Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe'in Heart of Deimos Genişlemesi 25 Ağustos'ta Çıkacak

 
Geliştirici Digital Extremes, TennoCon etkinliğinde oynaması ücretsiz bilim kurgu co-op aksiyon oyunu Warframe'e gelecek yeni içeriklerden bahsetti.
 
Oyunun üçüncü açık dünya genişlemesi Heart of Deimos 25 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için eş zamanlı olarak çıkışını gerçekleştirecek. Infested adlı düşman grubuna ev sahipliği yapan Heart of Deimos önceki genişlemeler Fortuna ve Plains of Eidolon'a kıyasla daha küçük olsa da prosedürel olarak oluşturulan yeraltı mağaralarıyla daha yoğun bir dünya sunacak.
 
Heart of Deimos ile birlikte gelecek özelliklerden biri de Helminth Chrysalis sistemi. Bu özellik sayesinde oyuncular Warframelar arasında belirli yetenekleri aktarabilecek. Oyuncular Warframelerinden birini Helminth'e kurban ederek belirli yeteneğini diğerine aktaracak. İstediğiniz yeteneği seçemeyeceksiniz, sadece önceden belirlenmiş yeteneği seçmeniz mümkün olacak. Örneğin Mag için kışkırtıcı yeteneği. Prime Warframelar uygun değil.
 
Oyunun yeni Warframe'i Xaku oyuncu topluluğu tarafından tasarlanmış ve yetenekleri Void enerjiyi manipüle etmekle ilgili. Silahlarını Void enerji ile doldurarak verdiği hasarı artırabilir ve düşmanlarının ateş gücünü çalabilir. Xaku'dan sonra iki yeni Warframe olan Alchemist ve Wraithe de yolda.
 
Yeni başlayanlar için daha iyi bir eğitim bölümü içerecek yeni oyuncu deneyimi de Heart of Deimos ile birlikte oyuna eklenecek.

Heart of Deimos oynanış demosu, Helminth Chrysalis ve Xaku tanıtım videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
digital extremes warframe free to play f2p oynaması ücretsiz oyun ücretsiz oyun unreal tournament pc PS4
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (27 Temmuz - 1 Ağustos) Konami Bir An için Silent Hill Hayranlarını Heyecanlandırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warframe
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız