Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs: Legion Direniş Fragmanı

 
Ubisoft, Watch Dogs: Legion için Direniş başlıklı yeni bir fragman yayınladı.

Yakın gelecekteki Watch Dogs Legion dünyasında Londra, yıkıcı terör saldırılarından doğan fırsatçılar tarafından eziliyor. Londra'nın kaderi sana ve bir direniş örgütleyip savaşma yeteneğine bağlı. Potansiyel yandaşlardan oluşan tüm bir nüfus ve şehrin teknolojisi parmaklarının ucundayken, Londra'yı kurtarmak adına hacklemen, içeri sızman ve savaşman gerekiyor. Direnişe hoş geldin.

Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Watch Dogs: Legion Ubisoft 6 Mart 2020 PlayStation 4 Xbox One PC Stadia
Oynaması Ücretsiz FPS Oyunu Exomecha Xbox Series X, Xbox One ve PC için Duyuruldu Sıra Tabanlı Macera Oyunu Echo Generation Xbox Series X, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Uncy

23.7.2020 21:01:51

0
Bence Watch dogs bitmiş future teması yaparak tapuklarına sıkmışlar oyunun atmosferi de infamous Second son ı hatırlattı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız