Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windbound 21 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı Deep Silver ve Satellite Reign geliştiricisi 5 Lives Studios, hayatta kalma macera oyunu Windbound için 21 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Yasak Adalar Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkarın

Keşfedilmemiş bir adada mahsur kalan yalnız bir kazazede olarak, hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri keşfedin, onlara uyum sağlayın ve gezinin. Siz Kara'sınız. Denizde şiddetli bir fırtınaya yakalanmış, kabilesinden ayrı düşmüş bir savaşçısınız. Teknenizden atılarak azgın suların insafına bırakılmış halde, gizemli bir cennet olan Yasak Adaların kıyılarına terk edilmişsiniz.

Tekne, yiyecek ya da alet olmadan, sadece hayatta kalma arzusu ve becerisi ile, bu güzel adanın zengin kaynaklarını ortaya çıkarın. Avlanmak ve doğanın vahşi ve olağanüstü yaratıklarına karşı kendinizi savunmak için aletler ve silahlar üretin.

Daha çok adayı ve üzerlerindeki dağınık halde bulunan harabeleri keşfederken geçmişin sırları ve geleceğe dair işaretler ortaya çıkacaktır. Hepsinin ardındaki gizemi çözerseniz, evinize giden yoldan daha fazlasını bulabilirsiniz.

Derinlerdeki Sırları Açığa Çıkarın
Kişisel bir yolculuğa çıkın ve her biri cennet gibi olan gizemli ve beklenmedik neticelerin anahtarını barındıran Yasak Adaların tarihini keşfedin.

Uçsuz Bucaksız Yerleri Keşfedin
Her biri farklı vahşi yaşamı, manzaraları ve yüzleşecek zorlukları olan adalarda ilerleyerek ufka doğru yolculuk edin.

Doğada Hayatta Kalmayı Öğrenin
Vahşi hayvanları avlamak ve teknenizi geliştirmek üzere her çeşit alet ve silah üretmekte kullanabileceğiniz kaynaklar bulmak için adaların el değmemiş arazilerini araştırın. Kaynaklar azaldığında yelken açmalısınız.

Kusursuz Deniz Aracınızı Oluşturun
Tekneniz bu yolculuktaki kilit yoldaşınızdır. Bir adadan diğerine geçerken azgın suları aşmak için kendi özel teknenizi itinayla hazırlayın. Teknenizi fırtınalı rüzgarlara, hırçın dalgalara ve ölümcül deniz canlılarına karşı koyacak şekilde tasarlayın.  


Windbound 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak. Steam ve Epic Games Store'da 109,00 TL'den ön siparişte.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Windbound Deep Silver 5 Lives Studios hayatta kalma macera
Satisfactory Satışları 1.3 Milyonu Aştı Haftanın Öne Çıkan Haberleri (29 Haziran - 5 Temmuz)

BSC Misafiri

5.7.2020 14:05:14

0
Zelda Windwaker ve breath of wild karışımı survival bir oyun. Bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Windbound ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız