Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft III: Reforged Çok Oyunculu Betası Bu Hafta Başlıyor

 
Blizzard Entertainment, Warcraft III: Reforged çok oyunculu betasının bu hafta başlayacağını duyurdu.
 
Beta ilk başta oyuncuların 1v1 ve 2v2 maçlarda ork ve insan olarak oynamasına imkan sunacak. Undead ve night elf ırkları ve daha fazla oyun modu daha sonra eklenecek.
 
Beta davetiyeleri oyunun Spoils of War sürümünü satın alan oyunculara yollanmaya başlandı hatta Twitch üzerinde oynamaya başlayanlar da var. Blizzard Entertainment diğer oyunculara daha sonra gönderileceğini belirtiyor.
 
Warcraft III: Reforged'un bu yıl içinde PC ve Mac için çıkması planlanıyordu, ertelenme olabilir. Net çıkış tarihi 1 - 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek BlizzCon 2019 etkinliğinde açıklanacaktır.
 
Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged tamamen yeniden modellenmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden düzenlenmiş haritalar ve tek oyunculu modları, güncellenmiş eşleştirme sistemi, kullanıcı arayüzü ve dünya editörü ve 4K çözünürlük desteği sunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Warcraft III: Reforged Warcraft III Remaster
Yakuza 4 Remastered PS4 için Çıktı PlayStation 4 Artık Tüm Zamanların İkinci En Çok Satan Ev Konsolu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warcraft III: Reforged
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız