Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K20'de Tarihin En Kalabalık Güreşçi Kadrosu Bulunacak

 
WWE temalı oyunlardan keyif alıyorsanız 2K'nın köklü serisi dışında pek de bir alternatifiniz bulunmuyor. Ancak öyle görünüyor ki en azından güreşçi kadrosuyla WWE 2K20 uzun süredir karşımıza çıkmış olan en kallavi WWE oyunu olacak gibi görünüyor.
 
2K cephesinden gelen son haberlere göre WWE 2K20'de senelerdir seride yüzünü göremediğimiz birçok karakter yer alacak. 2K20'nin genel tematiğinin 'nostajli' olması bekleniyor.
 
2015 yılında Hulk Hogan'ın ırkçılık skandalı sonrasında oyunda 2K20'de yer alıp almayacağı merak konusu. Ancak geçtiğimiz günlerde WWE'nin Suudi Arabistan'da düzenlenen etkinliğinde Hulk Hogan'ın yer alması oyunda da bulunacağı ihtimalini güçlendiriyor.
 
Hulk Hogan'ın oyuna dahil edilmesi birçok açıdan önemli. Nitekim kendisinin kadroya katılması, Rondo Rousey, Brock Lesnar ve Torrie Wilson gibi efsanelerin de kadroya eklenmesine ön ayak olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PowerUpGamin WWE 2K19 2K Sports Visual Concepts
Dota 2 The International 2019'un Ödül Havuzu 30 Milyon Dolara Ulaştı! Persona 5 Royal'den Yeni Bir Fragman Daha Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Thornn24

23.7.2019 17:45:11

0
ozaman burnitdown!

skullomania

23.7.2019 16:14:19

0
Oyuna devamlı adam ekleyeceklerine; biraz da eski serilerde olan mesela Smackdown vs Raw 2010 da bulunan efsane skiller, custom finisher'lar, custom superstar custom introları ve custom müzikleri, custom superstar ile derinlemesine hikaye modu (karakter yaratmada seni kısıtlamayacak. WWE 2k 2019 da bunların hiçbiri yok. Onun yerine konan saçma sapan bir my player modu) olsa harika olur. Pin sistemi en iyi Smackdown vs Raw 2010 da mevcuttu. Karakter superheavyweight bile olsa bütün skillerini 100 yapabiliyordun mesela. Hikaye modunda yarattığın karakterin sesini bile seçebiliyordun. 2k 2019 da bi dünya hareket var. Hepsinin götürdüğü enerji aynı. Running grapple zamanlaması çok berbat. Gelenh güncellemeler hiçbir işe yaramıyor. Online da hızlı interneti olanın senin bütün hareketlerini önceden görüp reversal yapması ve senin de onun hareketlerine eş zamanlı reversal yapma şansının çok düşük olması gibi birsürü eksiklikler mevcut. Bunları gidermeden devamlı oyuncu klonlamaları, klonladıkları oyuncuların %80 inine finisher ler hariç temel hareketlerinin aynı bırakılması ve üzerinde uğraşmamaları bana FİFA serisini hatırlatıyor. FİFA da bile belirli zamanlarda köklü değişiklikler oluyor bunda o da yok..

BSC Misafiri

23.7.2019 14:50:16

0
Hulk Hogan gelirse benim açımdan şahane olur. Sanki tüm dövüşçüler insancıl ve hayvan dostu gibi günah keçisi Hulk Hogan oldu. Neyse ne abi biz oyunundayız bize ne kim ne demiş ne yapmış.. Bunlara takılacak olursa ne film ne dizi ne oyun oynayamaz oluruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K19
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız