Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Visceral, Dead Space'in Geleceği Hakkında Konuştu


     Dead Space gibi başarılı bir korku oyunundan sonra her yeni oyunda biraz daha aksiyona kayarak seriyi zora sokan Visceral Games, Dead Space serisinin geleeği hakkında konuştu. Şu sıralar Battlefield: Hardline ile uğraşan Visceral ekibinden Steve Papoutsis'in açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz.
 
"Dead Space öldü mü? Bana göre hayır. Ben onu seviyorum, Visceral ekibi seviyor. Onun üzerinde yedi yıl boyunca çalıştık, bu bize farklı şeyler denemek için iyi bir mola oldu. Ama bu seri hakkında bir sürü tutku bulunuyor, sadece benim tarafımdan değil firmadaki diğerleri tarafından da, yani ben öyle düşünüyorum ki, bu IP firma için önemli. Nereye gideceğini bilemeyiz... Ben kesinlikle bu nesil üzerinde ne gibi şeyler olurdu, merak ediyorum."
 
     Görünüşe göre, şu an resmi bir Dead Space duyurusu bulunmasa da, geliştiriciler açık kapı bırakmak istiyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku gamescom future of dead space
Bayonetta 2'den Ekran Görüntüleri The Witcher 3'ten 20 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

19.8.2014 00:21:19

0
Yeni oyunu çıkması lazım bence 3 üncü oyunun sonu biraz açık bitti hem güzel seri.

2K

15.8.2014 20:07:50

0
Dead Space serisinin tüm oyunlarını bitirdim ama açıkçası üçüncü oyunu pek sevemedim bana Gears of War'a özenmiş gibi geldi umarım bir ve ikinci oyun kalitesinde bir oyun olur eğer yeni bir oyun gelirse.

crysispeed

15.8.2014 18:58:31

+1
Dead Space kesinlikle devam etmeli daha birçok soru işareti var oyun içinde. Dead Space 3 cidden felaketti insanlarla savaşmak olsun sıradan bölüm tasarımları olsun cidden çok kötüydü 3. oyun için çıkan awakened dlc si bile oyundan daha iyiydi. 2.oyun birazz aksiyon olsa da sunum ve tasarım olarak bence mükemmeldi. 1. oyunu anlatmıyorum bile çok güzel bir oyundu. eğer o oyunların sunum tarzını ve o korkuyu sunabileceklerse çıkarsınlar yoksa 3. oyun gibi olacaksa çıkarmasınlar

alito

15.8.2014 17:41:48

0
Dead Space, Visceral Games'in için göz bebeklerinden biri bu su götürmez bir gerçek ve ilerde yeni bir Dead Space oyunu göreceğimize eminim ama bence seriyi ilk Dead Space atmosferine geri döndürmeleri gerekiyor. İlk Dead Space oyununda oyuncuyu tir tir titreten neydi? Tabiki devasa bir Uzay gemisinde yalnız olmak ve mürettebatın artık eskisi gibi olmadığını öğrenmek. İşte bu duygu oyunu alıp götürmüştü oyuncunun gözünde. Son iki oyunda bu hissi yavaş yavaş öldürdüler ve sonucunda Dead Space serisi oyuncuların gözünden düşmeye başladı. Dediğim gibi artık ilk Dead Space ruhunu yakalamalarının zamanı geldi, Dead Space için tek kurtuluş belkide Ishimura gibi başka bir devasa gemiye daha fazla korku katarak Isaac Clarke'i tekrar hapsetmektir.

BSC Misafiri

15.8.2014 15:06:33

0
Arkadas sen oyunu oldugu seyin disina cikarirsan bir RE gibi de gecmisin kredin de yoksa hic kalkismayacaksin gumlersin. Oyuna daha fazla aksiyon ekleyeyim oyunu hizlandirayim, canavarlarin eline silah vereyim 5 dakika da bir silahli adamalri da karsimiza cikarayim dersen alirsin nanayi, 3'cu oyun bariz zorlama bir denemeydi. Tutsaydi ara vermeden aksiyon dolu Cooplu 4'cu oyunu yaparlardi ama iste herkes keriz degil. Simdi satmasi daha garanti olan BF yaptiriyorlar adamlara hep diyoruz ya bagimsizlar neden bu kadar basarili oyunlar yapiyorlar diye cunku adamlar rahat arkalarinda oyunlardna anlamayan isleri sermaye olanlar yok aksiyon ekle, ergnelere hitap et, multi ol gibi sacma direktifler veren yok. Her oyun COD, GTA, BF satisina ulasma derinde sanki kar etmiyorlarmis gibi. Her oyun aynilasiyor sonra niye oyunlarin tadi tuzu yok deniyor, nedeni bariz degil mi...

BSC Misafiri

15.8.2014 11:23:34

0
3. oyunu çıktıktan 1-2 ay sonra 1 dolara vermişlerdi :D birde ölmedi diyor adamlar para kazanamıyorki

BSC Misafiri

15.8.2014 11:23:32

-1
daha az aksiyon hatta mümkün olduğunca az aksiyon daha çok korku unsuru gerilim

veterangamer

15.8.2014 11:10:50

-2
konsol ex olarak çıkar artık pc ye çıkmaz bu seri

Settlers

15.8.2014 10:11:12

0
Yahu net bir şey diyeydin Steve :) 3. oyundaki hataları yapmayın (aksiyona, oyun içi mikro ödeme...vs) ilk iki oyundaki gerilimin üzerine daha gerilim dolu şeyler ekleyin. Çıkarın artık oyunu. [spoiler=4555814999]Zaten, 3. oyunun DLC sonunda devamı geleceği sinyali var.[/spoiler]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız