Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WILD HEARTS'ın Ana Hikayesi Yaklaşık 30 Saat Sürecek

 
 
EA ve Omega Force tarafından oyunculara sunulacak olan avcılık aksiyon oyunu WILD HEARTS hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun çıkış tarihi ve çeşitli oynanış videolarını yayınlandı. Şimdi ise EA Originals yönetici yapımcısı Lewis Harvey, oyunun ana hikaye süresini açıkladı.
 
Harvey'a göre WILD HEARTS'ın ana hikayesi yaklaşık 30 saat sürecek. EA Originals etiketiyle yayınlanan ve popüler Warriors serisinin arkasındaki ekip olan Omega Force tarafından geliştirilen WILD HEARTS, bizlere feodal Japonya dönemine götürecek. Bunun yanı sıra destansı bir maceraya sürükleyecek.
 
Bu dönemde eski bir teknoloji harikası yer alacak ve karmaşık mekanizmalar karşımıza çıkacak. Karakuri'nin yardımıyla Kemono adlı doğayla aşılanmış dev hayvanlara karşı mücadele edeceğiz.
 
WILD HEARTS, 17 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için 69,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC Sistem Gereksinimleri Bayonetta 3 için Üçüncü Resmi Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız