Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE Güreşçisi Dave Bautista: "Gears of War Filminde Beni Oynatmayacaklar"

 
Guardians of Galaxy'nin de oyuncu kadrosunda yer alan eski WWE güreşçisi Dave Bautista, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla Gears of War'ın başrolünü kapamadığını takipçilerine duyurdu.
 
Daha ilk oyunun piyasaya çıkmasının ardından, oyunun hayranlarının yüz ifadesini çok benzettiği için Marcus Fenix karakterini oynamasını istediği Dave Bautista bu isteğe çok olumlu yaklaşmış ve imza kampanyalarına da destek vermişti.
 
Geçtiğimiz günlerde Gears of War markasının patronu Rod Fergusson'un da Bautista'nın bu rol için harika olabileceğini ancak filmler için cast seçimini kendisinin yapmadığını belirtmesi üzerine sessiz bir bekleyiş başlamıştı. Bautista, attığı bir tweet ile kara haberi takipçileriyle paylaştı:
 
"Dinliyorlar ama en azından birazcık umurlarında olsaydı. Yine de destekleriniz için teşekkür ederim. Bana inanın bu rolde oynayabilmek için elimden geleni yaptım."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot gears of war film
Cyberpunk 2077'nin Hardcore Modunda Ekranda Gösterge Olmayacak NBA 2K20'nin Müzik Listesi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

s_demirci_53

25.7.2019 23:40:11

0
Fenix karakterine çok benziyor ayrıca vücut yapısı gereği karakteri de iyi gösterebilirdi ama oyunculuk konusu farklı bir şey, Wwe sporcularını filmlerde oynatmak moda oldu galiba, eğer yeteneği karakteri canlandırmaya yetmiyorsa kendisi icin daha iyi olmuş olabilir.

mertvontrier

23.7.2019 20:54:00

0
Role cuk oturur.

BSC Misafiri

23.7.2019 20:10:44

0
Dedi boş yapan arkadaş

BSC Misafiri

23.7.2019 16:44:02

0
Bitik seri.Filmini yapsalar ne yazar.Oynamadim diye sevinsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız