Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe TennoCon 2020 Etkinliği Tamamen Dijitalleşiyor

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in TennoCon 2020 etkinliğinin corona virüsü sebebiyle sadece dijital olarak düzenleneceğini duyurdu.

11 Temmuz'da düzenlenecek.
 
"Coronavirus'e (COVID-19), karşı tedbir amaçlı olarak TennoCon 2020'ye şahsi olarak katılımları iptal etmek zorunda kaldık. Bu bizim için kolay bir karar olmasa da, oyuncularımızın ve geliştirme ekibimizin sağlığı her zaman bizim önceliğimizdir."

"TennoCon'un büyüsü ve heyecanını paylaşmak bizim için hala yüksek derecede önem taşıyor. 11 Temmuz'da dünya çapındaki her Tenno'nun, TennoCon büyüsü ve heyecanını dijital olarak paylaşıp yaşamasını sağlayacak planlar yapıyoruz. Çok yakında sizlerle bu planın detaylarını paylaşacağız."
 
Bunun yanı sıra Operasyon: Scarlet Spear oyun içi etkinliği çok yakında başlayacak.

Operasyon: Scarlet Spear'da uaklaşan saldırıyı bastırmak için birlikte çalışmanız gerekecek. Operation Link ile birleşik bir cephe oluşturmak için yüzeydeki ve Railjack görevlerindeki Tenno arkadaşlarına katılacak ve Sentientlerin bir sonraki planı ne olursa olsun onları durdurmak için birlikte çalışacaksınız. Bununla birlikte, güçlü yeni bir silah sınıfı, yeni bir MOA kişiliği ve Nova için ikinci Deluxe Koleksiyonu kazanabileceksiniz.
 
Geliştirici canlı yayını tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
digital extremes warframe free to play f2p oynaması ücretsiz oyun ücretsiz oyun unreal tournament pc PS4
Control: The Foundation Genişlemesi Fragmanı Halo 2 PC Betası Bu Ayın Sonunda Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2020 14:54:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Oguz_Cole Keşke tamamen iptal olsa, tennocon şu oyunun başına gelen en kötü şey hype oluşturmak için yapamayacakları ve yetiştiremeyecekleri şeyleri gösterip yıllar sonra yarım yamalak bir şekilde çıkarıyorlar ve ellerinde o kadar fazla şey oluyor ki düzeltmiyorlar bile.
Haklısın. Biraz şey gibi bu amatör bi ekip oyun yapmak ister. Hype ve başlama hevesiyle Gta oluşturacaklarını zannederler ama sonuç berbat olur. 1500 saate yakın Warframe oynamışlığım var. Plains güncellemesinden beri oyunu oynuyorum ve çıkan her güncelleme buglarla dolu oluyor. Özellikle boss savaşları. Sonra kapatılıyor mu buglar evet ama hani ilk çıktığındaki buglar bildiğin oyundan çıkıp tekrar girmene neden olacak tarzdan buglar. Tenno-con dedikleri olayı da biraz merch satmak amacıyla da yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Giriş biletleri 60 dolar falan olmalıydı. Orada kupasından, Tshirt'üne eşya satımları oluyor. Giren herkese de sadece etkinliğe katılanlar olmak üzere oyun içi zırh görünümü veriyorlar . Değer mi? nope.

Oguz_Cole

16.3.2020 08:39:42

0
Keşke tamamen iptal olsa, tennocon şu oyunun başına gelen en kötü şey hype oluşturmak için yapamayacakları ve yetiştiremeyecekleri şeyleri gösterip yıllar sonra yarım yamalak bir şekilde çıkarıyorlar ve ellerinde o kadar fazla şey oluyor ki düzeltmiyorlar bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warframe
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız