Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windjammers 2 Önümüzdeki Yıla Ertelendi

 
Geliştirici Dotemu, bu yıl içinde çıkması planlanan frizbi oyunu Windjammers 2'yi önümüzdeki yıla ertelendi.
 
Dotemu: "Windjammers 2 geçtiğimiz Haziran ayında Steam Yaz Festivali'nde oynanabilir durumdaydı. Pek çoğunuz bu online etkinliğe katıldı ve Windjammers 2 çağrısına cevap verdiğiniz için sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Tasarım ve oynanış gibi oyunun genel yönü hakkında çok sayıda pozitif geri bildirim paylaştınız ancak karışık görüşler de dikkatimizi çekti."
 
"Tüm bu karışık görüşleri derinlemesine analiz ettik. Buna, herkesin hemfikir olduğu online moddaki rollback özelliğinin eksikliği dahil. Windjammers 2'nin online modu, rekabetçi topluluğu oyuna katılmaya teşvik etmeyi amaçladığı için bu konuda bir şeyler yapmalıydık. Gerekli olan şeyleri eklemeye ve düzeltmeye başladık. Bu değişiklikler gecikmelere yol açtı ve bu da bizi oyunu 2021'e ertelemeye itti."
 
İlk Windjammers oyunu 1994'te Neo Geo için çıkmıştı. Windjammers 2 2021'de Switch ile PC (Steam) için çıkacak ve elle çizilmiş grafikler, yeni hareketler, yeni oynanış mekanikleri, yeni karakterler ve yeni sahalar içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dotemu Windjammers 2 PvP spor çok oyunculu hızlı arcade 2d oyun
PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 3. Hafta Lig Aşaması Tamamlandı! Double Dragon Neon 21 Aralık'ta Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Windjammers 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız