Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Voice of Cards: The Beasts of Burden Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Square Enix, Ekim 2021'de Voice of Cards: The Isle Dragon Roars'ın ve Şubat 2022'de Voice of Cards: The Forsaken Maiden'ın piyasaya sürülmesinin ardından Voice of Cards serisinin yeni oyunu Voice of Cards: The Beasts of Burden'ı duyurdu. Oyun, 13 Eylül'de PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Tamamen kart sistemine dayalı Voice of Cards: The Beasts of Burden, serinin önceki oyunları Voice of Cards: The Isle Dragon Roars ve Voice of Cards: The Forsaken Maiden'ın aksine çıkarabileceği bağımsız bir deneyimi bizlere sunacak. 
 
Voice of Cards: The Beasts of Burden, oyuncuları Voice of Cards serisinin üçüncü oyununa götürüyor. Bu resimli bir dünyada oyuncular, çeşitli kart stratejilerini uygulayacak ve macera katılacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Üçüncü Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Hollowbody PC için Duyuruldu Gate of Nightmares'in 30 Kasım'da Hizmetine Son Veriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız