Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wall Street Journal: Nintendo, Switch Üretimini İki Katına Çıkaracak

 
   Wall Street Journal'in kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre Nintendo, Switch üretimini bir sonraki mali yılda iki katına çıkarmayı planlıyor.  
 
   Bu da Nisan 2017'de başlayacak mali yılda Nintendo ile sözleşmeli olan imalatçıların başlangıçtaki 8 milyonluk Switch üretimi planının 16 milyon adete çıktığı anlamına geliyor. 
 
   Verilen bu kararın halkın Switch'e olan büyük talebinin sonucu olduğu ve Switch'in ilk piyasaya sürülme üretim hızının Wii ile uyumlu olduğu söyleniyor.
 
   Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima, şirketin her ay iki milyon Switch dağıtabileceğini söylemişti ancak "üretime aşina olan bir kişi" Wall Street Journal'a 2.5 milyon dağıtım sayısının daha olası olduğunu belirtiyor.
 
    Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya çapında çıkış yaptı. SuperData'nın paylaşmış olduğu bilgilere göre Nintendo Switch ilk haftasında dünya çapında 1.5 milyon adet satmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Street Fighter IV Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi The Surge Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni CGI Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.3.2017 06:45:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede USA VE avrupada satar bu fiyatina ragmen satar oralarda sorun degil ayrica daha mario cikmadi ciktiginda bir 10 milyon daha satar zaten dunyada bir 20 milyon mario hayrani var nintento switch satmaz dediysek bu kadarda demedik adamlarin yazdigim gibi kafadan zelda ve mario ile 20 milyona kadar cikar peki ya sonrasi ?wiiu 15.20 milyonda kaldi
Kendini bir otorite gibi görüp ''satmaz dediysek bu kadar da demedik'' diyebilen çok bilmiş birine 118 milyon satan Gameboy, 82 milyon GBA, 62 milyon NES, 50 milyon SNES, 101 milyon Wii, 155 milyon DS ve 65 milyon 3DS ile nesillerini zirvede tamamlayan Nintendo konsollarını da yorumlamasını isterdim. Uzun yıllardan beri ülkemizde Nintendo denince sadece Mario telaffuz edilirdi artık yanına Zelda'yı da ekleyenleri görüyorum, darısı Metroid, Fire Emblem, Pikmin, Super Smash Bros, Pokemon, Animal Crossing, Xenoblade Chronicles, Fatal Frame, Donkey Kong, Splatoon, Starfox, Kirby, Yoshi, Luigi's Mansion, Kid Icarus, Captain Toad, Earthbound, Golden Sun ve F-Zero gibi onlarca oyun serisinin başına.

alsndnz

19.3.2017 17:22:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sonu wii u dan aşağı olmayacak, belki ondan daha iyi satar ama yine pasif kalacak ilerleyen yıllarda, Nintendo ev konsolu işinden emekli olup el konsolu işine yönelmeli çnkü orda rakibi yok , sadece fanlara konsol satmakla wii u gibi sonuçlarına katlanırlar, ben PC oyuncusuyum ve dungeon and dragons tarzı rpg oyunların fanıyım, gördüğüm kadarıyla da ev konsolunda ps4ün eline kimse su dökemez, el konsolunda da Nintendo , o kadar :))
konsol zaten el konsolu ve ev konsolu bir sektorde tek basina digerinde rakipleri var su bsc hala misafiri kapatmadiki hangi bos herifler su yorumlari atiyor gorup engelliyelim

BSC Misafiri

19.3.2017 00:42:00

0
Sonu wii u dan aşağı olmayacak, belki ondan daha iyi satar ama yine pasif kalacak ilerleyen yıllarda, Nintendo ev konsolu işinden emekli olup el konsolu işine yönelmeli çnkü orda rakibi yok , sadece fanlara konsol satmakla wii u gibi sonuçlarına katlanırlar, ben PC oyuncusuyum ve dungeon and dragons tarzı rpg oyunların fanıyım, gördüğüm kadarıyla da ev konsolunda ps4ün eline kimse su dökemez, el konsolunda da Nintendo , o kadar :))

BSC Misafiri

19.3.2017 00:41:50

0
Bu konsolun önü açık...

BSC Misafiri

17.3.2017 21:40:12

0
Guzel oldu switchin iyi satmasi rekabet cosar oyunlar akar bol bol iyi oyun goruruz.

rambocuk

17.3.2017 14:12:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog Sony vitayı öldürdüğünden beri el konsolu açlığım vardı, umarım switch bunu giderecek.
Elde inanılmaz bir deneyim sunuyor , normalde el konsolu kullanmak işkence gelir bana ama bu gerçekten çok keyifli

BSC Misafiri

17.3.2017 14:12:04

0
Tek bir adam akıllı oyun çıkardığı halde insanlar nede olsa nintendodur diye aldı onların bu niyetlerini boşa çıkarmaz umarım nintendo . exc oyunlar elbette gelecektir ama 3. parti aaa oyunlar konsolun başarıya ulaşması için şart.

Persona_Non_Grata

17.3.2017 14:10:30

+1
Sony vitayı öldürdüğünden beri el konsolu açlığım vardı, umarım switch bunu giderecek.

Kreuger

17.3.2017 13:51:04

0
USA VE avrupada satar bu fiyatina ragmen satar oralarda sorun degil ayrica daha mario cikmadi ciktiginda bir 10 milyon daha satar zaten dunyada bir 20 milyon mario hayrani var nintento switch satmaz dediysek bu kadarda demedik adamlarin yazdigim gibi kafadan zelda ve mario ile 20 milyona kadar cikar peki ya sonrasi ?wiiu 15.20 milyonda kaldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız