Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground — 16 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Gasket Games, sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground için 16 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Oyunun yönetmeni Jeff Lydell ve tasarım yönetmeni Ian Christy, oynanışa derinlemesine bir bakış atma imkanı sunuyor.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 27 Mayıs'ta çıkacak ve tüm platformlar arasında cross-play destekleyecek.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Çok sayıda diyarda Death'in kökünü kurutmak için ölümsüz şövalyelerin göklerdeki stardrake'leri sürdüğü, karanlık fantastik evren Warhammer Age of Sigmar'da olağanüstü taraflardan birinin kumandanı ol. Burası Storm Ground; efsanelerin, kahramanların, şeytani yaratıkların ve korkunç savaşların dünyası.
 
Bu dinamik ve muhteşem, sıra tabanlı, stratejik çatışma ve yüksek tempo dolu savaş oyununda, kişiselleştirilebilir güçlerini yönet. Zaferler sayesinde yeni birlik türleri ve ekipmanları toplayıp yükseltebilir, yıkıcı yetenekleri açabilirsin.
 
Çizgisel olmayan hikâyede Storm Ground'un tüm yollarını keşfet. Her oynayışta, yeni zorlukların üstesinden gelerek eşsiz birlikler ve eşyalar bul. Efsanevi ordunu kur ve çevrimiçi düellolarla oyunculara meydan oku.
 
• Games Workshop'un destansı Age of Sigmar'ının ilk strateji oyunu
• Muhteşem ve yüksek tempolu taktiksel savaşlar
• Düzinelerce birlik, ekipman ve yetenekleri aç, topla ve geliştir
• Tek başına veya destansı 1v1'lerde çevrimiçi oyna 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Warhammer strateji sıra tabanlı oyun taktik
Saints Row: The Third Remastered PS5 ve Xbox Series Çıkış Fragmanı Horizon Forbidden West State of Play Sunumu 27 Mayıs'ta Düzenlenecek

Yanfo

25.5.2021 17:52:50

0
Güzel görünüyor. 50 TL altına inince bakacağız artıkın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız