Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

War Thunder Xbox One İçin Gelmeyecek


     Gaijin Entertainment şu an açık betada olan oyunları War Thunder'ın neden Xbox One için gelmediğini açıkladı. Şirketin halkla ilişkiler sorumlusu Alexander Trifonov,  Microsoft'un F2P oyunlar ile ilgili politikaları sebebiyle oyunun asla Xbox One için çıkamayacağını, donanımsal olarak bir problemleri olmadığını söyledi.
 
     Peki oyunun Xbox One için çıkmasını engelleyen bu politikalar nedir? Microsoft oyunların çapraz-platform desteği olmasına izin vermiyor. Bu sebeple, çapraz-platform desteği veren oyunlar Xbox Live üzerinden çıkış yapamıyorlar.  "Final Fantasy XIV" aynı sebeplerden Xbox One için çıkmayacak başka bir oyun. Çapraz-platform desteği sunmayan "The Elder Scrolls Online" gibi oyunlar ise bu platformda da oynanabilecek.
 
     Ayrıca Alexander Trifonox , War Thunder oyununun tablet versiyonunun yolda olduğu haberini de verdi. Şu an açık betasında olan oyunu, PC ve PS4 üzerinden indirip oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 2P war thunder pc ps4 gaijin entertainment 2. dünya savaşı oyun mmo savaş oyunu
Platform Farklılıkları Dying Light'ı Etkilemeyecek Şehir İnşa Etme Oyunu Banished 19 Şubat'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

obantr

13.1.2014 19:40:18

-2
quote:

Orijinalden alıntı: edd121
alıntı:

Orijinalden alıntı: obantr

Xbox One'A gelmemesi iyi olmuş zaten XBONE dandik konsol kim onda oyun oynar ki alırsın PS4 rahat edersin. Tabi şahsi tercihim PC'dir. Ama illa konsol alıcam derseniz en iyi konsol olan PS4'ü alın. Xbox'a para verenin sonu kötü olur :D


ahahahhaha bebeye bak lan.sanki yoshida nin kayip cocugu.
XBOX ONE yani XBONE'u savunmak = Beyin.Exe Bulunamadı Hatası değil miydi ? Ayrıca Sony PS4 varken konsol alıcak adam neden güçsüz kötü grafikli 720P özürlü XBOX ONE konsoluna para versin ayrıca burada PS4 EXC'leri varken XBOX'ta Tek başına HALO pek bir anlam ifade etmiyor. Microsoft oyunları pek iyi değil bir kaç tanesi hariç. PS4 fanı değilimdir. PS4'ü savunmam benim için konsol almak gereksiz ama konsol alsam PS4 alırım.

edd121

13.1.2014 17:20:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Xbox One'A gelmemesi iyi olmuş zaten XBONE dandik konsol kim onda oyun oynar ki alırsın PS4 rahat edersin. Tabi şahsi tercihim PC'dir. Ama illa konsol alıcam derseniz en iyi konsol olan PS4'ü alın. Xbox'a para verenin sonu kötü olur :D
ahahahhaha bebeye bak lan.sanki yoshida nin kayip cocugu.

obantr

13.1.2014 16:41:33

-3
Xbox One'A gelmemesi iyi olmuş zaten XBONE dandik konsol kim onda oyun oynar ki alırsın PS4 rahat edersin. Tabi şahsi tercihim PC'dir. Ama illa konsol alıcam derseniz en iyi konsol olan PS4'ü alın. Xbox'a para verenin sonu kötü olur :D

Aimstein

13.1.2014 13:44:53

+2
PS4 te oynuyorum gerçektende güzel...Xbox'a çıkmaması üzdü açıkcası Xbox One'da almayı planlıyordum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
War Thunder
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız