Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

What We Do in the Shadows'un Dizisinde Başrol Olarak Filmdeki Oyuncular Düşünülmüş

 
What We Do in the Shadows isimli belgesel tarzındaki komedi dizisi 2019 yılında başladı. Dizi aslında 2014 yılında yayınlanan yaratıcılığını Taika Waititi ve Jemaine Clement'n yaptığı yine aynı isimli filmden uyarlama. Dizinin yaratıcıları da yine aynı isimler. 
 
İzleyenlerin bileceği gibi filmdeki ve dizideki oyuncular birbirinden farklı. Dizinin hem oyuncusu hem de yapımcısı olan Paul Simms de bu konu hakkında bir açıklamada bulundu.
 
Söylediğine göre dizi planlanırken uzunca bir süre dizinin başrolleri olarak filmdeki oyuncular düşünülmüş. Filmdeki oyunculara teklif yapılmış ve fikrin üzerinde düşünülmüş. Ancak bir süre sonra dizinin daha özgün olmasını istedikleri için fikirden vazgeçmişler.
 
Dizinin şu ana kadar 2 sezonu yayınlandı ve dizi geçtiğimiz aylarda üçüncü sezon onayını da aldı. Dizinin başrollerinde Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén ve Mark Proksch bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri What We Do In The Shadows 3. sezon konusu oyuncular ne zaman komedi dizisi fragman
Aksiyon Rol Yapma Oyunu Black Myth: Wu Kong Konsollar ve PC için Duyuruldu Sony'nin Kadın Karakter Odaklı Yeni Marvel Filmini Olivia Wilde Yönetecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız