Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Yeni Videosundaki Oyun İçi Sahneler PS4'ten Kayıt Edildi


    Watch Dogs'un E3 2012'de birçok oyuncunun ağzını açık bırakmasına neden olan en önemli şeyi grafikleriydi. Fakat gelinen bu noktada Watch Dogs'un grafikleri önemli ölçüde bir 'downgrade' yaşamış görünüyor.
 
    Bildiğiniz gibi Watch Dogs'un gün içerisinde yeni bir videosu yayınlandı. Bu videonun bazı sahnelerinde oyun içinden oynanış sahnelerini de görmüştük. Bu sahnelerdeki grafikler, çoğu kişinin aklına PS3/Xbox 360'ı getirmişti. Fakat konuyla ilgili endişe verici bir açıklama geldi. 
 
    PlayStation Danimarka'nın resmi hesabı, gün içinde yayınlayan hikaye videosunun PlayStation 4'ten alınma olduğunu onayladı. Bu videodaki grafikler aşırı kötü görünmüyor. Ancak oyunun ilk tanıtımına oranla büyük farklılıklar olduğu da ortada.
 
    Bu arada, bir de Everyeye.it isimli İtalyan sitenin özel ön inceleme videosu var ki, içerisinde gördüğümüz sahneler evlere şenlik. Bu sahnelerin hangi nesle ait olduğunu bilinmiyor. Ancak yüksek ihtimalle, PS3/Xbox 360 nesline ait olduğu düşünülüyor. Bahsi geçen videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
*Not: Aşağıdaki video Xbox kanalından alınma olduğu için sonda Xbox reklamlarını görmektesiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
PC İçin Geliştirilen PlayStation 3 Emulatöründe İlk Oyun Çalıştırıldı (Güncelleme) Lollipop Chainsaw'un Satış Miktarı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yusuf4040

2.2.2017 13:47:17

0
Merhabalar watch dogs almistim ps4 icin gelen oyunda include 60 minutes of special edition yaziyor asil oyunun 60 dakikalik kismini mi iceriyor?

BSC Misafiri

8.3.2014 22:08:54

0
en çok ps4 çü gillerin kızması doğal. sırf grafik uğruna o konsola o kadar para bayıldılar. nedenlerinden biriside bu oyundu... ve şekil a o en önemli olan şeyi yani grafiği balon çıktı. şimdi bir ps fanına oyannışı iğrenç bir oyunu satabilirsiniz.... grafiği iyi ise dert etmez. berbat bir senaryoya sahip oyunu da satabilirsiniz...grafiği iyi ise dert etmez. inanılmaz kısa, klişe, çalıntı, sıkıcı bir oyunu da satabilirsiniz...grafiği iyi ise dert etmez. ama sen 2 sene evvel hayvan gibi iiyi grafikler gösterip, 2 sene sonra hele bir de ertelemenin ardından rezalet bir şey çıkarıyorsan grafiksel olarak ps2 den hallice isen... geçmiş olsun. grafikçi ps fanlarının gazabı küçük değildir. normal oyuncula, gameplaylardaki her şeyden şikayetçiydi. grafiklerde dahil. şimdi ps fanlarındanda oldular....kısacası ubisoft un şu saçmalığını kimse beğenmeyecek.

aykut291

8.3.2014 00:24:13

0
Bunların oyunu neden ertelediği anlaşıldı. Oyunun grafiklerini kısıp GTA ya benzetemeye çalışmışlar.

AsasinoDePulgas

7.3.2014 22:37:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

GTA 5 grafikleri iyi degil mi Gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunlardan birine sen grafikleri iyi degil diyorsun.Adamlar 256 mb ekran kartı ile neler yaptı.Ben her GTA 5'e baktıgımda şaşırıyorum.Bu konsol bu grafikleri nasıl açıyor diyorum.Sen grafike bakmadan önce ilk başta konsolun özelliklerine bak bence.
Çok çeliştin dostum ben kötü yaptılar yapamadılar demedim en iyi grafiğe sahip oyunlardan birisi değil dedim ki değil. Arabayla giderken sonradan gelen Texture ve bunların kalitesiz olması vs.

bkaakco

7.3.2014 21:38:41

0
Grafikler yeterli bence. Fazlasına gerek yok, oynanışa ve içeriğe bakmak lazım.

TickTok

7.3.2014 20:56:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Gta 5 in grafikleri yeni nesilse oyun dünyası halt etmiş. Grafikleri iyi değildi. Fanboyluğa gerek yok.
GTA 5 grafikleri iyi degil mi Gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunlardan birine sen grafikleri iyi degil diyorsun.Adamlar 256 mb ekran kartı ile neler yaptı.Ben her GTA 5'e baktıgımda şaşırıyorum.Bu konsol bu grafikleri nasıl açıyor diyorum.Sen grafike bakmadan önce ilk başta konsolun özelliklerine bak bence.

netstat

7.3.2014 19:57:34

-1
yıl 2014 olmuş hala konsolların pc lerden daha iyi performansa sahip olduğunu düşünenler var

hilmi1980

7.3.2014 19:52:46

0
GTA 5 PS4'e ve Xbox One'a çıkar mı artık ne dersiniz?

AsasinoDePulgas

7.3.2014 19:47:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TaKo Ubisoft'tan oldum olası nefret ettim. AC serisinin hali ortada, Watch Dogs'un hali de şimdilik ortada gözüküyor. Eski nesil sandığımız grafikler yeni nesil çıktı. GTA V'e bakıp utansınlar yahu, adamlar PS3'e yeni nesil grafik kalitesinde kocaman bir dünya yarattı.
Gta 5 in grafikleri yeni nesilse oyun dünyası halt etmiş. Grafikleri iyi değildi. Fanboyluğa gerek yok.

Project Scorpio

7.3.2014 18:53:42

-1
Cahiller basmış konuyu PS4 versiyonuna .ok atan PC ci arkadaşlar PC de farklı görüneceğini sanıyor halbuki oyunun grafik kalitesi genel olarak düşürülmüş konsolda neyse PC de de o olacak 4K filan hikaye...

playstation_4

7.3.2014 17:19:58

0
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogsun_PS_4_Surumune_Ozel_Yapimci_Videosu-37794.htm#yorumlar . pc ciler gene başlamış ps4 ü kötülemeye kusura bakmayın ama gta5 ps3 daha iyi gözüküyor. ya haber yalan yada ubisoft s.çtı .

aterikasedi

7.3.2014 16:08:38

+1
Oyun atari oyununa dönmüş beyler.Grafiklerde bariz bir düşüş var. http://oyungezer.com.tr/haber/36712-watch-dogs-grafiklerine-ne-oldu

Wayward Son

7.3.2014 15:37:53

0
http://en.wikipedia.org/wiki/Infamous_(video_game) Mayıs 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Prototype Haziran 2009 Bir ayda kimse kimseden esinlenemez ama aynı anda çıkmış oyunları, "birbirlerini kopyalıyorlar!!!!111!!" diye eleştirmek neyin kafası? 80 aldı diye bir oyuna da laf etmek yeni trend herhalde. Her oyun 90-95 alsa, "GOTY" kavramının ne anlamı kalır? Ayrıca yanlış bilgi: http://www.metacritic.c...-4/killzone-shadow-fall Ortalaması da 73. Araştırmaya inanmak...

StrangerLovely

7.3.2014 15:37:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu da ps4'e çıkıyor.Ps4'ü kötüleyen, sırf troll atmak için bsc misafiri adı altında konuyu trolleyenlere kapak bir video.



Hocam bide sanarsin bi tek ps4 versiyonu downgrade yemis.Oyunun yapimcisi kendi agziyla ps4 pc ayni olucak diyor assagida linkini de attim.Bide kimse cikip demiyorki ulan ISS bu adamlarin 2012 E3 de high end pc uzerinden gosterdigi demodan cok daha iyi duruyor.Bi haber gelsin konsolu direk cope cikartiyolar is ISS The Order gibi oyunlara geldinmi hepsi geri kaciyor.Bak dikkat et bu oyunlarin haberlerinin altinda yorum sayisi cok azdir neden cunku buradaki troller soyleyecek bisey bulamadiklari icin hic yanasmiyorlar dahi.

ankara senin yerin cok ayri :D:D:D
Adam çok fena Troll analizi yapmış. Şimdi Troller düşünsün. Harbiden doğru yani.

BSC Misafiri

7.3.2014 15:27:03

0
bu iinfamosu ea yapsaydı ne dalga geçilirdi varya çakma prototype yapmışlar diye. ama sony yapınca goty oluyor. gameplay açısından zerre kadar yenilik getiremeyen çakma bir oyun. istediği kadar grafiği olsun. grafikli killzoneı gördük 80 zor aldı incelemelerde

Wayward Son

7.3.2014 15:24:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
Amaç çamur atmak. KZ:SF dersin, "grafikleri güzel ama grafik balonu" derler. Watch Dogs dersin "konsollarda kötü olacak" derler. Yani oyunun iyi ya da kötü grafik vermesi, çamur ilan edilmesine engel değil. "Konsolsa kötüdür" mantığı var, trollük baki.

Wayward Son

7.3.2014 15:20:22

+2
Bunların hepsi montaj

umut söyler

7.3.2014 15:20:02

0
yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek. biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya. o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok. ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde. yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı. ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle. yazık abi millet kafayı yemiş. dediklerinin bazıları doğru bazıları yanlış.ilk olarak xbox ya da ps3 ulaşılmaz ya da büyük bir olay değil haklısın.ps4'e doğru düzgün oyun çıkmadı.fakat grafik meselesinde yanılıyorsun mesela division ın o gösterilen grafikleri konsollardan çünkü o video yayınlandığında oyun pc ye duyurlmamıştı.o videodan sonra büyük istek üzerine pc yede duyurdular ve onun dışında infamous ve the order var.adamlar watch dogstan çok daha iyi grafiklerde çalıştırıyorlar.deep down zaten bir free to play oyundu.o videonun randerlanmiş olduğunu tahmin ediyordum.zaten ubisoftun yaptığı tam bir üçkağıtçılık ve aptallık.ubisoftun gelirlerinin yüzde doksanı konsoldan geliyor.bir de o pc den çekilen videoyla konsol oyuncularını kandırdılar.tamam pc odaklı bir oyunda diğer platformlardan bu kadar fark olması çok kötü birşey.bir de muhtemelen pcdeki o video randerlanmıştır diye tahmin ediyorum.çünkü platformlar arası bu kadar fark olması çok mantıksız.pc oyunculuğu yükselişe geçti ama free to play sayesinde.ubisoft harbiden çok üçkağıtçı bir firma.

TheBladeRunner

7.3.2014 15:14:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Bu da ps4'e çıkıyor.Ps4'ü kötüleyen, sırf troll atmak için bsc misafiri adı altında konuyu trolleyenlere kapak bir video.
Hocam bide sanarsin bi tek ps4 versiyonu downgrade yemis.Oyunun yapimcisi kendi agziyla ps4 pc ayni olucak diyor assagida linkini de attim.Bide kimse cikip demiyorki ulan ISS bu adamlarin 2012 E3 de high end pc uzerinden gosterdigi demodan cok daha iyi duruyor.Bi haber gelsin konsolu direk cope cikartiyolar is ISS The Order gibi oyunlara geldinmi hepsi geri kaciyor.Bak dikkat et bu oyunlarin haberlerinin altinda yorum sayisi cok azdir neden cunku buradaki troller soyleyecek bisey bulamadiklari icin hic yanasmiyorlar dahi. ankara senin yerin cok ayri :D:D:D

GT_55

7.3.2014 14:54:36

-1
Bu da ps4'e çıkıyor.Ps4'ü kötüleyen, sırf troll atmak için bsc misafiri adı altında konuyu trolleyenlere kapak bir video.

ultralisan

7.3.2014 13:20:32

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Bir an Cod konusu sandım resmi görünce

mc994

7.3.2014 13:16:51

-3
Ne kâmil adamsiniz. Gta5 eski nesle hangi grafikle çıktı ? Bilmiyormusunuz ? Tabi bilmezsiniz çünkü daha oynayamamışsınızdır PC ciler. Bu tamamen Obisoft un kazmalığı

ankara

7.3.2014 13:15:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Anlaşılan oyun konsollarda rezalet olacak

ultralisan

7.3.2014 13:03:58

+3
Anlaşılan oyun konsollarda rezalet olacak

CoreGame

7.3.2014 12:31:20

+1
Abi bu nasıl bir patlamadır arabanın dokundugu yer patlıyo hele o patlama efekti görünüşü nasıl bişey ya ps2 hele ki binanın tepesinden bakarken grafik berbat adamın üstüne atladıgı sahne de berbat gözüküyor yürüdüğü sahne berbat ps3 desen anlarımda ps4 den alınma nedir abi ilk ps4 videosu nu izleyin bide bunu dağlar kadar fark var.Oyun patlıcak benden söylemesi.

BSC Misafiri

7.3.2014 11:41:44

0
Oyun bu haliyle çıkarsa büyük hayal kırıkılığı... Geçmiş nesilin oyun GTA5 bu oyundan grafik anlamda çok çok daha güzel görünüyor.Bu yeni nesile geçiş olayını yapımcılar kıvıramadı gibi.Sonbaharda çıkacak oyunlar yeni nesili gerçek anlamda başlatacak olan oyunlar olacak(witcher 3,batman gibi)

Ginga Bishounen

7.3.2014 11:31:37

0
Umarım o video next-gen değildir. Öyleyse 10 dolara düştüğünde alırım.

TheBladeRunner

7.3.2014 11:28:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek. biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya. o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok. ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde. yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı. ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle. yazık abi millet kafayı yemiş.
Görende diyicek bi tek ps4 downgrade yemis.Fazla soze gerek yok bu link yeterli olucaktir: http://n4g.com/news/1468941/watch-dogs-on-ps4-isnt-giving-its-place-to-pc-says-head-creative-director Pc oyunculari saniyorlarki pc versiyonu 5 kata daha fazla poligon sayilari ile gelicek.Gercekden komedisiniz yahu. Ayrica Deep Down in downgrade yedigi fln yok son oynanis videolari ve ekran goruntulerine bakabilirsin.ISS geldikden sonra bu laflarini guze guzel yutarsin iki hafta bekle.

hayansame

7.3.2014 11:13:35

0
@ Bsc Muisafiri 7.3.2014 09:14:40 Okuduğum en iyi bsc misafiri yazılarından biri, düşüncelerinize katılıyorum. Ama onca yazdıklarınızın içinden tek bir kelimesini bile anlamayan insanlar olduğunu görmek şaşırtmıyor. @ freshmind 7.3.2014 02:57:28 +1

BSC Misafiri

7.3.2014 11:10:10

0
Yeni nesil versiyonları aynı. Optimizasyon özürlü Ubisoft'un pc'ye oyunu komple baştan modelleyeceğini falan mı sanıyorsunuz. Oyunun bütün versiyonlari ertelenmişti bir sorun varsa hepsi etkileniyor.

ankara

7.3.2014 10:48:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek. biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya. o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok. ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde. yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı. ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle. yazık abi millet kafayı yemiş.
Arkadaş güzel söylemiş

shalashaska

7.3.2014 10:46:08

+1
http://img.donanimhaber.com/upfiles/666039/a1c4a5cb-20f6-4743-b1d3-2fdcf18524f0.jpg hüdaverdi gibi olmuş gözler ekrana bakmaktan bu nedir ya :)

shalashaska

7.3.2014 10:44:47

+3
Benim anlamadığım Ps4'ü alacak adamın zaten evinde sağlam bilgisayarı oluyor genellikle ps4'te grafikler patlarsa ki fena patlamış gözüküyor gider oyunu bilgisayara alırım hem ucuza gelmiş olur hemde daha iyi grafiklerde oynarım. Ooooo bittiniz şapa oturdunuz ben şöle akarım böle akarım komik oluyor sen akarsan bende akarım :P. Ancak 2012 e3 te gösterilen grafikleride yakalayacağına çok şüpheliyim watchdogs'un(pc'de) umarım şaşırtır beni. Ps4 gerçekten rezalet duruyor.

ankara

7.3.2014 10:41:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Böyle de videoları olan bir troll.
Videoda bişey göremiyorum

BSC Misafiri

7.3.2014 10:23:22

+9
yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek. biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya. o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok. ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde. yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı. ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle. yazık abi millet kafayı yemiş.

Cpt. Miller

7.3.2014 10:21:08

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble PC'de akarız 1080p- 60+ FPS.7950'm ile heyecanla bekliyorum. (Nerde benim eksilerim ) Edit : Gif de baya komikmiş yalnız.Arabaya çarpıyor tepki yok.Artık fizik falan kaldırmıyor ps3-xbox 360 falan, belli.
Oyunun grafik motoru AC ile aynı değil, ben daha iyi optimizasyon bekliyorum. Ultra ayarlarda 60+ FPS olursa iyi, hakkını vermek ve zevk alabilmek için PC'de oynamak lazım bu oyunu. Ertelenmesi de iyi oldu, böylece eksik taraflarını görüp tamamladılar.

GT_55

7.3.2014 10:18:05

0
O zaman bunu kayırıyorlar.Başka açıklaması yok bunun.

Wayward Son

7.3.2014 10:11:19

-2
Böyle de videoları olan bir troll.

GT_55

7.3.2014 10:06:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Kelimesi kelimesine katılıyorum.
quote:

Ps4 kara borsaya düştü, milyonlarca insan stok sorunu yüzünden beklemede, cihaz kapış kapış gidiyor, stok açıldığı zaman.Sonrada ps4 bekleneni veremedi.Yav he he...Bekleneni veremeyen konsol varsa o da xboxone'dır.
Ben sırf şu mesaj yüzünden 15 gün bölüm cezası yedim.Düşünebiliyormusunuz 15 gün.Ama "ankara" nickli üye her ps4 haberini 7/24 trollemesine rağmen hiçbir ceza tatbik edilmiyor.

Cpt. Miller

7.3.2014 09:31:11

0
Rüzgar efektleri oyunda olacaktır, sis ve buna benzer efektleri yapmak muazzam birşey değil, hava durumu değişiyorsa işte o zaman çok güzel olur.

ankara

7.3.2014 09:29:33

0
PS4 grafikleri iğrenç

Riwalp

7.3.2014 09:16:43

+7
HATIRLAYIN

BSC Misafiri

7.3.2014 09:14:40

-6
Hala anti-aliasing açarak oyunun motorunun değiştiğini sananlar var ... Bir oyun iyidir yada kötü bu kadar basit ! Konsolda ki Counter-Strike pc de God of War olmaz ! Bir kaç tırtık, o kadar ... Yeter artık bıktım PC'nin bir platform olarak anılmasından !!! Yahu bu kadar yanlış bir kavram olamaz ya. Milyarlarca kombinasyonun olduğu bir kategoriye nasıl platform denebilir ? "Kategori" , "alan" de geç. PC sahibi olan 10 insandan 9'u şu oyunu 1080p'de stabil ve akıcı bir biçimde en üst düzeyde oynayamayacak bile. Hangi oyunda görseller CS gibiydi de pc'de oldu bir şah-eser ? Yahu artık anlayın şunu bu oyun motorlarının fizik kapasiteleri belli, oyuna konan objelerin şekilleri renkleri belli, varsa hava koşulları imi cimi belli, Pc'de anti-aliasing denilen kağnı gibi iki tante tırtığı kaldırmak için kaplama çözünürlüğünü 2 ile çarpan bu kadar betbah bir sistemin dışında ne var ? Birinde tırtıklı ötekinde tırtıksız, birinde 30 ötekinde 60 fps ... Oyun yok mu oluyor ? Yada yeni bir şekilde var mı oluyor ? 2xAA açınca oyun motoru değişiyormuş gibi düşünenler var hala yahu. Girin şu forumun donanım Pc bölümüne. Göz yaşlarını görün. Dll'ler , regedit'ler ile uğraşanlar, gölgeden kısıp çözünürlüğe yatırım yapanlar, ekran kartının panelinden AA ile oyuna zorla AA yedirmeler falan. Tonlarca külfet ve sorun ... Bir oyun kötü ise her platformda kötüdür ! İyi ise her platformda iyidir ! Geçen neslin akılda kalan oyunlarına bakın ! Kim 4xAA'dan 60 fps'den bahsediyor ? Skyrim'i ps3'te xbox 360'ta millet bitirmedi mi ? GTA V, Red Dead Redemption, Last of Us , MGS 4 , God of War , Gears of War, Halo , Killzone (pc camiası şu görsel kalitede bir oyunu hala göremedi-mesele sadece görsellik ise) , Uncharted , Heavy Rain, Beyond , İnfamous , Resistance , Crackdown , Donkey Kong , Mario , Zelda ... Pc'de oyun oynanmaz ! Pc bir iş platformudur ! Pc pahalıdır, pc'de kaynakların çoğu ya boşa gider yada çok kısa zaman içerisinde yetersiz kalır ! Tasarımcı isen, yazılımcı isen alacaksın bir adet iMac bootcamp ile yükleyeceksin Linux'u da , MacOs'u da Windows'u da ... Çatır çatır işini yapacaksın. Mouse ve klavye ile oyun oynanmaz. Harici HDD'de duruyor işte bütün güncel oyunlar. 1 tane oyunu adama akıllı bitiresim gelmiyor. Konsolda aldığın oyunun suyunu çıkarırsın be suyunu ! Yıllardır pc'ler güçlü dediler ancak yeni grafik motorlarına yeni sunumlara , yeni gelişmelere yine konsollarla tanıklık ettik. Çünkü piyasayı yönetiyorlar ! Para buradan kazanılıyor , oyun motorları bu platformlar endeks alınarak hazırlanıyor dolayısı ile çıta bu cihazlarla yükseliyor ! Pc işin mutfak kısmı. Ancak masada ki müşteri konsol oyuncusu. Yemeğini yeyip kalkan yine o olacak. Müşteri ne isterse o servis edilecek !

BSC Misafiri

7.3.2014 09:13:56

-1
anlayamadığım şey 500 dolarlık konsoldan ne beklendiği? yani sen 500 dolar para verdin diye o konsoldan herşeyi beklemeye hakkı olduğunumu düşünüyorsun? ne kadar ekmek o kadar köfte desem?

Babblebabble

7.3.2014 08:45:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Rüyanda mı?
Sağlam kartı olan akar.60+ bekliyorum zaten 1080p Ultrada.Kafam raad.

Crynet

7.3.2014 08:44:45

0
Gerçekten Watch Dogs böylemi ? İlk tanıtılan Watch Dogs ile şimdi gösterilen görüntüler ile uzaktan yakından alakası yok.Umarım Division'da bu çukura sürüklemezler. O arabanın patlayışı gerçekten PS2 dönemini hatırlattı.

Project Scorpio

7.3.2014 08:22:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.
Rüyanda mı?

alike03

7.3.2014 08:11:38

0
Zamanında adamlar zaten bu görüntüler PC'den alınma demişti. Bu görüntü kalitesine konsollarda ulaşılacağını idda etmedi. Gerçi o zaman yeni konsollar yoktu. Ama bunu konsollar çıktıktan sonra da demedi. Şimdi önemli olan PC'de nasıl gözüküyor. Onu göstersinler o zaman anlaşılır downgrade yetişmişmi oyun yoksa aksine geliştirilmişmi.

BlackBeasT

7.3.2014 08:08:39

+1
Multi platform olan oyun X720p'de 960p/30fps oluyorsa o işde 1 iş var... İzlediğimiz ilk oyun içi denilen video'ya bak, oyunun çıkma tarihi yaklaştıkça yayınlanan videolara bak Taşra uyanıkları olur; gömü buldum der önce 1-2 altın gösterir, para ver bütün gömü senin olsun der.. Parayı verirsin sana içi teneke parçaları dolu sandık verir...Ha işte UBI'nin de hesap aynı... yersen

Wayward Son

7.3.2014 07:50:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
Atladıkları bir detay var, oyunu optimizasyonun efendisi (!) Ubisoft yapıyor. Ben de PC'ye alacağım ama öyle 120 FPS, 16x AA hayali gören arkadaşlardan değilim çok şükür. Yalnız bu oyun o kadar soru işareti yarattı ki, ön sipariş yapmadan önce incelemeleri görmekte fayda var. Para boşa gitmesin.

OnrGrTR

7.3.2014 07:39:44

+1
Bir oyunun başında ubisoft var ise her zaman kafada bir soru işareti oluyor. Bekleyip göreceğiz ama eğer bu görüntüler doğru ise durum vahim...

Babblebabble

7.3.2014 06:39:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: TaKo Ubisoft'tan oldum olası nefret ettim. AC serisinin hali ortada, Watch Dogs'un hali de şimdilik ortada gözüküyor. Eski nesil sandığımız grafikler yeni nesil çıktı. GTA V'e bakıp utansınlar yahu, adamlar PS3'e yeni nesil grafik kalitesinde kocaman bir dünya yarattı.
En azından aynı anda tüm platformlara çıkarıyor PC ve yeni nesil konsol kullanıcılarına ayıp etmiyor.Bu yeter.Rockstar'a olan sevgim, saygım GTA 5'i özellikle PC'ye geciktirmesinden dolayı azaldı bitti.

TaKo

7.3.2014 06:14:00

+3
Ubisoft'tan oldum olası nefret ettim. AC serisinin hali ortada, Watch Dogs'un hali de şimdilik ortada gözüküyor. Eski nesil sandığımız grafikler yeni nesil çıktı. GTA V'e bakıp utansınlar yahu, adamlar PS3'e yeni nesil grafik kalitesinde kocaman bir dünya yarattı.

alito

7.3.2014 03:47:34

+2
Hep aynı hikaye işte, önce cilalı cilalı gösterip ilgi topluyorlar sonrada çamur gibi atıyorlar önümüze. Alıştık artık bu tür aldatmacalara ama umarım oyun genel olarak bir şeye benzerde oynarız güzelce.

TheBladeRunner

7.3.2014 03:18:23

0
Hocam Tokyo Game Show PS4 oynanis videosu var.Burdakilerden oldukca farkli.Yeni nesil ve Pc surumleri bu olmamali. https://www.youtube.com/watch?v=QaIO8ZsUTO0

adam olun

7.3.2014 03:01:58

+8
araba tüplüydü galiba dokunur dokunmaz alev aldı

freshmind

7.3.2014 02:57:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.
Hangi pc ile ? Bir anlatsana ? Bütün pc'ler ne zaman eşit oldu ? Doların bu günkü kuru ile orta seviye iyi denebilecek bir pc'yi 2000-2500 tl lere toplayabilirken, MARS gibi 10 bin tl üstü bir sistem ile 2k da iki yıl önceki oyun olan Crysis'i 60 fps'de oynatılamadığı sitemiz editörlerince kanıtlanmış bir gerçekliği de hatırlatarak hangi pc ile 4K birde 16xAA yetmemiş 120 fps'de akmışsınız... Bravo. Benim eşşek yükü kadar bir pc'im var ona rağmen yakın zamanda üstüne bir 2000-2500'tl lik ekleme yapıp önümüzde ki 1-2 yıl sorun çıkarmamasını diliyorum. Adamlar 16xAA'da akıyor. Cehalette bir yere kadar. Sayın site yönetimi , bizler belki bu trolleri tanıyor yada amaçlarını biliyor olabiliriz ancak dışarıdan hiç bilgisi olmayan bir insan şu siteye girip şu haberlere tıkladığında neresi ile gülüyor yada hangi fikirlere kapılıp şu siteyi terk ediyordur diye hiç düşündünüz mü ? Yeter artık şu adamlara prim vermeyin. Şu misafir sistemini kökten kaldırın ! Adamın üyeliği var, sırf ifşa olmamak için şuraya bombayı kurup kaçıyor. Benim gibi günlük bir yarım saat - 20 dakika sitenizde takılan üye bile kimlerin troll olduğunu biliyor. Kimlerin tonlarca boş yoruma, kavga çıkartacak üsluplara, tamamen kışkırtma amaçlı fanboylar olarak sağa sola aracılık ettiği biliniyor. Kaldı ki sizler bizden kat be kat daha iyi biliyorsunuz. Basın şunlara perma-banı , ip banı gitsin. Ne kaybedeceksiniz arkadaş ? Kim size ne yapacak. Her gün sitenin kalitesini bir katman daha aşağıya çekiyor bu şahıslar.

GamerTurk

7.3.2014 02:44:01

+3
Böyle bir modelleme ps4'de mümkünmü ? oyun içi görüntüden aldım. Eger böyle çıkacak olursa ps4'e yılın fiyaskosu olur.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Noctis_Strife

7.3.2014 02:22:37

+2
@FrE3d0m'ı bu başlığa bekliyorum. Ben demiştim demekten hoşlanmadığım bir an ama gerçek bu işte, Ubisoft sunumları her zamana abartıdan ibarettir, Division'u bekleyin, asıl bomba orda patlicak bence... Hayır yapamayacağın şeyi gösterme, yapamayacağın şeyi söyleme, bu nedir arkadaş, yarın öbür gün siz rezil oluyorsunuz, o yalanı yutturmaya çalıştığınız kişiler değil.

BSC Misafiri

7.3.2014 02:15:57

0
Adamlar story tanıtım videosu yayınlıyor. Basbaya pc, ps4, xo'ya ait ortak video işte. Videonun sonunda da yazıyor zaten

BSC Misafiri

7.3.2014 02:15:55

-5
PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.

BSC Misafiri

7.3.2014 02:15:08

0
eğer böyle giderse yeni nesil konsolllar birkaç sene içinde silinir gider. ps 5 ve diğer xbox konsolu çabuk görünür

Babblebabble

7.3.2014 02:10:21

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123 Yanlız bu grafiklerle pc gelirse resmen para verdim oyun tam olarak bu dil ilk videolarında grafik şöleni vardı resmen adamlar 6 ay erteledikten sonra bu grafiklerle çıkarsa rezalet derim yanlış anlamayın güzel ama yinede bu grafikler dildi ilk videolarda.
PC'de tabii ki böyle olmaz.Kökleyeceksin ayarları sona + AA bir de (hani konsollarda olmayan ).O zaman akar işte.Buna güzel bir ön sipariş lazım.DR'de t-shirt de hediye ediyorlarmış çok kral.GTA'yı da zamundadan akarız çıktığında

RealArek

7.3.2014 02:06:05

0
Yanlız bu grafiklerle pc gelirse resmen para verdim oyun tam olarak bu dil ilk videolarında grafik şöleni vardı resmen adamlar 6 ay erteledikten sonra bu grafiklerle çıkarsa rezalet derim yanlış anlamayın güzel ama yinede bu grafikler dildi ilk videolarda.

RedTurkei

7.3.2014 01:47:18

-1
Ne bekliyodunuzki bütün pislikler döküldü makinaların ilk yılı dolmadan, sahte 1080pler, 720 ler yok 25fps sinema zevki veriyomuş tam bir savsata 300$ verip cgi oynamayı beklemiyodum açıkcası idare ederiz zaten önemli olan oyuncuları kandırıp rand elde etmek yok bizim alet nasa makinası gibi yok ninto böle yok box böle pc işlemcileri darboğazda gibi lafları yemez bu oyuncular artık, yaa 8cekirdek 4cekirdek işlemcinin fiyatı belli yahu

Babblebabble

7.3.2014 01:46:01

+1
PC'de akarız 1080p- 60+ FPS.7950'm ile heyecanla bekliyorum. (Nerde benim eksilerim ) Edit : Gif de baya komikmiş yalnız.Arabaya çarpıyor tepki yok.Artık fizik falan kaldırmıyor ps3-xbox 360 falan, belli.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız