Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe'in Fortuna Genişlemesi PC için Kasım'da Çıkacak

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in ücretsiz açık dünya genişlemesi Fortuna'nın PC için Kasım ayında çıkış yapacağını duyurdu.

Açık dünya eklentisi konsollara daha sonra gelecek.

Digital Extremes tarafından paylaşılan Fortuna tanıtım yazısı:
 

VENÜS'E HOŞ GELDİNİZ
 
Venüs içeriği çamur ve karların altında Solaris United'ın evi olan Fortuna adlı neon şehrinde başlıyor. Kitguns, K-Drives ve Tranquilizers: Solaris bunların hepsini belirli bir fiyat karşılığında sunuyor. Sadakat onlar için çok önemli; bir kere sadakatlerini kazanırsanız tüm sahip olduklarını ve kalplerini size açarlar. Fortuna'da eksiklerinizi alın ve asansörle gezegenin yüzeyine çıkın.
 
Uçuk, mavi ve turuncu bulutlar Venüs'ün değişken göklerinden yüzeyine doğru ilerler. Bu içerikte, Orb Vallis'in açık Arazisini keşfedeceksiniz. Bondi K-Drive'ınızla karlı dağların zirvesine çıkın, dev mantarları keşfedin, serin nehirlerde balık tutun, egzotik yaratıkları yakalayın - ve unutmayın Vallis'te olasılıklar sınırsızdır.
 
Her şey eğlence ve oyun demek değil. Gün içinde, Solaris United kar ve çamurun içinde çalışarak Corpuslara borcunu ödemeye çalışırken, asla gelmeyecek bir özgürlük için çırpınıyor. İşte bu yüzden buradasın Tenno. Solaris ajanları Vallis'in etrafında gizlenirler - onları bul, arazilerden yeni Görevleri kabul et ve onları haksızlığa karşı açtıkları bu gerilla savaşında destekle. Dikkatli ol: Devasa Corpus örümcekleri, bu kış arazisi boyunca serbestçe dolaşırken, Nef Anyo ise onları tepeden gözetler. Aslında burada hiç bir yer güvenli değil.
 
Kısa tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
digital extremes warframe free to play f2p oynaması ücretsiz oyun ücretsiz oyun unreal tournament pc PS4
MediEvil Remastered Haberi Önümüzdeki Bir İki Hafta İçinde Geliyor Tekken 7 Satışları Üç Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2018 16:29:08

0
Firewall problemi sebebiyle vpn sayesinde oynayabildiğim bir oyundu zamnında vpn olmadan online oynayamıyordum umarım düzelmiştir bu sorun. Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?

Angel of the Lord

22.10.2018 00:59:33

0
DE bir de oyuna sunucu sistemi getirse keşke. Public oyunlarda host acısı çekiyoruz resmen. Ayrıca geçenlerde üç büyük güncelleme göstermişlerdi. Fortuna bunlardan biriydi. New War ve gemi savaşları olan bir şey daha vardı. Hepsi bu yıl gelemez herhalde artık..

B4ll4s

21.10.2018 23:10:46

+3
Aşırı kaliteli oyun çok detaylı çok eğlenceli sağlam bir hikayesi de var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warframe
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız