Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wartile 24 Mart'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
Geliştirici Playwood Project, Wartile PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının 24 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Strateji oyunu ilk olarak 8 Şubat 2018'de PC için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Wartile, İskandinav mitolojisinden esinlenilmiş minyatür bir evrende Viking figürinlerinin bir savaş bandını kontrol ettiğiniz soğumaya dayalı bir strateji oyunudur. Sırlarını ortaya çıkarın ve tanrıların güçlerini dizginleyin.
 
Canlanan minyatür bir dünya
Vikingleri onurlandıran İskandinav mitolojisinden esinlenmiş, güzel el yapımı diorama savaş panolarında geçen küçük maceralarla dolu minyatür bir evrene davet eden, canlı, nefes kesici bir masa üstü video oyununu deneyimleyin!

Son derece hareketli savaşlar
Wartile, hareketlerinizi planlamak için bol miktarda fırsatın sunulduğu, aksiyonu devam ettiren serin tabanlı bir oyundur. Sıra tabanlı oyunların stratejik unsurlarını içermesine rağmen, yavaşlama özelliklerinin ve taktik kararlar vermesine izin verirken savaşın gerginliğini korur. Özünde, Wartile konumlandırma ve taktik karar verme ile ilgili bir oyundur.

Savaşın hızını kontrol edin
Her zaman kullanılabilir olan Yavaşlama ile, her işlemin önemli olduğu kritik durumlarda size avantajlı bir taktik fayda sağlayan dövüş hızını kontrol edebilirsiniz.

Figürleri toplayın, seviyelerini yükseltin, ekipmanlarını ve yeteneklerini kişiselleştirin
Bir dizi farklı figür toplayın ve seviyelerin yükeltin. Savaş ekibinizi zırh parçaları, silahlar, benzersiz savaş yetenekleri ile kişiselleştirin ve her göreve başlamadan önce bir dizi taktik seçenek sunmak için Savaş Kartları destenizi ayarlayın. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wartile Deck13 WhisperGames Playwood Project Strateji oyunu
I am Bread'in Devam Oyunu I am Fish'in Tam Sürümü 2021 Yılında Çıkacak Yes, Your Grace Açılış Hafta Sonunda 600 Bin Dolar Gelir Elde Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wartile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız