Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii'den Wii U'ya Dosya Transferi İşlemi Detaylandı


   Bildiğiniz üzere geriye uyumluluk konusunda oldukça fazla seçenek sunan Wii U, bir önceki konsol olan Wii'nin dosyalarının transferine de izin veriyordu. Bugün açıklanan bilgilerle birlikte bu işlemin detayları da belli oldu.
 
    Eğer Wii konsolunuzdan Wii U'ya veri aktarmak istiyorsanız, öncelikle bir SD kartınız olmalı. Bu kartı ilk önce Wii U'ya takıyoruz ve böylece kartın sistemi Wii U'ya uygun hale geliyor. Daha sonra ise kartı çıkarıyor ve Wii'ye takıyoruz. Aktarmak istediğimiz dosyaları karta yolluyoruz.
 
    Son adımda ise yine kartı Wii U'ya takıyor ve işlemi bitiriyoruz. Bu adım sonunda da dosyalarımız nihayet Wii U'daki yerini alıyor.
 
    Transfer işlemi sırasında iki cihazın da internete bağlı olması ve kontrol cihazlarının da kullanılabilir olması gerekiyor. Ayrıca transfer işlemi geri alınamıyor. Yani hangi dosyaları transfer edeceğinize iyi karar vermelisiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Silent Hill: Downpour'un PS3 Yaması Yayınlandı Devil May Cry HD Collection, XBLA ve PSN'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız