Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros, Wii U'ya Güveniyor


    Son dönemde Wii U için oldukça olumsuz haberler gelmeye başlamıştı. Bir yandan Electronic Arts konsoldan desteğini çekerken, diğer yandan da Ubisoft, "Eğer yeni oyunlarımız satmazsa konuyu baştan değerlendireceğiz." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Tüm bu olumsuz haberlerin aksine Warner Bros, Wii U'ya destek çıktı.
 
    Yapılan açıklamalarda firmanın başkanı Martin Tremblay, "Açık konuşmak gerekirse biz, bütün platformların güzel bir şekilde ilerlemesini umuyoruz. Endüstrinin devamı ve geleceği için önemli olan şey bu. Wii U kötü bir başlangıç yaptı ama yavaş yavaş düzeliyor. Kötü başlangıcın teknik açıdan olduğunu düşünmüyorum, içerikle alakalı gibi duruyor. E3'te gösterilen içeriklerle de Wii U, yeniden ayağa kalkacak gibi görünüyor." sözlerini söyledi. Açıklamalarının devamında Tremblay, firmanın bütün konsollara destek vermeye devam edeceğini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console warner bros
Söylenti: Fallout 4, E3'te Gösterildi! Ücretsiz Torchlight İsteyen?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

furkangoth

19.6.2013 05:51:11

0
Artık anlayın Nintendo'nun zaten çok yüksek donanıma sahip bir konsol çıkarmasına gerek yoktu. PS4'ün 2 katı gücünde bir konsol çıkarsa bile 3. partilerin çoğu oyun yapmayacaktı çünkü o oyunları alacak kitle yok. Zelda, Mario, Mario Kart, Super Smash Bros. gibi muhteşem olacakları daha açıklanmadan belli olan oyunları varken o konsolu alanlar gidip de başka bir oyun almaz. @wisla Son yıllarda ne açıdan düşüşe geçti anlayamadım. 3DS şu anda tüm dünya üzerinde en çok satan konsol ve oyun yelpazesinin çeşitliği de herkes tarafından övülüyor.

wisla

18.6.2013 21:59:23

-1
çocukkene nintendonun el konsolunu almıştım o zamanlar çok iyi yıllarıydı fakat son yıllarda düşüşe geçti umarım toparlanır.

alsndnz

18.6.2013 19:11:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr nintendoya çok iyi oldu. Adam akıllı bir donanimla çıkartmadı konsolu.
Donanım vaat etmediki adamlar kimse yeni nesil grafikle geleceğiz diye bişey demedi

Guest-EE6EF2C69

18.6.2013 18:18:23

0
nintendoya çok iyi oldu. Adam akıllı bir donanimla çıkartmadı konsolu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız