Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wanted: Dead için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Uzun süredir geliştirilmesi yapılan ve dönem dönem yeni videolarıyla oyun içi detayları sunulan aksiyon macera hack and slash oyunu Wanted: Dead için 30 dakikalık geliştirici oynanış videosu yayınlandı. Soleil tarafından geliştirilen ve 110 Industries tarafından yayınlanacak olan Wanted: Dead, 2023 yılının Şubat ayı içerisinde çıkış yapacak.
 
Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın yapımcılarından 
 
 
 
Wanted: Dead, Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın yapımcılarından biz oyun severlere sunulacak. Bu türde öncü konumda olan bu eski yapımlar Wanted Dead ile yeniden hayat bulacak. Wanted Dead üçüncü şahıs bir kamera açısına sahip olacak ve oyun içerisinde yer alan düşmanları kesip biçeceğimiz bir yapı yer alacak.
 
Öte yandan Wanted: Dead için yayınlanan son oynanış videosunda, oyun içi ortamlar, karakter animasyonlar, üçüncü şahıs kamera açısı, dövüş dinamikleri, efektler (kan ve ortalığın dağılması gibi efektler), çeşitli düşman grupları, ateşli silahlar, yakın dövüş silahları, kullanacağımız kadın karakter, kadın karakterin sahip olduğu beceriler ve daha fazlası yer alıyor. Wanted: Dead oynanış videosundan da göreceğiniz gibi önümüze çıkan düşman gruplarını istediğimiz gibi ortadan kaldıracağımız ve bunları yaparken de eğleneceğimiz bir yapı sergileyecek.
 
Wanted: Dead, 14 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış videosu
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wanted: Dead
EA ve Marvel Games Üç Yeni Oyun Geliştirmek için Anlaşma Yaptı Riot Games, Türkiye'deki 10. Yaşını Kutluyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2022 23:16:23

0
Bu oyun bana nedense WET'i hatırlatıyor.

BSC Misafiri

1.11.2022 14:41:27

0
ah be şu oyun keşke steam güncellenmeden önce ön siparişe açılsaydı umarım yine hatalı çıkarda alırım .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız