Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer Quest Yapımcısı Yeni Bir Warhammer 40K Oyunu Duyurdu

 
      Daha önce Warhammer Quest'i geliştiren oyun firması Rodeo Games, yeni bir Warhammer oyunu duyurdu: Deathwatch: Tyranid Invasion. 

      Bu yeni Warhammer oyunu, Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor ve sıra tabanlı bir oynanışa sahip olacak. Oyunda Deathwatch adında bir Space Marine, ekibini yönetiyoruz ve Tyranid'e karşı savaşıyoruz. Deathwatch: Tyranid Invasion her ne kadar oynanış olarak Warhammer Quest'e benzese debu yeni yapım tamamen üç boyutlu olacak. Yani bakış açısını değiştirip yakınlaştırabileceğiz. 

      Oyunun tek kişilik modunda 10 bölüm bulunacak ve her bölüm de dört görev yer alacak. Yapımcı ekip Deathwatch: Tyranid Invasion ile oyuncuların hamlelerini yapmadan önce ne düşündükleri oyun tarzını geri getirmeyi amaçlandıklarını belirtiyor.
 
     Yapımda tek kişilik oyun modunun yanında multiplayer modu da yer alacak. Senaryo modunda kullandığınız ekibi multiplayer'da da kullanabileceksiniz. Deathwatch: Tyranid Invasion, iOS için bu yılın yaz mevsiminde çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deathwatch: Tyranid Invasion Warhammer Rodeo Games ioS Mobil strateji sıra tabanlı apple
CoD: Advanced Warfare'in Yeni DLC'si Bu Ay Sonunda Geliyor Dead or Alive 5: Last Round'ın PC Sürümünde Yeni Nesil Oyun Motoru Kullanılmayacak

BSC Misafiri

23.5.2015 14:15:34

0
oyun güzele benziyor lakin en az ipad 4 ipad mini 2 gibi yüksek çözünürlüğe sahip cihazlarda oynayabilecekmişiz rodeo games facebook sayfasında bunu duyurmuştu bu da üzücü bir haber benim için ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathwatch: Tyranid Invasion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız