Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K: Space Marine'in GamesCom Videosu

 
     Relic tarafından geliştirilen Warhammer 40K: Space Marine’in GamesCom tanıtım videosu yayınlandı. Warhammer 40K evrenindeki Space Marine’lerden birini yönetme şansını bulacağımız aksiyon oyunu PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor.
 
     Yeni yayınlanan videonun bazı bölümleri oyun içi görüntülerden oluşurken bazı bölümleri özel olarak hazırlanmış. Videoyu izlediğinizde kendinizi insanlık için savaşmaya hazır hissedeceksiniz. Düşmanlarınız pes etmiyorsa siz de pes etmeyecek, zafer için değil insanlığın devamı için savaşacaksınız.
 
     THQ’nun önümüzdeki dönemde çıkartacağı iki Warhammer 40K oyunundan biri olan Space Marine (Diğeri: Dark Millennium Online) 2011’in başlarında çıkacak.
 
     Videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine GamesCom 2010 Trailer
Linux'ün Steam Söylentileri Cevaplandı En Detaylı New York Modellerinden Biri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M3rett0

19.9.2010 17:47:56

0
En sevdiğim evren warhammer 40k evreni.İnşallah bu oyunu 40k evrenine yaraşır olur ve mmosuda tutar.Sonra down of war 3 felan çıkartırlar bir de oyuna tau kroot ve necronlarıda ekleseler tadından yenmez.

PhileoSophia

28.8.2010 00:00:05

0
oyun sadece dark millennium online için bir öngörü oluşturmak için yapıyorlar tabi tutarsada devamı gelir thq 40k ile çok iyi işler yapti şimdiye kadar şimdiden sonrada yapacaktır.yanlız gw lore konusunda şaşallama fırsatı verirse işler çığrından çıkabilir w40k hayranları için

dIsAstEr

22.8.2010 13:38:11

0
Şu oyun inşallah güzel puanlar alır ve güzel satış rakamları yakalarda diğer ırklarla olan savaşları da yaparlar devam oyunlarıyla. Necron, Tau ve Tyranid ırklarıyla savaşmak da zevkli olur, özellile Necron.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız