Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

What We Do In The Shadows'un İkinci Sezonundan Fragman Paylaşıldı

 
Jemaine Clement(Legion) ve Taika Waititi(Jojo Rabbit)'nin yaratılıcığını yaptığı What We Do In The Shadows filminden uyarlanan yine aynı isimli What We Do In The Shadows dizisinin ikinci sezonundan fragman paylaşıldı.
 
Dizi, New York'ta yaşayan 4 vampirin hayatını anlatan bir komedi dizisi. İkinci sezonda tüm oyuncular dönüyor ve bazı sürpriz konuk isimler de var. Bunlardan en çok dikkat çekeni Joker'in sesi ve Luke Skywalker'ın yüzü olan Mark Hamill.  
 
Dizinin ilk sezonu 27 Mart 2019'da yayınlanmıştı. Dizinin temel aldığı aynı isimli film ise 2014 yılında yayınlanmıştı. Dizinin ikinci sezonu ise 15 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri What We Do in the Shadows dizi taika waititi ikinci sezon fragman yayın tarihi
The Flash Filminin Yapımına Nisan Ayında Başlanılması Planlanıyor The Walking Dead: World Beyond'un Yayın Tarihi Yılın Sonlarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız