Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U ve 3DS için Elektronik Okuma Servisi

Wii U'nun tablet kontrolcüsü oyunlarının yanında diğer uygulamalarda da büyük rahatlık sağlayacak gibi görünüyor
     Microsoft ve Sony'nin aksine Nintendo şu ana kadar konsollarında oyun dışındaki servislere çok sıcak bakmadı. Wii U ve 3DS ile birlikte işler değişiyor. ForgetTheBox'ın haberine göre Nintendo konsolları için elektronik okuma servisi sunmak için harekete geçti.
 
     Adı açıklanmayan bir kaynağın söylediğine göre Nintendo, Wii U ve 3DS için kitaplar, dergiler, gazeteler, çizgi romanlar ve diğer yazılı yayın organlarının okunabileceği bir servis hazırlığında. Wii U sahipleri tablet kontrolcüye bu yayınları indirebilecekler.
 
      Nintendo Power'a göre elektronik okuma sisteminde üye olunan elektronik dergiler doğrudan konsollarımıza indirilebilecek ve bu konuda çok geniş bir yayın yelpazesi sunulacak. 3DS de Wii U gibi benzer bir sistemden yararlanacak, ayrıca örneğin 3DS'e indirdiğimiz bir elektronik yayını iki cihaz arasında bağlantı kurarak Wii U'ya aktarabileceğiz.
 
     Nintendo'nun katı kuralları bir kenara bırakıp bu tür esneklikler sağlaması hiç kuşkusuz firmanın yararına olacaktır. Oyuncular konsollarını bir oyun cihazının ötesinde özelliklere sahip olarak görmek istiyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii U Konsol Console
God of War 4'ün Bestecisi Belli Oldu Yeni Sly Oyununa Ait İpuçları Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız