Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii için Yeni Fatal Frame Oyunu Duyuruldu


 
     Wii'ye özel olarak çıkan Fatal Frame IV hala Avrupa ve Amerika için resmi olarak duyurulmamıştı. Nintendo da bu oyunu Batı'da çıkarma gibi bir niyetinin olmadığını söyleyerek (aralarında benim de bulunduğum) serinin hayranlarının büyük tepkisini toplamıştı.
 
     Daha kızgınlığımız geçmemişken bugün Japonya'da yapılan Nintendo konferansında ise yeni bir Fatal Frame oyunu duyuruldu. Aşağıdaki ilk ekran görüntülerini görebileceğiniz bu oyun daha önce PS2 ve box için piyasaya çıkan Fatal Frame II: Crimson Butterfly'ın remake'i olacak gibi görünüyor.
 
     Oyunun ekran görüntülerinde Fatal Frame 2'nin ana karakterleri Mio ve Mayu Amakura adlı ikiz kardeşleri görüyoruz. Fatal Frame IV'ü Batı'ya getirmeyen Nintendo'nun bu oyunu getirmesini hiç beklemiyoruz.  
 
     Böyle mükemmel bir serinin sırf satışlar düşünülerek Batı için çıkarılmaması Nintendo gibi dev bir firmanın hanesi büyük bir eksi olarak yazılabilir.
 


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fatal Frame Korku Wii Tecmo Koei macera
Street Fighter X Tekken 2012'den Önce Çıkabilir Ridge Racer 3DS Duyuruldu + İlk Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Zero 2: Wii Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız