Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warzone'daki Gulag Sisteminin Benzeri PUBG'ye Geliyor

 
 
PUBG'nin en yeni haritası olan Taego, Warzone'un Gulag sistemine benzer özelliklerle beraber PC test sunucularındaki yerini aldı. Yama notlarında Taego'nun 8×8 bir harita olduğu ve 1980'lerin Güney Koresinde geçeceği belirtiliyor. Haritada ayrıca oyuncuların keşfedebileceği bir dizi farklı manzara bulunuyor.
 
Harita aynı zamanda farklı bölgelerde bulunan birçok yabani kuşla birlikte bir dizi farklı hayvanı da içeriyor. Kuşlar düşmanların yerini belirlemede yardımcı olabilecek ve oyuncuların hareketlerine ve silah seslerine de tepki verecek. Ancak ueni haritanın öne çıkan özelliği, oyunda ölen oyuncuların savaşarak ikinci bir şans kazanmalarını sağlayan Comeback Arena Sistemidir.
 
Oyuncular sınırlı bir süre için bir “Comeback Arena”'sına gidecekve tekrardan oyuna dönmek için tek yapmaları gereken hayatta kalmak olacak. Bu sistem Warzone'un Gulag'ı ile benzerlikler taşıyor. Fakat Warzone'un bire bir savaşlarından ziyade mini bir battle royale türü olarak tanımlanıyor.
 
Eklenen bir diğer yeni özellik ise kendini canlandırma yani Self AED sistemi. Bu sistem oyuncuların kendilerini canlandırmasına izin verecek ve sadece Taego haritasına özel olacak.
 
Yeni güncelleme PC için 7 Temmuz'da, Konsollar içinse 15 Temmuz'da yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Yeni Bir Hile, Oyuncuların Cold War'da Aynı Anda 5 Silah Kullanmasına izin Veriyor Minecraft 1.17.1 Çıkış Tarihi Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız