Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WePlay! Lock and Load CS:GO Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi

 
     WePlay! organizasyonunun online olarak düzenlediği Lock and Load, Counter Strike Global Offensive turnuvasında Playoff karşılaşmaları belirlendi. A ve B gruplarından çıkan takımlar, turnuvaya doğrudan davet edilen takımlar ile eşleştirildi.
 
 
 
     A grubu birincisi Spirit - BIG takımı ile A grubu ikincisi FURIA - HellRaisers ile karşılaşacak. B grubu birincisi Virtus.pro - OpTic Gaming ile B grubu ikincisi pro100 - Team Vitaly ile karşılaşacak. Karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında bugün oynanacak. Lock and Load turnuvasının ödül havuzu ise 50.000 dolar.
 
     BIG ve HellRaisers takımlarının galibiyet elde etmesi durumunda Türk oyuncularımız İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş ve Özgür "woxic" Eker karşı karşıya gelecek! Ayrıca XANTARES'in mücadele ettiği BIG takımında kadro değişikliği yaşandı. Sağlık sorunları nedeniyle kadro dışı olan Johannes “nex” Maget, Owen “smooya” Butterfield'ın yerine yeniden kadroya dahil edildi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Kholat Steam'de Ücretsiz VFŞL 2019 Kış Mevsimi 3. Haftası Birinci Gün Karşılaşmaları Oynandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız