Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii 2 Yalnızca 'HD'den İbaret Olmayacak

Bu tebessümün ardında kimbilir ne fikirler gizli...

Nintendo America patronu Reggie Fils-Aime sıradaki Nintendo konsolunun ya da nam-ı değer Wii 2'nin sadece HD özelliğine sahip olmayacağı bunun yanısıra bir çok yeni yeteneğe ve kapasiteyi de beraberinde getireceğini belirtti. 


CNBC kanalında bir röportaj veren Reggie, "26 milyonu aşkın kullanıcı, Wii'yi tercih etti. Bu kullanıcılar zaten bu denli rakam da Wii satın alarak görselliğin genel eğlence kavramının tamamı olmadığını kanıtlamış oldular." diyerek sözlerine şöyle devam etti.


"Gelecek ne gösterir bilemeyiz ancak bir sonraki çıkaracağımız yeni Nintende ev konsolunun en ön plandaki özelliği HD görüntü sunma olmayacak..."


"Wii ile ilgili tüm tecrübeleri elde ettiğimiz ve tamamen tabir-i caizse suyunu çıkardığımız zaman tatmin olacağız ve yeni konsolu hazırlayacağız. Ancak henüz bunun yakınında bile değiliz..." diyerek Wii 2 için henüz bir beklenti içerisine girmememizi ister gibi bir ifade kullandı. 



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo
"Counter Strike 2 İstiyoruz..." Ken Levine "Irrational Games" Hakkında Konuştu

sawgiray

18.1.2010 11:52:18

0
Grafik geliştirsinlerde HD görüntü isteyen yok :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız