaklanması. Elbette buradaki hikayeden kasıt sadece anlatılmak istenen senaryo değil, yapılabilecek seçimler ve sonuçları. Oyundaki karakteristiklerin ağır basması önemli, bir kişiyle tanıştığınızda onun yaptığı şeyleri neden yaptığını anlayacaksınız. Yaptığınız tüm irili ufaklı seçimler sizlere yine irili ufaklı sonuçlar doğuracak."
 
     Oyunda 50 saatten uzun süren bir senaryo modunun olacağı söylenmişti. The Witcher hayranları üçüncü oyun ile en keyifli maceralarından birine çıkacak gibi duruyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg Skyrim
Rapor: Sony, 2013'te 14 Milyon PS4 Satmak İstiyor Thief 4 Hakkında Bilinen Tüm Detaylar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

any77

7.3.2013 21:15:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel Şu açıklamayı sanki ben yapmışım. İçimden geçen herşeyi söylemiş. Ayakta alkışlıyorum. Skyrim'i daha oynamadım ama Morrowind'i oynadım ve Oblivion'a yeni başladım. Adamın sofrasındaki kaşığı bile çalabiliyoruz. Böyle bir ciddiyetsizlik var mı? Özgürlük de özgürlük diye tutturuyorsunuz. Herşeyin olması başarı değil, olması gerekenlerin en iyi şekilde olması bir başarıdır. İkna edici derecede olsun yeter. Bin tane maden/zindan bilmem ne görevi, onu topla bunu topla görevi, eşya toplamacalar, çiftçinin kızını bilmem nereden kurtar görevi. Hepsi birbirinin kopyası. Sizin yüzünüzden oyun firmaları oyunlara tonla yan görev koyma ihtiyacı hissediyor. Kısa olsun arkadaş. Tekrar oynanabilirliği olmasın arkadaş. Güzel oldu mu kısa olmasının, tekrar oynanamamasının ne önemi var. Ömrün boyunca aklından çıkmaz. Bizi de bıktırıyorsunuz. Dur bakayım ne varmış belki manalı birşeydir diye girip duruyorsun bir bakmışsın hikaye mundar olmuş. Seçim hakkını da abartmak senaryoyu baltalar. Çünkü senaryo ve hikaye bir tabana bağlı olan birşeydir. Ne üzerine şekillendireceğini bilmezsen kaliteli olmaz. Garip durur. Ne alaka dersin. Özgürlük ne kadar artarsa hikaye kalitesi o kadar düşer. Nedir bu özgürlük hastalığı anlamıyorum. Gidin MMO oynayın, bu tür oyunları lekelemeyin.
Aynen. Kesinlikle katılıyorum. Yan görevler oyunun senaryosuna af edersiniz s..ıyor yani. Far cry3'ün konusunu doğru dürüst anlayamadım zaten yan görevleri ana görev zannetmişim . Bu hep oluyor bana. Yok şu eşyayı bul, bunu kurtar filan... Böyle yan görevlerle uğraşacaklarına ana senaryoya 2-3 saat daha eklesinler daha iyi

S.P.E.C.I.A.L.

7.3.2013 17:42:01

+1
Şu açıklamayı sanki ben yapmışım. İçimden geçen herşeyi söylemiş. Ayakta alkışlıyorum. Skyrim'i daha oynamadım ama Morrowind'i oynadım ve Oblivion'a yeni başladım. Adamın sofrasındaki kaşığı bile çalabiliyoruz. Böyle bir ciddiyetsizlik var mı? Özgürlük de özgürlük diye tutturuyorsunuz. Herşeyin olması başarı değil, olması gerekenlerin en iyi şekilde olması bir başarıdır. İkna edici derecede olsun yeter. Bin tane maden/zindan bilmem ne görevi, onu topla bunu topla görevi, eşya toplamacalar, çiftçinin kızını bilmem nereden kurtar görevi. Hepsi birbirinin kopyası. Sizin yüzünüzden oyun firmaları oyunlara tonla yan görev koyma ihtiyacı hissediyor. Kısa olsun arkadaş. Tekrar oynanabilirliği olmasın arkadaş. Güzel oldu mu kısa olmasının, tekrar oynanamamasının ne önemi var. Ömrün boyunca aklından çıkmaz. Bizi de bıktırıyorsunuz. Dur bakayım ne varmış belki manalı birşeydir diye girip duruyorsun bir bakmışsın hikaye mundar olmuş. Seçim hakkını da abartmak senaryoyu baltalar. Çünkü senaryo ve hikaye bir tabana bağlı olan birşeydir. Ne üzerine şekillendireceğini bilmezsen kaliteli olmaz. Garip durur. Ne alaka dersin. Özgürlük ne kadar artarsa hikaye kalitesi o kadar düşer. Nedir bu özgürlük hastalığı anlamıyorum. Gidin MMO oynayın, bu tür oyunları lekelemeyin.

altunuz

7.3.2013 01:21:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Açık ve net, Skyrim gibisini yapamayız, beklemeyin demek istemiş :)
dostum kusura bakmada nerenle okuyosun sen adam orda güzelce açıklamış skyrimin kötü tarafı oyun açık dünya oyunuydu bu çok büyük bir artıydı ama beraberinde ana senaryoya ilgisizlik getiriyordu ama witcher 3 de ise ana konu açık dünyada daha baskın olucak mesele bu ve ben kullanıcılarını bu kadar düşünerek konuşan başka bir şirket görmedim

BSC Misafiri

6.3.2013 20:43:56

-3
Açık ve net, Skyrim gibisini yapamayız, beklemeyin demek istemiş :)

BSC Misafiri

6.3.2013 20:41:55

0
türkçe olması şart

cemmedagon

6.3.2013 19:20:56

0
Sürekli olarak oyun karşılaştıran bir kitle türedi ve ben iyice uyuz olmaya başladım,yok efendim witcher daha iyimiş skyrim daha kötüymüş,yok efendim BF codu dövermiş falan filan,çocuk çocuk işler,witcher bambaşka bir dünya skyrim bambaşka bir dünya,ne gerek var butür şeylere anlamıyorum...

Guest-F97E00D06

6.3.2013 18:31:11

-1
adamın demek istediği hikaye ye bağımlı olucaksınız yok öyle istedğiniz gibi dolaşma zindanlar keşfetme olmadık yerden yan hikayelerle karşılaşma,

Sulu Çor Kağan

6.3.2013 16:14:13

-3
Bethesda nerde siz nerdesiniz be gülüm...

RISC64

6.3.2013 16:07:51

0
Skyrimin bana verdiği hazın yarısını versin. Yine başarılı sayarım ben bu oyunu. Bethesta oyun anlayışıma tam uyan bir oyun yapmış arkadaş.

musAKka

6.3.2013 13:32:27

0
Anladığım kadarıyla Skyrim gibi tamamen özgürlükçü, sürekli keşfedilmeyi bekleyen bir dünyaya sahip olmayacak. Oyunun hikaye olarak daha ağır basması için bu biraz da gerekli. Yine mükemmel bir oyun bizi bekliyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız