Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WRC 5 Kısa Bir Video ile Duyuruldu


     Daha önce farklı ellerde şekillenen WRC serisinin yeni geliştiricisi ve dağıtıcısı ile yoluna devam ettiği WRC'nin resmi sayfası üzerinden duyuruldu.
 
    Fransız oyun geliştiricisi Kylotonn ve dağıtıcısı Bigben Interactive ortaklığında hazırlanan WRC 5, yeni pistler, 2015 sezonuna ait arabalar, yeni modlar ve artırılmış gerçekçi deneyim sunmayı hedefliyor.
 
     "Yarış hayranlarından oluşan takımımızın geliştirdiği yeni teknik araçlar ile sıfırdan gerçek ralli simulasyonu sunmayı amaçlıyoruz" açıklamasıyla duyurulan oyuna ait ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     WRC 5'in çıkışı için sonbahar ayları gösteriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
wrc wrc 5 bigben interactive Kylotonn 2015
Dying Light'ın Co-op Moduna Ait Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı Dying Light'ın Kutulu Sürümlerine Yeni Tarih, Yeni Bir Müjdeyle Beraber Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

24.1.2015 09:42:31

0
Çöp seri ne varsa Codemasters da var.

diverapo

24.1.2015 02:47:05

0
Richard Burns Rally. Daha iyisi olmadı.

betadragon

23.1.2015 17:24:10

0
O oyun motoru ile devam ediceklerse hiçbir fark göremesiniz viraj dönüşleri hep birbirinin aynısı dirt serisinde arabanın bi ağırlığı var döndüğünü hissediyosun bu oyun en iyi oyunu bence powerslide farklı bi deneyim.

waltran

23.1.2015 14:09:34

0
Diğer oyunlar araba sürme anlamında tatminkar olmasada özellike WRC4 ralli havası anlamında Codemastersin amerikan şov oyunlarından bin kat daha iyidir. Ralli sevmeyen adamın zaten bu oyunları değilde diğer yarış oyunlarına dönmesi lazım. Yeni bir geliştirici yeni bir sezon zaten heyecanlı başladı oyun sessiz sedasız duyurulsada bakalım bu çıktığında nasıl bir oyun olacak, umarım bu sefer BSC incelemeside olur.

Tycan

23.1.2015 13:28:14

+1
Oyunu Codemasters yapsa kariyer modlu filan. serinin hepsi vasatın altında

Nikomer

23.1.2015 13:07:45

0
where is the video dude ? :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRC 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız