Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Volition'ın Kurucusu Mike Kulas, İstifa Ediyor

Mike Kulas'ı yukarıdaki fotoğraftan görebilirsiniz.
 
     Volition'ın kurucusu ve başkanı Mike Kulas, görevinden istifa ediyor. Kendi isteğiyle görevini bıraktığı bildirilen Kulas'ın emekliye ayrılma düşüncesini 1 senedir düşündüğü ortaya çıktı.
 
    Mike Kulas, 18 yıldır firmada çalışıyordu. Volition'ın önceki ismi olan Parallax Software'deki çalışma süresi de bu yılların içinde bulunuyor. Mike Kulas, Matt Toschlog ile birlikte 1993 yılında Parallax Software'i kurmuş, bu firma 5 sene faaliyet içerisinde olduktan sonra şirket bölünmüştü. Daha sonra Kulas kendi imkanlarıyla Parallax Software'i Volition'a çevirdi. Şu anda Volition, THQ çatısı altında bulunuyor.
 
    İstifasıyla ilgili açıklama yapan Kulas, firmadan ayrılmasının arkasında hiç bir şey olmadığını, bunun kendi şahsi kararı olduğunu söyledi. Ona göre, bundan daha uygun bir ayrılma zamanı olamazmış.
 
    Kulas ayrıca ileride Volition'a tekrar dönmeyeceğini ama onun için Volition'da her şeyin düzgünce işlediğini bilmenin önemli olduğunu dile getirdi.

    Mike Kulas'ın boşalttığı koltuğu Volition’ın üretim departmanındaki yardımcı başkan konumundaki Dan Cermak dolduracak. Cermak'ın 2003 yılından beridir firmada çalıştığını hatırlatalım.
 
    Mike Kulas'a firmasından çıkan lezzetli oyunlar için teşekkürü borç biliyoruz, iyi bir dinlenmeyi hak etti, kendisine bundan sonraki hayatında bol şans!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Volition mike kulas istifa
Ubisoft'un E3 Sunumu Tarihi Belli Oldu Mega Man Legends 3'ten Tron Bonne'lu Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Armageddon
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız