Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wall Street Journal: Nintendo 2019'un İkinci Yarısında Yeni Switch Modelini Tanıtacak

 
Wall Street Journal'in kaynaklarından edinmiş olduğu bilgilere göre, Nintendo 2019'un ikinci yarısında Switch konsolunun yeni bir versiyonunu tanıtmayı planlıyor.
 
Rapora göre, Nintendo halen yeni modele dahil olacak yeni donanım ve yazılım özellikleri üzerinde tartışıyor. Tartışılan seçeneklerden birisi daha iyi bir LCD ekran kullanarak ekranı iyileştirmek ancak yeni modelin Apple'ın iPhone X'unda kullanılan OLED teknolojisinden faydalanması beklenmiyor. Tartışılan ikinci seçenek ise cihazı daha küçük, daha ince ve batarya enerjisi açısından daha verimli bir hale getirmek. Ayrıca yeni versiyonun mevcut versiyonla birçok özelliği paylaşması ve mevcut Switch oyun yazılımı ile uyumlu olacağı belirtiliyor.
 
Nintendo sözcüsü konu hakkında yorum yapmayı reddetti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Overcooked! 2'nin Yeni DLC'si Surf ‘n’ Turf Bugün Çıktı Xenoblade Chronicles Geliştiricisi Yeni RPG Projesi için İşe Alım Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

# Ace #

4.10.2018 20:08:11

0
Alet tamamen kırıldı yeni modelin gelmesinin amacı bu daha kaç yıl oldu yeni seri geliyor komedi...

s_demirci_53

4.10.2018 20:01:08

0
Nintendo firmasını anlamıyorum devamlı konsol güncelleme yapılmaz ki, ama güzel bir kasa ekran oranı, yeni ince tasarım güçlü batarya çok hoş olurdu, bana göre tam bir el konsolu olamıyor.

BSC Misafiri

4.10.2018 19:47:21

0
wifi çekim, joy-con bağlantı kalitesi, pil ve tv çözünürlük ve fps artışı gibi şeyler gelirse değiştirebilirim onun dışında gereksiz olur. Ekran zaten yeterince büyük ne yapacaksınız 720p çözürünürlüklü daha büyük ekranı ? ekran boyutu aynı kalsın çözünürlük artsın deseniz tamam. Yinede beklentiniz çok büyük olmasın. Daha çok kopya engellemek için gelen bir değişiklik diye duyuyoruz bu aleti.

BSC Misafiri

4.10.2018 16:54:37

0
Dock için bişeyler yapsınlar

William Munny

4.10.2018 15:22:52

0
zaten böyle bir şey bekleniyordu , özellikle dock ünitesi daha kaliteli olabilir ekranları çizme şikayetleri vardı.. ekranı büyüyebilir biraz daha ve wifi çekim alanını iyileştirebilirler..

omris2013

4.10.2018 14:31:00

0
Bu haberi bekliyorumdum inşAllah 1080p ekran ve en azından kasa gövde oranı daha da iyileştirilmeli boyut aynı olsa bile ekran kalitesi artırılmalı ve pil konusunda iyileştirilme yapılmalı aslında zor ama donanımı da güçlendirseler güzel olur ama konsolun amacı değil

kataaay

4.10.2018 13:48:08

0
Switch'i büyütürlerse tüm işlevini kaybedecektir. En büyük albenisi taşınabilir boyutlarda olması ve televizyona da bağlanabilmesi zaten. Büyüttükleri zaman ilk özelliğinin ne anlamı kalır ortada ?
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence şu ekran kasa oranı değişmeli koskoca kasada minicik ekran var.3ds in ilk modelide böyleydi.Bence ekran boyutu büyüyecektir tabi batarya oranıda değişebilir.SWwitch Xl modeline hazır olun.

alsndnz

4.10.2018 12:59:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence şu ekran kasa oranı değişmeli koskoca kasada minicik ekran var.3ds in ilk modelide böyleydi.Bence ekran boyutu büyüyecektir tabi batarya oranıda değişebilir.SWwitch Xl modeline hazır olun.
switch xl olamaz kardesim konsol gayet buyuk switch pro cikabilir ama

BSC Misafiri

4.10.2018 12:41:59

0
Bence şu ekran kasa oranı değişmeli koskoca kasada minicik ekran var.3ds in ilk modelide böyleydi.Bence ekran boyutu büyüyecektir tabi batarya oranıda değişebilir.SWwitch Xl modeline hazır olun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız