Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wave Race 64, Nintendo Switch Online Hizmetine Geliyor

 
 
Nintendo, Wave Race 64'ü Nintendo 64 - Nintendo Switch Online abonelik hizmetine 19 Ağustos'ta ekleyeceğini duyurdu. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
Wave Race 64 ilk olarak 27 Eylül 1996'da Japonya'da, 4 Kasım 1996'da Kuzey Amerika'da ve 29 Nisan 1997'de Avrupa'da Nintendo 64 için piyasaya sürüldü. 
 
Wave Race 64 ilk olarak 1996'da Nintendo 64 sisteminin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yayınlanan hızlı ve akıcı bir yarış oyunu. Her biri kendi yeteneklerine ve tarzına sahip dört deniz yarışçısından birini seçin ve Şampiyona Modunda zaferi yakalamaya çalışın. Time Trials'da pistlerde dolaşın, Dublör Modunda hileler yapın veya 2P VS Modunda bir arkadaşınıza meydan okuyun. 
 
Wave Race 64, doğal mekanlarda geçen dokuz zorlu parkuru içerir. Sunset Bay'in altın kıyılarında yunuslarla uçun, Twilight City'nin parlak ışıkları ve yüksek binaları altında gezinin, Sunny Beach'te çarpan dalgaları hissedin ya da Glacier Coast'un soğuk sularında rahatlayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
D23 Expo 2022 Disney & Marvel Games Etkinliği 9 Eylül'de Yapılacak Jitsu Squad, Yıl Sonuna Doğru Konsollara Geliyor

BSC Misafiri

16.8.2022 17:12:33

0
Nintendocu kitleye çok bile. Başka konsollarda yeni nesil oyunları oynamak için verilen aynı tutardaki abonelik ücretine 50 senelik oyunları oynuyorlar. Her zaman derim Nintendo kitlesi kadar gözü kör olmuş başka bir topluluk yok. Dışkının üzerine Nintendo logosu koyup satmak isterseniz nostalji ayağına alacak bir sürü Nintendocu çıkacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız