Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wall Street Journal: Nintendo Mobil için The Legend of Zelda Oyunu Geliştiriyor

 
   Wall Street Journal'in konuya yakın insanlardan aldığı bilgiye göre, Nintendo ve DeNA akıllı telefonlar için The Legend of Zelda oyunu geliştiriyor. 
 
   Wall Street Journal'in kaynaklarına göre, daha öncesinde duyurulan Animal Crossing oyunu 2017'nin ikinci yarısında akıllı telefonlar için çıkış yapacak ve The Legend of Zelda oyunu da onu takip edecek. Ancak çıkış tarihi zamanlarının değişebilme olasılığı da belirtilmiş. 
 
   Wall Street Journal tarafından temasa geçildiğinde, Nintendo ve DeNA yorum yapmaktan kaçındı.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Alan Wake Steam'de %90 İndirimde Sega Yeni IP'ler Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AntiClon

16.5.2017 14:10:29

0
Konsoldaki grafiği ve oynanabilirliği ile telefondaki aynı olur zaten. takıcaksın telefona joystiği bağlicaksın tv ye... zaten zelda grafikleri telefon gpu larına çok az bile......

dinazorkulagi

16.5.2017 07:02:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Mobilde Animal Crossing çok iyi bir düşünce, hatta mikro ödemeler içerebilecek Mario Kart oyunu milyar dolara varan gelir potansiyeli bir oyun ve muhakkak ilerleyen aylarda düşüneceklerdir. WSJ gazetesinin haber kaynağı son derece güvenilir olan Takashi Mochizuki, tıpkı Super Mario gibi klasik türünde değilde farklı bir yapıda olacaktır yoksa dokunmatik ekranda oynanacak oyun mekanikleri içermiyor. Bazılarının mobil Nintendo oyunları garibine gitmiş hele dinazorkulağı denilen kişinin Nintendo haberlerine hiç tahammülü yok. Nintendo ve Niantic ortaklığı olan Pokemon Go geçtiğimiz 6 Temmuz'da piyasaya çıkmış ve 2016 sonuna kadar 2 milyar dolara yakın gelir sağlamış bir oyun. Nintendo mobilde hem adı geçen oyun serilerinin asıllarının reklamını yapıyor hemde hatırı sayılır gelir elde ediyor, aynı imkana sahip olup da devam etmeyecek olan var mıdır şu Dünya'da?
Çok boş konuşmuşsun. Zeldanın oyun dünyasına kattığı yenilikleri bilirim ve tebrik de ederim. Aynı şekilde nintendoyu da. Burda bir ironi vardı da anlamadan yorum yapmışsın.

BSC Misafiri

15.5.2017 20:10:59

0
Mobilde Animal Crossing çok iyi bir düşünce, hatta mikro ödemeler içerebilecek Mario Kart oyunu milyar dolara varan gelir potansiyeli bir oyun ve muhakkak ilerleyen aylarda düşüneceklerdir. WSJ gazetesinin haber kaynağı son derece güvenilir olan Takashi Mochizuki, tıpkı Super Mario gibi klasik türünde değilde farklı bir yapıda olacaktır yoksa dokunmatik ekranda oynanacak oyun mekanikleri içermiyor. Bazılarının mobil Nintendo oyunları garibine gitmiş hele dinazorkulağı denilen kişinin Nintendo haberlerine hiç tahammülü yok. Nintendo ve Niantic ortaklığı olan Pokemon Go geçtiğimiz 6 Temmuz'da piyasaya çıkmış ve 2016 sonuna kadar 2 milyar dolara yakın gelir sağlamış bir oyun. Nintendo mobilde hem adı geçen oyun serilerinin asıllarının reklamını yapıyor hemde hatırı sayılır gelir elde ediyor, aynı imkana sahip olup da devam etmeyecek olan var mıdır şu Dünya'da?

Rachsuchtig

15.5.2017 16:35:28

0
Oyun hakkında bir gram bilgi yok bir tane ekran görüntüsü yok hemen nasıl yaftalayabiliyorsunuz?

rambocuk

15.5.2017 11:11:41

+1
Mobilde olmaz mario hadi zamanlama zıplama tek dokunuşla oluyoda bu çöp olur

dinazorkulagi

15.5.2017 10:47:26

+1
Run zelda run

alsndnz

15.5.2017 09:26:20

+1
basit oyunlarla paranin kokusunu aldilar devam ederler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız