Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viktorya Dönemi Temalı İzometrik Gizlilik Oyunu Winter Ember Duyuruldu

 
Yayıncılığını Blowfish Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Sky Machine Studios'un yaptığı Viktorya Dönemi temalı izometrik bakış açısına sahip gizlilik oyunu Winter Ember duyuruldu. Şu an için bir çıkış tarihi veya platform açıklanmadı. Oyun bir video ile duyuruldu.
 
Blowfish Studios'un kurucusu Ben Lee bir basın açıklamasında, Sky Machine Studios'un, ışıklandırmanın ve bakış açısının harika kullanıldığı bir gizlilik oyunu yarattığını ve yakın zamanda oyun hakkında daha fazla şey göstermek istediklerini söyledi.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Viktorya döneminden kalma bir dünyada geçen Winter Ember, cevapları ve intikam peşinde yüzsüz bir adam olan Arthur Artorias'ın hikayesini konu alıyor. On yıl süren bir sürgünden sonra ailesinden, servetinden ve geçmişinden sıyrıldığı Anargal kentine geri dönen Artorias, yokluğunda kentin kontrolünü ele geçiren zalim bir dini militan olan Greater Heaven ile çatışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Viktorya Dönemi Gizlilik İzometrik Oyun Winter Ember
PlayStation Store'da PlayStation VR Oyunları İndirimde Rocket League'e Stranger Things Teması 14 Ekimde Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Winter Ember
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız