Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"WiiWare'de Oyun Satma Dönemi Bitti"


   Bağımsız dağıtımcı Nicalis, WiiWare için çıkış yapacak olan La-Mulana isimli retro tarzı side-scrolling oyununu iptal ederken, artık bu dijital platformda müşteri kalmadığını dile getirdi.
 
La-Mulana orjinal olarak 2008 yılında PC için çıkmış,  güncellenmiş versiyonu geçtiğimiz haziran ayında Japonya WiiWare'de yer etmişti. Oyunun Avrupa ve Amerika'da da Nintendo Wii'nin dijital marketi WiiWare'e getirilmesi planlanıyordu ancak iptal edildi. Yayıncı konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:
 
"WiiWare marketi 2008 yılında oyunculardan ayrılmaya başladı. Platform için çıkan oyunların başarı elde etmesi 2009 yılında son buldu. Oyuncular başka platformlara gitti. Wii U'nun gelişine bu kadar kısa bir süre kala WiiWare satışları neredeyse sonlanmış durumda, kendilerini uyarmalıyım. Çünkü onlar gerçektende iyi oyun yapımcılar ve iyi insanlar."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo Wii Wii Nintendo WiiWare La-Mulana
Dirt: Showdown'un Demosu Yayınlandı Metal Gear Solid HD Col. Vita İçin Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız