Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WSJ: Playstation 4.5 Bu Yıl Duyurulacak


    Sony'nin Playstation 4.5 üzerinde çalıştığı resmi açıklama olmasa bile kesinleşti diyebiliriz. Bu yeni konsol hakkında Wall Street Journal bir rapor yayınladı ve Playstation VR çıkmadan önce duyurulacağını vurguladı. Yani Ekim 2016'dan önce.
 
    Bu rapora göre Sony aynı anda iki konsolun da (PS4 ve PS4.5) üretimine devam edecek. Ayrıca her iki konsol da birbirinin oyunlarını çalıştıracak. Bunun anlamı PS4 ileriye uyumlu bir konsol olacak, ama sadece oyunları daha düşük çözünürlük, saniye-kare oranı ve grafik detay seviyesinde çalıştıracak.
 
    Eğer konsol Ekim ayından önce duyurulacaksa muhtemelen Gamescom 2016'da karşımıza çıkacaktır. Ayrıca cihazın en erken 2017 yılının başında raflardaki yerini alması bekleniyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Mount & Blade: Warband Yakında PS4 ve Xbox One'a Geliyor Playstation 4 için Sıradışı Bir Korku Oyunu: "Lithium: Inmate 39"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.4.2016 08:09:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 4K medya oynatmak bir güncellemeye bakar. Mevcut ps4'ün 4k oynatacak donanımı fazlasıyla var. Telefonlar bile 4k oynatırken, ps4'mü oynatamayacak.Kısacası bu bilgi çok kolpa duruyor. Büyük ihtimal ara model yapılıyor ve bu donanım olarak aynı mimariyi kullanıp, daha güçlü bileşenler içerecek. Ve bunun mevcut ps4'e zararı çok fazla olmayacak. Eğer bu ara model söylentileri yalan olsaydı, sony'den çoktan bir yalanlama gelmişti.O kadar çok haber olduki bu bir ay içinde, sony hepsine sessiz kaldı. Ve büyük ihtimal bu güçlü ve ara model ,yakın bir zamanda duyurulup çıkış yapacak.
Sony, Nintendo veya Microsoft kaynağı hatırı sayılır bir şirket, stüdyo, dergi ve gazete olmadıkça resmi açıklama yapmaz. Milyar dolarlık bütçesi olan şirketler her gün internette onlarcası ortaya çıkan dedikoduları muhatap almaz. Geçtiğimiz hafta Japon gazetesi Nikkei'de Wii U üretiminin bu sene sonlandırılacağıyla ilgili bir haber çıkmıştı Nintendo resmi olarak yalanladı. Ama aynı Nintendo firması NX kumandası diye internette dolaşan ve sonradan sahte olduğu ortaya çıkan görsellerle ilgili haberleri umursamadı. Sony'de öyle yapıyor, koskoca firma ne idüğü belirsiz kişilerin yaydığı dedikoduları niye umursasın?

GT_55

30.3.2016 21:54:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro yabancı bir forumda şöulr bir yorum gördüm: "ps4k hfmi 2.0 destekleyecek ve 4k medya oynatıcısı özelliklerine sahip olacak. muhtemelen slim kasa ve daha düşük nm li üretim teknolojisi kullanacak. ps vr gözlüğünün donanım kısmını da içinde barındıracak. böylece hem adaptörlü hem de adaptörsüz ps vr piyasaya sunulacak. kesinlikle donanımsal bir gelişme olmayacak" açıkçası bana da bu şekilde mantıklı geldi. sony zaten xbox ile makası açmış durumda. boşuna risk almaya, müşteriyi bölmeye gerek yok.
4K medya oynatmak bir güncellemeye bakar. Mevcut ps4'ün 4k oynatacak donanımı fazlasıyla var. Telefonlar bile 4k oynatırken, ps4'mü oynatamayacak.Kısacası bu bilgi çok kolpa duruyor. Büyük ihtimal ara model yapılıyor ve bu donanım olarak aynı mimariyi kullanıp, daha güçlü bileşenler içerecek. Ve bunun mevcut ps4'e zararı çok fazla olmayacak. Eğer bu ara model söylentileri yalan olsaydı, sony'den çoktan bir yalanlama gelmişti.O kadar çok haber olduki bu bir ay içinde, sony hepsine sessiz kaldı. Ve büyük ihtimal bu güçlü ve ara model ,yakın bir zamanda duyurulup çıkış yapacak.

AngeL.TGM

30.3.2016 21:37:59

0
valla onu bunu bilmemde sony çok zeki firma. bundan 2-3 hafta önceye kadar xbox yeni konsol çıkarabilir haberleri vardı. ne yaptılar ettiler playstationı gündeme oturttular.

BSC Misafiri

30.3.2016 21:17:41

0
ZoRRo- 28.3.2016 18:19:40 Amd zen işlemci ve polaris ekran kartıyla gelicekmiş. ----------- Kaynak ?

alito

30.3.2016 16:44:46

0
Konu çok kırılgan bir yerde duruyor. Sony bu PS4.5 sürecini iyi yönetemezse, başına çığ gibi düşüp altında kalabilir. PS4 oyuncularını gergin zamanlar bekliyor, umarım Sony bizi kızdıracak adımlar atmaz.

Kennnn

30.3.2016 14:04:49

0
Umarım hali hazırda ps4'ü olanlar için bir kampanya yaparlar eskisini belli bir miktara sayıp yenisini almak gibi birşey yoksa çok ekstra havadan bir para gelmez ve aileden birisi yeni modeli istemez ise yanından geçmeyeceğim. Neogaf ve takip ettiğim diğer birkaç yerde ki kullanıcılarda enayi yerine konulmak istemediklerini söylüyorlar, dedikodusu varken bi bu kadar tepki çekiyorsa siz olay resmiyete binince görün birde. Baştan güçlü çıkarsaydında bir kere alsaydık yıllarca kullansaydık şimdi bu nedir ki. Hayır bende daha iyi görsellikte tertemiz bir oyun deneyimi yaşamak isterim hele dedikodularda ki gibi bir sistem ile ciddi manada üst düzey grafikler sunabilirler yani order 1886, drive club falan hikaye kalır öyle bir sistem ile yapılmış exc oyunlarda.

oveo531

30.3.2016 13:43:52

0
Multi için zorunlu plus üyelik, üstüne ps3ün oyun fiyatlarına göre fazlasıyla pahalı oyunlar, bununda üstüne birde 4.5 muhabbeti ?! Ps3 ü sattım ps4 alabilmek için ama bunları duydukça ps4 alma isteğimi kaybediyorum, hatta keşke ps3 ümü satmasaydım diyorum... Eğer 4.5. kesin gelecekse umarım 4 alanları pişman edecek özelliklerle gelmez.

AntiClon

30.3.2016 13:38:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: mattiadestro yabancı bir forumda şöulr bir yorum gördüm: "ps4k hfmi 2.0 destekleyecek ve 4k medya oynatıcısı özelliklerine sahip olacak. muhtemelen slim kasa ve daha düşük nm li üretim teknolojisi kullanacak. ps vr gözlüğünün donanım kısmını da içinde barındıracak. böylece hem adaptörlü hem de adaptörsüz ps vr piyasaya sunulacak. kesinlikle donanımsal bir gelişme olmayacak" açıkçası bana da bu şekilde mantıklı geldi. sony zaten xbox ile makası açmış durumda. boşuna risk almaya, müşteriyi bölmeye gerek yok.
Sadece bir Teselli...

AntiClon

30.3.2016 13:37:32

+3
ps4 bir ara cihazdı yeni nesil falan değildi alan arkadaşlara geçmiş olsun.. asıl şimdi çıkacak olan playStation gerçek yeni nesil olacak....

İdrak İstimlak

30.3.2016 12:49:32

0
Söylenen herşey dedikodudan ibaret ve içeriği net olarak bilinmiyor. Sony sadece VR sürümüne uygun bir PS4'te çıkarabilir, 4K desteği video için olacak deniliyor, oyunlar yine bildiğimiz gibi gelecek şeklinde yorumlar artmaya başladı. Yani Sony'nin güncel cihazı XBox'ın piyasaya çıkartacağı cihaz gibi olmayabilir. Zaten daha önce defalarca yazdık, MS tarzı bir güncelleme gelirse, bizim gibi bir çok PS fanını karşılarına alacaklardır, sadece VR güncellemesini içeren, 4K video oynatma kapasitesinde bir cihaz gelirse ki, bu hiç bir şekilde eski modeli kullananlar için sıkıntı oluşturmaz. Sonuç olarak yakında gerçek manada kullanıcılarını kazıklayan firmanın kim olacağını hep beraber göreceğiz. Sony veya MS bu hamleleri akıllıca yapmazsa, oyuncuları karşılarında bulurlar.

Chirrut Imwe

30.3.2016 11:02:42

0
Hala sacmalayanlarla dolu forum.Anlayin adamlar VR isine girdiler ve de su an ki PS4 donaniminin bu teknoloji catisi altinda ancak Wii kadar güclü oldugunu kendileri söylediler.Cok daha güclü donanim ile adam gibi görsel kalitede,saglam bir VR deneyimi yasatmak istiyorlar insanlara.Haa her oyunda VR teknolojisinden calismayacagindan,normal oyunlarda,güclü donanimi sayesinde 4K cözünürlükde calistiracabilecek kapasitede olacaktir...Cözünürlügü assaya cektiginizde de oyunlarda 60fps standart olacaktir.

orientem

30.3.2016 02:40:07

0
Vrda her göz için ayrı görüntü işlenmesi 2 kat işlem gücü gerektiriyor görüş alanını da 360 dereceye çıkarınca 4 katı bir işlem gücü gerekicek 4k için de 1080pnin 4 katı işlem gücü gerekiceğini düşünürsek Sony'nin bu ürünü çıkarmak için geçerli sebepleri var. Burda önemli olan konu bu yeni versyonda 1080p ve ps4den daha yüksek kalite grafikler veya 1080p aynı grafik yüksek fps gibi farklılıklar oluşacak mı yoksa Sony grafik ve fps farklılıkları için oyunlara kısıtlama mı getiricek?

mattiadestro

29.3.2016 23:44:32

+1
yabancı bir forumda şöulr bir yorum gördüm: "ps4k hfmi 2.0 destekleyecek ve 4k medya oynatıcısı özelliklerine sahip olacak. muhtemelen slim kasa ve daha düşük nm li üretim teknolojisi kullanacak. ps vr gözlüğünün donanım kısmını da içinde barındıracak. böylece hem adaptörlü hem de adaptörsüz ps vr piyasaya sunulacak. kesinlikle donanımsal bir gelişme olmayacak" açıkçası bana da bu şekilde mantıklı geldi. sony zaten xbox ile makası açmış durumda. boşuna risk almaya, müşteriyi bölmeye gerek yok.

sasa_iliç

29.3.2016 22:12:24

0
Konsolun adı PS 4 Remastered olur bu gidişle.

The_Rahip

29.3.2016 20:48:27

0
NX'in distribütorü olmaması benide tedirgin eden bir durum ayrıca dijital olarakta TR marketi falan olmayacaktır. Konsolu olurda alırsak oyunları artık yabancı sitelerden yada en kötü ihtimalle GG'den falan temin edeceğiz.

Sdk.JK

29.3.2016 20:08:03

+1
4.5 umrumda değil tek isteğim bu haberin playstation 4ün fiyatını düşürmesi

BaYoFFHeLL

29.3.2016 18:55:21

0
ps4 ü satıp pc ye geçerim bu sony nin saçmalıkları ile uğraşılmaz önce adam akıllı oyun çıkarsınlar zaten ps de oyun fiyatları aşırı uçuk

Tam35tr

29.3.2016 18:27:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn
quote:

Orjinalden alıntı: mRt_007 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kennnn Yen ps'yi alamayacağım hatta bundan sonra ps veya microdan olabildiğince uzak duracağım oyun çıkarmak yerine konsol yapıyorlar. Oynamayanlar ya da daha önce ps kullanmayanlar için exc oyunların remasterlarını anlıyordum da bu cidden başka bir saçmalık zaten çıkmayan oyunların üstüne hiç olmadı. Umarım tüketici akıllı davranır ve bu olaya tepkisini yeni ps4'leri ve xbox ları almayarak gösterir. Firmaların plansız programsız sorumsuz davranışlarının ceremesini oyuncular, tüketiciler çekmemeli. Güzel bir cihaz ile gelirse nintendo ile bembeyaz bir sayfa açacağım. En azından yeni oyun yapıyor adamlar. </blockquote> Nintendo'nun eline çok sağlam bir koz geçti eğer ki güçlü bir cihaz çıkartırlarsa üstünede klasik konsol anlayaşında devam ederlerse atom bombası etkisi yaparlar. Hem kaliteli ex'leri hemde multiplatform oyunlardaki güçlü performansı ile bu işi bitirirler. Sony'den bir zahmet resmi bir açıklama gelse herkes rahatlasa bu 4.5'da tam olarak ne olacak bir totolarını kaldırıp açıklasalar.
İnsanların aldıkları oyunsuz konsollardan iyice sıkıldığı bir döneme denk geldi avantajlı konumdalar. Bu mahiyette sony ile microsoft şansını fazlasıyla kullandı. Microsoft zaten artık ileri de gelecek oyunlarının çoğunun pc'de yer alacağını söyledi. Sony ise elinde ki yığınla stüdyo'ya rağmen konsolunu özel oyunlar için alanları bildiğin küstürdü. Aylardır süren sessizliği bir UC4 ve ratchet and clank ile unutturacağını sanıyorsa benim açımdan o zor artık. Planlarını yeni konsollar ve nintendo'ya göre yapmışlar belli ki ama oyuncu adam oyuna bakar ve sattıkları konsollar oyun konusunda zayıflardı şimdi de yeni konsol çıkaracaklar yılda iki tane özel oyun oynayacağım diye aynı konsolun daha güçlü sürümünü alacak değilim. Nintendo tarafı ciddi yüklenecektir oyun konusuna satın almadığım wii u oyunlarını da geriye uyumluluk ile oynatacaktır bu manada oyunsuz kalmayacağım için nintendo artık tek mantıklı konsol seçimi gibi geliyor bana. Hatta umarım 3Ds ya da yeni çıkaracakları el konsolu oyunları da Nx'te çalışır ki öyle olacak gibi bana fazlasıyla yetecek bu durumda. Umarım Nx iyi bir destek alır, sony ve microsoft'un iyi bir derse ihtiyacı var görünen o ki. Oyunsuzluktan ps4 alınca toplayıp kaldırdığım Wii yi yeniden kurduracaklar bu gidişle.
Tamamen katılıyorum hocam. Bende NX'i ciddi şekilde bekliyorum. Tek korkum Türkiye distribütörü olmadığı için kazıklama amacıyla oyun ve konsol satanların çok olması ve oyunlara ulaşımın zor ve maliyetli olması...

2K

29.3.2016 18:14:49

0
-4K TV'si olmayanlar bile almak isteyecektir çünkü oyunlar 4K olmasa bile daha iyi çalışacaktır bu modelde. -PC benchmark videoları olduğu gibi 4 ile 4.5 versiyonu FPS karşılaştırma videoları çıkar. -Konsol sahiplernin çoğu mecbur alacaktır sinir olsalar bile bunu gören Sony 4.75 4.80 gibi modeller ile çıkacaktır. -Konsol oyuncuların mantığına aykırı. Çoğu konsol oyuncusu paradan da değil sürekli parça değiştirmek ile uğraşmamak için ve yıllarca rahat etmek için PC yerine konsol seçiyor, durumu böyle yaparsan dediğim gibi konsol mantığına aykırı.

speedyrazors

29.3.2016 18:04:30

0
sony e remastered oyun cikarmak yetmemis anlasilan simdi de konsolu ps4 remastered olarak cikariyor

turkopol

29.3.2016 17:45:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: defected playstation 4.5; playstation vr ile gelecek olan ayrı parçanın konsolun içerisine dahil edilmiş hali olacak yani öyle "daha iyi donanım" haberlerine falan inanmayın.
İnsanlar anlamiyor iste bunu yeni donanim ciksa vr oyunlarini aciklamazlardi ps4 e gore butun planlari dedikodunun pesinden kosuyor insanlar 4kli ps cikarsa zaten yeni nesil konsol olur oda zor

dimitradon

29.3.2016 16:27:15

0
beklemedeyiz.

Kevin Garnett

29.3.2016 15:58:25

0
Bu arada herhalde bunlar 6. nesilden 7. nesile geçtiklerinde yaptıkları gibi fiyatı yükseltecekler bizi o fiyata alıştıracaklar. Örnek: XBOX Orjinal 1. modeli: 300$ --> XBOX 360=400$

Kennnn

29.3.2016 15:03:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mRt_007 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kennnn Yen ps'yi alamayacağım hatta bundan sonra ps veya microdan olabildiğince uzak duracağım oyun çıkarmak yerine konsol yapıyorlar. Oynamayanlar ya da daha önce ps kullanmayanlar için exc oyunların remasterlarını anlıyordum da bu cidden başka bir saçmalık zaten çıkmayan oyunların üstüne hiç olmadı. Umarım tüketici akıllı davranır ve bu olaya tepkisini yeni ps4'leri ve xbox ları almayarak gösterir. Firmaların plansız programsız sorumsuz davranışlarının ceremesini oyuncular, tüketiciler çekmemeli. Güzel bir cihaz ile gelirse nintendo ile bembeyaz bir sayfa açacağım. En azından yeni oyun yapıyor adamlar. </blockquote> Nintendo'nun eline çok sağlam bir koz geçti eğer ki güçlü bir cihaz çıkartırlarsa üstünede klasik konsol anlayaşında devam ederlerse atom bombası etkisi yaparlar. Hem kaliteli ex'leri hemde multiplatform oyunlardaki güçlü performansı ile bu işi bitirirler. Sony'den bir zahmet resmi bir açıklama gelse herkes rahatlasa bu 4.5'da tam olarak ne olacak bir totolarını kaldırıp açıklasalar.
İnsanların aldıkları oyunsuz konsollardan iyice sıkıldığı bir döneme denk geldi avantajlı konumdalar. Bu mahiyette sony ile microsoft şansını fazlasıyla kullandı. Microsoft zaten artık ileri de gelecek oyunlarının çoğunun pc'de yer alacağını söyledi. Sony ise elinde ki yığınla stüdyo'ya rağmen konsolunu özel oyunlar için alanları bildiğin küstürdü. Aylardır süren sessizliği bir UC4 ve ratchet and clank ile unutturacağını sanıyorsa benim açımdan o zor artık. Planlarını yeni konsollar ve nintendo'ya göre yapmışlar belli ki ama oyuncu adam oyuna bakar ve sattıkları konsollar oyun konusunda zayıflardı şimdi de yeni konsol çıkaracaklar yılda iki tane özel oyun oynayacağım diye aynı konsolun daha güçlü sürümünü alacak değilim. Nintendo tarafı ciddi yüklenecektir oyun konusuna satın almadığım wii u oyunlarını da geriye uyumluluk ile oynatacaktır bu manada oyunsuz kalmayacağım için nintendo artık tek mantıklı konsol seçimi gibi geliyor bana. Hatta umarım 3Ds ya da yeni çıkaracakları el konsolu oyunları da Nx'te çalışır ki öyle olacak gibi bana fazlasıyla yetecek bu durumda. Umarım Nx iyi bir destek alır, sony ve microsoft'un iyi bir derse ihtiyacı var görünen o ki. Oyunsuzluktan ps4 alınca toplayıp kaldırdığım Wii yi yeniden kurduracaklar bu gidişle.

yiroki

29.3.2016 14:44:16

+7
bence bunlar bize ps4 diye ps3.5 kitlediler zaten düzgün oyun yapmadılar remastered oyunlardan başka bok yok ps4 te

The_Rahip

29.3.2016 14:24:52

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn Yen ps'yi alamayacağım hatta bundan sonra ps veya microdan olabildiğince uzak duracağım oyun çıkarmak yerine konsol yapıyorlar. Oynamayanlar ya da daha önce ps kullanmayanlar için exc oyunların remasterlarını anlıyordum da bu cidden başka bir saçmalık zaten çıkmayan oyunların üstüne hiç olmadı. Umarım tüketici akıllı davranır ve bu olaya tepkisini yeni ps4'leri ve xbox ları almayarak gösterir. Firmaların plansız programsız sorumsuz davranışlarının ceremesini oyuncular, tüketiciler çekmemeli. Güzel bir cihaz ile gelirse nintendo ile bembeyaz bir sayfa açacağım. En azından yeni oyun yapıyor adamlar.
Nintendo'nun eline çok sağlam bir koz geçti eğer ki güçlü bir cihaz çıkartırlarsa üstünede klasik konsol anlayaşında devam ederlerse atom bombası etkisi yaparlar. Hem kaliteli ex'leri hemde multiplatform oyunlardaki güçlü performansı ile bu işi bitirirler. Sony'den bir zahmet resmi bir açıklama gelse herkes rahatlasa bu 4.5'da tam olarak ne olacak bir totolarını kaldırıp açıklasalar.

Kevin Garnett

29.3.2016 14:06:49

+2
Nintendo için kontra atak şansı

Kennnn

29.3.2016 14:01:47

0
Yen ps'yi alamayacağım hatta bundan sonra ps veya microdan olabildiğince uzak duracağım oyun çıkarmak yerine konsol yapıyorlar. Oynamayanlar ya da daha önce ps kullanmayanlar için exc oyunların remasterlarını anlıyordum da bu cidden başka bir saçmalık zaten çıkmayan oyunların üstüne hiç olmadı. Umarım tüketici akıllı davranır ve bu olaya tepkisini yeni ps4'leri ve xbox ları almayarak gösterir. Firmaların plansız programsız sorumsuz davranışlarının ceremesini oyuncular, tüketiciler çekmemeli. Güzel bir cihaz ile gelirse nintendo ile bembeyaz bir sayfa açacağım. En azından yeni oyun yapıyor adamlar.

BlackBeasT

29.3.2016 13:36:30

0
hea siz 1000tl konsol ile avutun kendinizi PSVR'den önce duyurulacak deniyor... "The latest report claims that Sony’s 4K gaming capable console will deliver “higher-end gaming experiences,” and players will get to hear about it from the officials “before the planned October release of the PlayStation VR.”" http://wccftech.com/playstation-4k-announced-playstation-vr-launch/

Tuomir

29.3.2016 13:31:17

+1
Konsolu alan kisiler 4-5 sene en güncel ve konsolun limitlerini sonuna kadar kullanilacagina guvendigi için bu seylere para veriyor. Böyle bir sey olursa Sony resmen musterilerini kandirmis olur. İşin ilginç tarafı zahmet edip de bir tane yetkili açıklama yapma curretinde bulunmuyor. Umarım böyle bir sey olur da musterilerinin gozunde sony inandiriciligini yitirir ve tez zamanda batar.

shadowz61

29.3.2016 13:18:10

0
4k ile alakasız bir konsol olur büyük ihtimalle. Çıkışından 1 sene içerisinde de ps5-4k oluşumları başlar.

defected

29.3.2016 12:57:29

0
playstation 4.5; playstation vr ile gelecek olan ayrı parçanın konsolun içerisine dahil edilmiş hali olacak yani öyle "daha iyi donanım" haberlerine falan inanmayın.

turkopol

29.3.2016 12:50:14

0
Arkdslar bu bildiginiz slim modeli olucak vr ile gelicek ekstra guc unitesi icinde gomuk olucak buyuk olasilik daha netlesmedi hicbirsey Sony umarim yapimcilara bu kadar yaviz vermekten vazgecer ve ps5 kendi yapisiyla yola devam eder

huseyincarnege

29.3.2016 12:30:18

0
bence ps4.5 görmedem hiçkimse bişeyini satmasın

EnemyDestroyeD

29.3.2016 11:47:02

0
spotcular piyasayı öldürüyor hocam yapıcak birşey yok

BlackBeasT

29.3.2016 11:35:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD ps4 sahipleri yavaştan satsın konsollları bu nesil çok kısa olucaktı bunu herkes biliyordu
PS4 2elde para etmiyor... 4 oyun, 2 gamepad 1300tl satıyor... http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-4-2-orjinal-joystick-4-oyun-215902558

EnemyDestroyeD

29.3.2016 11:13:28

0
ps4 sahipleri yavaştan satsın konsollları bu nesil çok kısa olucaktı bunu herkes biliyordu

stun

29.3.2016 09:00:16

0
burdakı insanlar 4k üzerinden muabbet yapıyor zaten 4k çalıştırmıyıcak.. adı öyle çıktı bi ara sonra 4.5 a düzelttiler 2-3 arası 60 fps çalıştırırsa güzel olur.. bide ps4 üm var benim şuan onun için üstüne aparat geliştirirlerse güzel olur öyle birşey olmassa sıkıntı büyük

BSC Misafiri

29.3.2016 08:19:50

0
Kaç yılın konsol oyuncuyum, bu yıl bu iki firmanın beyinsiz hareketleri sayesinde pc ye geri döndüm ve zerre pişman değilim.

BSC Misafiri

29.3.2016 08:19:32

0
Çok güzel

BSC Misafiri

29.3.2016 08:18:23

0
Olmayacak böyle birşey belki şuan kafalarinda öyle bir fikir vardır ama r yaparlar gibime geliyor. Hayir suan ki Ps4 grafikleri yetersiz değil ki problem oyun yok adam akıllı. Uncharted 4 görselliği ortada,Infamous Second Son da ortada,Ac Unity ve Syndicate de ortada. Problem oyun yok,kim yeni Red Dead oyununu Ac syndicate veya Unity seviyesinfe grafiklerle oynamaktan rahatsızlık duyar ki? Ya da division grafiklerinde bir Gta 6 oynamak kimi tatmin etmez? Grafikler 2 sene daha rahat götürür sonrada Ps5 duyurursun olur biter işte ama oyun yok yav. 2017-2018 arasına çok yığılma olacak gibi duruyor. Yeni elder scroll,Red Dead/Gta 6,Last of us 2,duyurulmuş ama cikis zamani belli olmayan Ps4 exc leri(Wild,detoit,horizon ve bu E3 te duyurusu muhtemel olan exler),Tom clancy wild lands (cok efsane duruyodu bu oyun),bu sene ve seneye duyurulacak oyunlar,yeni ac (bu sefer ki oyunun üstüne düşülmüş gibi duruyor kotakunun sizdirdigi habere göre),bf 5,Cyberpunk 2077,Gow 4(?) Vs. Gider bu liste. Şurası açık ki Ps4 ün 2019 dan sonrasını görmesi zor ve bu kadar baba oyunlarin artik önümüzdeki 2-3 senelik süreçte şuan ki mevcut grafik kalitesinde hepsi taş gibi oynanır. Böyle atraksiyonlara girilmeye gerek olmadığını düşünüyorum sonrasindada Ps5 i çıkarırlar zaten. Yeni ps4 bence sadece vr odaklı

BSC Misafiri

29.3.2016 08:18:05

0
PS4 sahibi arkadaşlar kesinlikle endişelenmenize gerek yok. Zaten 1. parti Playstation oyunlarını sorunsuz bir şekilde oynayacaksınız, PS4'ü seçme sebebiniz tıpkı benim Wii U'yu seçme sebebim gibi 1. parti oyunlar değil mi? Başka hiçbir platformda oynayamayacağınız özel oyunlar yönünden konsolda hiçbir eksiklik olmayacaktır çünkü şu an itibariyle 40 milyon civarında PS4 sahibi var ve yeni model duyurulana ve çıkana kadar bu rakam en az 45 milyonu bulur, böyle büyük bir kitleyi küstürmeyi kimse istemez. Bu yeni model tamamiyle sanal gerçeklik kaskına özel hazırlanmış ve başka hiçbir önemli bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Bilgisayardan pay biçin; aynı model iki ekran kartını sli veya crossfire ile çalıştırıp %30 bile fazladan performans alamıyorlar. Kaldı ki konsolun mantığı ekonomik oluşu ve PS4 ile arasında sadece grafik çipinin farkı olacaktır o da çok önemli bir fark olamaz. Nintendo da DS ile DSi veya 3DS ile N3DS modellerini geliştirmişti ve aralarında çok belirgin bir fark yoktu. Playstation içinde aynı şeylerin olması muhtemel. Ama Sony gerçekten büyük hata yaptı, başlangıçta böyle 400 ve 500 dolarlık iki model duyursa kimse sorun etmezdi ama bu saatten sonra ne olursa olsun tepki çekecektir.

BSC Misafiri

29.3.2016 08:17:55

0
Bu konsol çıkarsa daha Sony almam PS1'den beri Sony alıyoruz 6-7 seneden önce çıkarılmaması lazım. Biz enayi miyiz aldık! O zaman yükseltme seçeneği sunmak zorunda.

BSC Misafiri

29.3.2016 08:17:48

0
oh oh ps4 ucuzlar bende 3ü satar (slim model iyi para ediyormuş) arkadaşlarada kutulu oyunlarım last of us, beyond ve heavy rain'i satar alırım en temizinden bi ps4. Remastered tek pakette beyond ve heavy rain. Üstünde dlc li remastered last of us alırım oooh mis. Bi sonraki aya da god of war 3. E daha ne isterim?

BSC Misafiri

29.3.2016 08:17:38

0
sony nin yavaş yavaş adamlıktan çıktığı 150 tl alıp mal gibi plus oyunlarını vermesinden belliydi zaten ''ps4.5'' okunuşu bile komik lan gerçekten yazık p.ç ettin bizi sony.

BSC Misafiri

29.3.2016 08:17:20

0
ps5 Xbox two beklerken vr ps4.5 geldi ps oyunlarını cep ve tabletede çıkaracak ayrıca.xboxta Windows 10la oyun için birleşecek gibi geliyor yani konsollar artık oyunlarını başka platformlarada taşıyor

BSC Misafiri

29.3.2016 08:17:13

+1
Konsollarla uzun yıllardır haşır neşir biri olarak ilk defa bu nesil konsollar bende bir Albeni oluşturmamıştı. Özellikle çıkmasına yakın internet de bu nesil konsolların hayal kırıklığı yaratabileceği ve önceki nesiller gibi performanslı olamıyacağı dedikodusuda olunca beklemeye karar vermiştim. Birde satın aldıracak sağlam bir oyunun çıkmayıp eski oyunların ısıtılıp tekrar önümüze koymaları sebebiyle ve performans sıkıntısına sahip oldukları ortaya çıkınca 1 yıl önce asus rog gtx 970 li pc aldım. Şimdi bakıyorum da çok doğru bir karar vermişim. Yanlış anlaşılmasın Alan arkadaşlar bilinçsiz tüketici demek istemiyorum fakat Teknolojiden biraz anlıyan arkadaşlar bu konsolların yeni nesil sıfatını haketmediğini zaten kavrayabilirler. VR veya 4k oyunculuk bu işin bahanesi sene 2016 bu konsollar full hd çözünürlükte yetersiz kalıyor veya bir çok oyun içi effekt ya kapanma yada kısılma yoluna zorlanıyor. Umarım satın alan bunca insan için yeni cihaz çıkınca bir kolaylık sağlarlar İndirim değişim veya daha tutarlı bir yol izlerler. Ve son olarak diyeceğim bu VR ve 4k bahanesi ile umarım alelacele bir ara ve geçiş konsolu çıkarmayıp Adam akıllı bir cihaz ve oyun arşivi sağlarlarda bende konsola tekrar geçiş yaparım Yoksa emektar ps3 ile yola devam....

MakaveLiVII

29.3.2016 06:37:17

0
La çıkın ne ne değildir nasıl birşey olacak fiyatı ne olacak açıklayında kurtulalım arkadaş bunlarda naz yapıyor gibi.

busterr

29.3.2016 03:56:39

0
Bence Microsoft'un PC ile Xbox'u birleştirmesi gibi bir hamle yapacaklar bunu yaparken. Yani Xbox Mağaza'dan aldığınız oyunda nasıl PC'de Windows Mağaza'da ücretsiz oynama hakkına sahip olunuyorsa; PS4'e alınan oyunlar da PS4.5'ta ücretsiz oynama hakkına sahip olunacak. Gibisinden bir olay olabilir bence. Böylece kim hangi cihaza sahipse o cihazın niteliklerinden faydalanmış olacak oyun satın alırken. PS4 alıp mağdur olduğunu düşünen kullanıcıları bu şekilde teselli etmeyi seçebilir Sony belki.

Ouroboros_Tasarım

29.3.2016 00:59:40

0
4k yı unutun 4k oynatamaz oynatırsada fiyatı 5 milyardan aşşağı olmaz

Jack Rabbit Slims

29.3.2016 00:17:00

+3
Kimse kusura bakmasın ama MS adammış Sony'nin yanında, çıktı ben böyle bir şey yapacağım dedi gelebilecek tüm tepkilere rağmen. Sony resmen bu neslin çakalı, MS de çok yanlışlar yaptı ama bu Sony kadar da ikiyüzlü olmadı. Valla haberiniz olsun, PS VR pcye gelebilir diye açıklama da yaptılar, ben ciddi anlamda Sony exclerinin pcye göz kırpması olarak görüyorum bu açıklamayı. Bundan sonra konsol = hazır kasa pc, steam machine gibi. İsteyen pc toplar isteyen gider Xbox, Ps gibi toplanmışını alır. Yine 400 dolar etiketle gelecekse ne ne derece bir donanım gelişimi olur o da şüpheli.

rithone

29.3.2016 00:09:44

0
Sony bence satacağı kadar satmış ki ps satısı konusunda rekor kırmış bu nedenle insanların ne diyeceği konularını bir kenara atarak nede olsa 4 alan kişi 4.5 almasa bile 5 i mutlaka alacak gözüyle bakıyordur. Valla kimse geleneklerini hemen hayatından çıkarmaz teknoloji konularında da bu boyle ki ben ps 4 alalı 5-6 oldu bu tur spekülasyonlar beni cok geriyor .4.5 icin Haziran aylarinda konsolu satmayi düşünüyorum bu haberler doğrulanırsa.

stalker(1979)

28.3.2016 23:36:30

+2
Cihazın çıkacağı kesinleşti gibi bir şey. Şimdi Playstation 4.5 alanlar ile Playstation 4 alanlar arasında da tartışmalar olur. Yok benim ki daha iyi çalıştırıyor yok seninki kötü diye. Ahh be sony kendi fanlarını bile ikiye böldün :)

Master_Evil

28.3.2016 23:19:19

0
vr'dan sonra çıkarsa vr kötü başlar

Persona_Non_Grata

28.3.2016 22:54:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Source Ciddi ciddi geliyor PS4.5 özellikleri ne olacak gerçekten merak ediyorum umarım sadece VR için çıkarılan bir konsol olmaz.
umarım sadece vr için çıkar yoksa kendi bacağına sıkacak Sony.

maximus8282

28.3.2016 22:46:28

+1
Konsol ilk çıktığında yine forumda bu konuyu çok tartışmıştık. Çağın gerisindeki konsolu bize itelediler, konsolun donanımının yetersiz olduğunu şirketin yöneticileri yeni farkına varıyor. Bunlar nasıl yönetici, nasıl karar veriyorlar? Geleceği göremiyorlar mı, konsol çıktığında 4K'nın popülerleştiği bir dönemde bırakın 4K oyun oynamayı daha 4K video oynatamayan bir konsolu piyasaya sürmek çok büyük hataydı. Bu hatayı 36 milyonun üstünde sattıktan sonra farketmek daha da büyük bir hata, bu kadar satmış bir cihazın yenisini 2 sene sonra çıkarmak nedir? (2013 Aralık'ta Avrupa'ya geldi, 2014 diyebiliriz.) Yok PS4'e olan destek kesilmeyecek vs. O zaman PC alsaydık daha iyiydi, o da eskiye desteği kesmeden yeni parçalar çıkıyor sürekli. Playstation 4'e para ver 4.5 'a para ver multiplayer için para ver, oyunlara tonla para ver. Mesela bir telefon aldığımızda bir süre sonra yenisinin çıkacağını biliriz ve dert etmeyiz ama konsolun mantığı PS1'den beri 6-7 sene en güncel cihaz olur, bir sonraki çıktığında 6-7 sene geçmiş olur ama 3 sene daha son oyunlar çıkmaya devam eder, yani 10 sene tam destek verilir. İlk dört konsolda bunu böyle yapıyorsun beşinci konsolu iki sene sonra yenisini çıkarıyorsun, politikanı değiştireceksen bunu kullanıcılarla paylaşman gerekirdi, birçok kullanıcı bunu göz önünde tutarak satın aldı o konsolu. Mesela her sene Eylül ayında yeni iPhone gelir kullanıcı bunu bilir. Adının 4.5 oluşu vs hikaye, güya bizi mi kandırıyor yeni nesil çıkmıyor bak adı 4.5 adında 4 var aaa tamam bu bizimkinden, deyip kanacağız öyle mi? PS4 Remestered olacak anlayacağınız. Eğer gerçekten bu 4.5 çıkacaksa Sony şunu yapabilirki 36 milyon kullanıcı için böyle birşeyi göze almaz. Playstation 4'ü geri getir az bi farkla Playstation 4.5'a geç. Yoksa işi zor. PSN'de verdikleri oyunlardan, serverların sürekli takılmasına, yıllardır çözülemeyen kredi kartı hatlarına ve sayılabilcek bir sürü hataya rağmen bu konsol 36 milyon sattı. Az da olsa teknoloji takip eden ve anlayanların bir sonraki nesilde Sony tercih edeceğini sanmıyorum. Laptop bölümünde, mobil bölümde, kamera bölümünde vs birsürü hatalar yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar, zaten bölümlerini de tek tek kapatıyorlar veya satıyorlar. [link=http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115567369]Donanım Haberdeki PS 4.5 Konunsu[/link]

Guest-BB2CECC18

28.3.2016 22:36:30

0
Ben çıkacağını sanmıyorum piyasayı bir yokluyorlar diye düşünüyorum.Çıksada çok pahalı olacaktır en iyisini isteyen gidip 1000 dolar verir alır artık.

Punisher_1907

28.3.2016 22:20:54

0
Ps4 ps3 ün durumuna düşecek, 4k cihazın grafikleri ise geçerli durum olarak görülecek. Yok ya peki bunca makine alan adamın hakkına ne olacak? Tıraşlı cihazda oyun oynanmaz beyler ps4 devri bu yeni ps4.5 duyurulduktan sonra bitecek. Hayır madem bu haberler yalan o zaman Sony adam gibi çıksın yalanlasın ama oda yok sessiz kalıyorlar demek ki bir kaşıntıları var gizliden gizliye.

***Respect***

28.3.2016 22:10:40

+5
Bu konsollar piyasaya ilk çıktığında dedik, bu nesil "ara nesil" olacak diye. Taş çatlasın 3 sene sürecek bu nesil dedik ama dinletemedik. Bazı arkadaşlar Sony ve Ms'i babalarının şirketi gibi savundular. Noldu ? Aldınız mı şimdi "baba"nızın şirketinden cevabı

Source

28.3.2016 21:40:56

0
Ciddi ciddi geliyor PS4.5 özellikleri ne olacak gerçekten merak ediyorum umarım sadece VR için çıkarılan bir konsol olmaz.

The_Rahip

28.3.2016 21:34:55

0
Şimdi sırada Ms'in hamlesi var. One'mı harici bir parça ile güncellenebilir olacak yoksa yeni bir Xbox çıkarıp onun üzerinden mi upgrade olanakları sunacaklar çok merak ediyorum.

kkratoss

28.3.2016 21:24:59

0
Ciddi ciddi bu yeni konsollarda AAA oyunları 4k'da oynayacağını sananlar var. Kafanız mı iyi beyler?

rambocuk

28.3.2016 21:19:00

0
ps4 de ağzımız fena yandı kardeşim oyun yok yok bi uncharted var diğer oyunları pc de zaten ps6 kalitesinde oynuyoz

streetfigter82

28.3.2016 20:38:35

0
Eski bir konu vardı ps5 söylentisi ile ilgili 2019 2020 ciler havada ucuyodu Nerdesiniz

dominnic

28.3.2016 20:32:32

0
2 yıl oldu konsolu alalı ps3 ü satıp aldım bizim günahımız ne şimdi daha 3 yıl oluyo yeni konsol çıkıyo var mı böyle iş adi herifler ya

vollkan59

28.3.2016 20:24:40

0
Aklın yolu bir,dediğimiz çıktı...

David Attenborough

28.3.2016 20:16:03

+6
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Pc'yi tokat manyağı yapacak ps4k. Hazırlan. O değil de ps4k 400 dolardan çıkarsa, tam tersi olmasın, pc'ciler konsola dönmesin.
Şimdiki Ps4'ün fiyatı o zaten. 400$'a onun gpusunu alamazsın. İyi bir şekilde 4k oynatacaksa 800'den aşağı gelmez. Yıl sonunda gelecekse koyacakları en iyi gpu da özelleştirilmiş Polaris olur. Asıl ilerlemeyi ise sonraki sene çıkacak olan Vega mimarisi ile yapacak Amd. Dediğim gibi Nvidia'yı hesaba katmazsak bile en kötü ihtimalle bir sene aynı olacak Pc ile. Eskiden böyle saçma cevaplar vermiyordun. Ps 4S bünyede ters etki yaptı herhalde

RedTurkei

28.3.2016 20:12:39

+1
Kim ne derse desin. 50mn Ps 4 kullanıcısının elinde patlamıştır. Dandik güçsüz çıkarırsan böyle olur bilinçsiz tüketici acısını böyle çeker.

GT_55

28.3.2016 20:01:56

+2
Bugün avım iyi geçti yav. Sazan çokmuş. 400 dolara 4k konsol, iyi yediniz yemi.

Wayward Son

28.3.2016 19:58:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri konsol herzaman iyidir hic performans sıkıntısı cıkarmaz pc bir kac ay sonra performans dusuklugu yapmaya baslıyor onun için konsol forewer!
Onboard ekran kartı detected. Ayrıca eğer bu "yeni" konsol PSVR'ın çıkışından önce duyurulacaksa VR odaklı bir cihaz olacaktır diye düşünüyorum. Yan aparatı da konsolun içine falan sokarlar. Yoksa 4 sahipleri 30 FPS'de oynarken 4.5 sahipleri 4K 60 FPS takılacak gibi bir durum olmaz.

deadlight54

28.3.2016 19:55:38

+3
Keşke PS4 ve Xbox One'ı iyi bir donanımla çıkarsalardı da bunlara gerek kalmasaydı. Artık böyle olacaksa konsollar umarım akıllı telefonlar gibi 2 yılda bir çıkartmazlar. En azından 4-5 yılda çıkartırlarsa daha iyi bence. Bu arada Microsoft'u eleştirenler Sony'i de eleştirecek mi merak ediyorum.

Punisher_1907

28.3.2016 19:51:19

0
Bir devrin kapanışına tanıklık edecez.

0quz28

28.3.2016 19:46:02

+2
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Xbox'a laf söylüyorlardı bir de. Bu gidişle Ps 4S daha önce çıkacak. Ne kadar ironik
Pc'yi tokat manyağı yapacak ps4k. Hazırlan. O değil de ps4k 400 dolardan çıkarsa, tam tersi olmasın, pc'ciler konsola dönmesin.
hayal dünyasında yaşamaya devam et şu yazdığımıda sizin saçma sapan konsol vs pc tartışmasınada çekme içinde yeni nesil polaris bir ekran kartının maliyeti full hd 60fps için en az 300 dolar olacaktırki sadece ekrankartı kısmı bu kadar diğer kısmı hayal gücünüze bırakıyorum

Tam35tr

28.3.2016 19:30:30

0
Microsoft bu planlarını daha gerçekleşmeden duyurarak büyük risk almış tepki çekmiş boş yere meğersem sony zaten Microsoft'tan bile önce davranmış sinsice. Eğer ps 4.5 çıkarsa ve oyunların fiyatı 60 dolar ama arada grafik-çözünürlük ve fps farkı olursa o zaman kullanıcılar arasında büyük bir huzursuzluk başlar ve güven kaybeder sony diye düşünüyorum aynısı xbox one içinde geçerli. Ben takmıyorum açıkçası güçlendirilmiş konsolları ama takan mutlaka olacaktır. Nintendo NX, güçlendirilmiş xbox one ve ps4 derken piyasa fena kızışacak :) Bende ps4 ve xbox one var ama NX'in durumuna göre ps4'ü satıp NX almayı düşünüyorum.

--CarpeDiem--

28.3.2016 19:30:29

0
Eger ki elimizdeki ps4 leri de zamaninda dusunup ugrapede icin uygun yapmislarsa iyi olur. Sonucta 1 ay once bunu cikarmayi dusunmemislerdir.

vanbasten10

28.3.2016 19:30:13

+5
Sony iyice kafayı yedi geçmiş olsun zaten xbox one'a fark attın hala neyin peşindesin adam gibi oyun çıkarmak yerine nelerle uğraşılıyor bunada remaster çakarsın artık.........

mementopolis

28.3.2016 19:24:39

+2
Sony Farkindamidir bilmiyorum ama bir cok insanin tepkisini cekmis durumda.

oyunbilgini57

28.3.2016 19:21:34

+2
Bu yıl E3 hem Xbox hem Playstation için tarihin en garip E3'lerinden biri olacak . Belki de en iyisi ! Yeni nesil konsollar (NX , Xbox , PS4,5) ve VR kasklarla ve oyunlarla harika geçecek .

Zarbo257

28.3.2016 19:16:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri konsol herzaman iyidir hic performans sıkıntısı cıkarmaz pc bir kac ay sonra performans dusuklugu yapmaya baslıyor onun için konsol forewer!
Sen gidip 400 liralık ekran kartı alırsan tabi performans sıkıntısı çekersin :D

Zarbo257

28.3.2016 19:14:06

+1
Bakın buraya yazıyorum bu konsolun PS4'den zerre farkı olmayacak 30'un üstünde oyun çalıştıramayacak 4K falan çalıştırması mümkün değil hadi çalıştırdı diyelim emin olun grafikler Low yada Lowest düzeyinde falan olacak.İlla almak isteyen olursada mümkünse çıktıktan sonra 1 yıl beklesin ne olacağı o zaman belli olur.Sony'ye pek güvenmiyorum ben artık sektörün yeni Microsoft'u Sony oldu ne yazık ki.

trkomandoo

28.3.2016 18:53:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne
quote:

Orijinalden alıntı: trkomandoo evet psfanboyları siz değilmi xbox laf atan böyle 4.5 atarsınız
sen bütün nesil ps4 karşısında 3,5 atmışsın, biz yine kendi konsolumuzunun karşısında 4,5 atalım ne var yani?
dostum bana ps4 oyun söyle cıkmıs adam akıllı su ana kadar dostum bana söyle ps4 plus oyun aaa verdimi xbox 720p ama oyun ps4 göre daha fazla xbox gold üylerine her ay nerdeyse aaa oyun veriyor dostum ps4 kac sene oldu oyun cıkartacak ve cıkardağı oyun rd sürümü dostuuumm

akabeyss

28.3.2016 18:50:56

0
Ama böyle 3 sene arayla çıkarmaları çok yanlış. Aynı anda çıkarmaları gerekirdi.

akabeyss

28.3.2016 18:49:20

0
Olması gereken buydu. Kullanıcı profiline göre ürün yaratmak. Kimisi için oyunlar boş zamanlarını değerlendirdiği basit bir eğlecedir 400 dolar verir PS4 alır. Kimine göre oyunlar vazgeçilmez bir deneyimdir 800 dolar verir PS4.5 alır. Anahtar kelime ''KULLANICI PROFİLİ''.

Persona_Non_Grata

28.3.2016 18:45:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: trkomandoo evet psfanboyları siz değilmi xbox laf atan böyle 4.5 atarsınız
sen bütün nesil ps4 karşısında 3,5 atmışsın, biz yine kendi konsolumuzunun karşısında 4,5 atalım ne var yani?

aterikasedi

28.3.2016 18:41:31

+10
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 4k, 60 fps çalışan bir driveclub'ı düşünmek bile istemiyorum.
Düşünme zaten öyle bir dünya yok.

trkomandoo

28.3.2016 18:41:08

+3
evet psfanboyları siz değilmi xbox laf atan böyle 4.5 atarsınız

trkomandoo

28.3.2016 18:39:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 4k, 60 fps çalışan bir driveclub'ı düşünmek bile istemiyorum.
aynen 4k driveclub demi tabi çalıstıması için sony driveclub yapımcısınız acması lazım dımı buyur pc gec :D

kurtbecer

28.3.2016 18:39:07

+4
şimdi bunu aldık diğelim peki bundan sonra yeni bir konsol daha çıkarmayacaklarının garantisi var mı. 2 sene sonra yine ps4 4.7 gibi birşey çıkarmasınlar. konsolun daha adam akıllı ilk parti oyun stüdyolarının oyunları çıkmamış. ama ortalıkta yeni ps4 modeli konuşuluyor. bu kadar erken çıkması tam bir saçmalık. beğenilmeyen xbox one bile bir sürü ilk parti oyun çıkarmış ana serilerin devam oyunları gelmiş.

ultralisan

28.3.2016 18:37:40

0
Ps4s 4k çalıştıracak ve 400 dolar olacak lol 600 700 dolar olursa iyi.

Sir Maximus is BACK

28.3.2016 18:36:09

0
Fiyat 400 buck ve 4k diyorlar burdakiler de hala inanıyorlar Haber doğru ps4,5 holiday '16 sezonu gibi çıkar ama ne 4ksı be İnanmayan bu mesajın ekran görüntüsünü alabilir,ilerde hatırlatırsınız.

trkomandoo

28.3.2016 18:36:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Xbox'a laf söylüyorlardı bir de. Bu gidişle Ps 4S daha önce çıkacak. Ne kadar ironik
Pc'yi tokat manyağı yapacak ps4k. Hazırlan. O değil de ps4k 400 dolardan çıkarsa, tam tersi olmasın, pc'ciler konsola dönmesin.
hocam sana ne icrdiler yolla bi tane :D :D

Hoid

28.3.2016 18:33:55

0
Gelsin gelsin 6 ay sonrada yetmiyor bunun gücü diye PS5 in reklamları başlar

GT_55

28.3.2016 18:31:34

0
4k, 60 fps çalışan bir driveclub'ı düşünmek bile istemiyorum.

David Attenborough

28.3.2016 18:31:18

+11
En fazla bir sene iyi olabilir. Sonrası malum

BSC Misafiri

28.3.2016 18:31:10

+1
konsol herzaman iyidir hic performans sıkıntısı cıkarmaz pc bir kac ay sonra performans dusuklugu yapmaya baslıyor onun için konsol forewer!

BSC Misafiri

28.3.2016 18:31:06

0
böyle olacağı belliydi çöp ps4 leri piyasaya sürersen pc ile ps5 bile yarışamaz

Lyc

28.3.2016 18:30:24

+1
Çok erken çıkartıyorlar, yeni nesil henüz gelmedi tam olarak başlamadı 1-2 sene sonra tekrar kilitlenecekler demedi demeyin

Persona_Non_Grata

28.3.2016 18:24:17

+2
fiyatı 400$ mış ve 4K çalıştıracak ha güleyim bari

GT_55

28.3.2016 18:20:55

+5
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Xbox'a laf söylüyorlardı bir de. Bu gidişle Ps 4S daha önce çıkacak. Ne kadar ironik
Pc'yi tokat manyağı yapacak ps4k. Hazırlan. O değil de ps4k 400 dolardan çıkarsa, tam tersi olmasın, pc'ciler konsola dönmesin.

mnyksvsc

28.3.2016 18:20:49

0
Eski konsolu verip üzerine 100 lira versek çok makul.

dikiştutmazsabri

28.3.2016 18:19:40

0
Amd zen işlemci ve polaris ekran kartıyla gelicekmiş.

BlackBeasT

28.3.2016 18:17:28

+3
Kimi için oyun konsolu bitmişken...Bizler için gerçek oyun konsolları geliyor

trkomandoo

28.3.2016 18:16:59

+2
4.5 atanlar :D

David Attenborough

28.3.2016 18:16:54

+12
Xbox'a laf söylüyorlardı bir de. Bu gidişle Ps 4S daha önce çıkacak. Ne kadar ironik

kolonato_

28.3.2016 18:09:40

0
Ne yapsak satmaya mı başlasak şimdiden? Eğer her iki konsola birden çıkacak oyun birinde daha iyi grafik, fps ve çözünürlükte çalışacaksa biz niye aldık bu konsolu. O zaman çıkınca ben ps4 ümü getirim indirimli fiyatla yenisini alim.Ya da dediğim gibi satıcaz hemen.

skulz

28.3.2016 18:09:34

0
PC'ye dönme zamanı geldi demektir konsollar bitmiştir benim için bu saatten sonra.

byzantium

28.3.2016 18:09:15

0
Yeni konsol mu cikacak yoksa suanki ps4 leri bir cihaz ile destekleyip buna mi yukselticez?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız