Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'da Friend Code Kullanımı Olacak

  
 
 
   Nintendo Wii'de online oyun deneyim etmeye çalışanların yakından tanıdığı bir uygulama (kabus?) olan Friend Code sistemi, Wii U'da da yer edecek.
 
   Eklemek istediğiniz arkadaşınızın rumuzu yerine, en az redeem code girmek kadar zahmetli olan Friend Code'unu yazmanızı gerektiren sistem Nintendo tarafından aile dostu ve güvenli bir yöntem olarak yorumlanmıştı.
 
   Reggie Fils-Ailme'den gelen bilgilere bakılırsa Friend Code sistemi Wii U'da da yer edecek ancak sistemde bazı değişikliklere gidilecek.  Yeni konsol için daha basit bir ara yüze sahip olacağı söyleyen Reggie, konu hakkında daha fazla detay vermedi:
 
"Friend Code sistemi olacak ancak mevcut sistemin aynısı değil. Demek istediğim: oyuncuları arkadaşınız olarak nitelendirebilecek ve iletişim seviyesi sizin belirlemiş olduğunuz sınırlar içerisinde kalacak. Birini arkadaş olarak eklemek, mevcut Friend Code sisteminden çok daha kolay"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Examiner Nintendo Wii U nintendo wii u görsel gücü nintendo wii u donanım wi u tablet kontroller
Origin'den Steam'e Call of Duty Benzetmesi Beyond: Two Souls'dan Yeni Oynanış Sahneleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

12.6.2012 16:25:05

0
nickin nesi varda böyle bişeyle boşyere insanları uğraştırıyorlar anlamış değilim..bence gereksiz ve saçma bişey.. bırak ben arkadaşımı nickinden bulup arkadaşlık isteği atayım.. zaten tanıyan biriyse arkadaşlığı kabul eder.. ne gerek var bu kadar kasmaya..illada farklı olacaz diye ipin ucunu kaçırmışlar!

BSC Misafiri

12.6.2012 12:43:19

0
Bu nasıl rezillik?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız