Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'nun Fiyatı 350 Dolar Olabilir

Tablet kontrolcünün konsolun fiyatını oldukça arttırıyor olması mümkün

      Wii U'nun fiyatının ne kadar olacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Bir yandan analistler tahminlerde bulunurken, bir yandan da oyuncular konsolun fiyatı ile ilgili düşüncelerini paylaşıyorlar. Ortak kanı ise konsolun 250-300 dolar arasında olması yönünde.
 
     Diğer taraftan ABD'nin en büyük perakendecilerinden biri olan Walmart ise Google'a verdiği reklamda konsolun fiyatının 350 dolar olacağını belirtiyor. Yine de Walmart'ın kendi sitesinde konsolun fiyatının gösterilmediğini de söyleyelim.
 
      Nintendo'nun uygun fiyata konsol sattığına tanık olmadığımız için konsolun fiyatının 350 dolar olarak açıklanmasının bizi şaşırtmayacağını da belirtelim. Gerçi konsolun fiyatı biraz da sistem özelliklerine bağlı olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gonintendo Nintendo Wii U Konsol Console Walmart Wii U fiyat
"Crysis 3'ü Korsanlardan Korumak için Çabalıyoruz" Total War Yapımcısı Metacritic'te 90'ı Hedefliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2012 11:07:45

0
Doğru söylemiş. Ben de bir Nintendo hayranıyım fakat gerçek bu. Nintendo uygun fiyata konsol satmaz. Sadece rakiplerine göre daha düşük donanımlı ve daha az maliyetli konsollar çıkarıp sanki diğerlerinden ucuza konsol satıyormuş gibi görünür. Ha gerçekten konsolun donanımı dedikleri kadar iyiyse 350 dolar da olur 550 dolar da, ve o parayı hakeder. Hiçbir zaman bir Nintendo konsoluna çok para verdiğimi düşünmedim, çünkü Nintendo konsolları fiyatını son kuruşuna kadar hak ediyor.

Bernhard

1.5.2012 11:04:47

0
Nintendo'yu çok iyi tanıyorum "coreless90" ve Türkiye'nin ilk Nintendo hayran sitesini kuran kişilerden birisiyim (bkz Nintendoturkiye). Elimde Nintendo'nun NES konsolu bile bulunmakta. Evet hala Nintendo'nun uygun fiyata konsol satmadığı fikrindeyim. Sony veya Microsoft konsolları piyasaya çıktığında ilk yıllar donanımdan hep zarar ederler. Nintendo hangi konsolunda donanımdan ilk yıllar zarar etmiş? Sony, PS2 gibi 150 milyon satan konsolunda bile ilk yıllarda zarar etti. Nintendo ise her zaman donanımdan kar etmiştir. Bu kötü bir şey mi, tabi ki değil. ama diğer konsol firmalarıyla karşılaştırınca uygun fiyata konsol satmadıkları da inkar edilemez bence. Eğer 3DS bugün 250 değil de, 170 dolara satılıyorsa bu konsolun satışlarının ilk dönemde düşük olmasındandır. Yoksa Nintendo bizi düşündüğünden yapmadı yani bu indirimi. Eğer satışlar yüksek olsaydı, indirim filan yapmazdı. Nintendo'yu çok seviyorum, ama bu da gerçekleri dile getirmeyeceğim anlamına gelmez. Alkan Adakaner

EnsArTRance

1.5.2012 10:53:09

0
"Nintendo'nun uygun fiyata konsol sattığına tanık 'olmadığımız'(!) için" derken?

coreless90

1.5.2012 10:34:48

+6
quote:

Nintendo'nun uygun fiyata konsol sattığına tanık olmadığımız için konsolun fiyatının 350 dolar olarak açıklanmasının bizi şaşırtmayacağını da belirtelim.
Yahu pardon fakat, usenmedim sirf giris yaptim su satira yorum yapmak icin. Sayin Alkan Adakaner, oyunculuga mi yeni basladiniz yoksa sektoru mu yeni takip etmeye basladiniz tam anlayamadim ben. Zira su alinti yaptigim satiri yazabilmek icin Nintendo 64 doneminden beri sektoru takip etmemis olmaniz gerekiyor. Gamecube'den haberiniz varsa fiyatlarinida hatirliyorsunuzdur umarim, Wii 249$'dan satisa cikmisti zamaninda rakipleri 599$'larda ucarken (60GB PS3 Cikis fiyatidir), DS'lerin zaten olayi hicbir zaman donanim kuvveti olmadigi icin hep mutevaziydi fiyatlari. 3DS konusunda ise zaten 3-4 ay diretebildiler yaptiklari sacma fiyatlandirmada, kocaman indirim yapip eski fiyattan alan oyuncularada hediye olarak 20'ser oyun indirme hakki taninmisti yanilmiyorsam. Sitedeki 1 Nisan sakalarida dahil, okudugum en yanlis cumle olmus sanirim. Umarim "Nintendo ve Para" terimlerini dusunurken 3DS'in fiyat faciasi belirdi ilk olarak zihninizde ve ona istinaden yazdiniz bu cumleyi, yoksa resmen ayip olmus Nintendo'ya. Kolay gelsin.

Yesil Kabus

1.5.2012 10:21:45

0
Konsolun ne seviyede olduğunu bilmiyoruz ama uçuk bir fiyat değil gibi ancak konsolun özelliklerini bilmeden fiyat üzerinden yorum yapmak zor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız