Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War Duyuruldu

   Slitherine ve Games Workshop Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War'u duyurdu.
 
   Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War karanlık, gotik ve uzak gelecekte geçen bilim kurgu temalı bir 4X sıra tabanlı strateji oyunu.
 
   Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War oyuncuların hangi grubu seçeceğine bağlı olarak tamamen dört farklı oyun deneyimi sunacak şekilde tasarlandı. Space Marines, Astra Militarum (ya da Imperial Guard), Orks ve Necrons grupları gelişip genişleme ve müttefikler ve düşmanlarla olan etkileşim şekilleri açısından çok farklı özelliklere sahiptir. Bu da oyuna neredeyse sınırsız tekrar değeri verir ve oyuncular aynı deneyimi tamamen farklı şekillerde oynama şansına sahip olurlar.
 
   Ayrıca tek kişilik oyuncu modu ile çok oyuncu modu arasında büyük farklılıklar olacak. Tek kişilik oyuncu modu derin bir hikayeye sahip olacak ve eski eserlerin keşfi ve özel hazırlanmış görevler hikaye ilerledikçe gezegenin sırlarını ve gizemli tarihini açığa çıkaracak. Gerçek zamanlı çok oyuncu sisteminde oyuncular canlı rakiplere, zamana ve Gladius'un gizlediği doğal tehlikelere karşı savaşırken zafere giden yolu kendileri çizecek.
 
   Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War PC için geliştiriliyor, çıkış tarihi henüz belli değil.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fernando Alonso, Espora Giriş Yaptı Bandai Namco Yeni Bir Duyuru Hazırlığında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız