Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viking RPG Rune için Erken Erişim Sürecinden Vazgeçildi, Tam Sürüm Bu Yılın Sonlarında Çıkacak

 
Açık dünya viking rol yapma oyunu Rune'ün bu kış erken erişime açılması planlanıyordu fakat geliştirici Human Head Games aldığı karar ile birlikte erken erişim sürecini iptal etti ve oyunu bu yılın sonlarında doğrudan tam sürüm olarak çıkarmaya karar verdi.

Human Head Games tarafından yapılan açıklama:
 
"Ek finansman kaynaklarını güvence altına almamız sayesinde, hayranlarımızın ilk günden oynamasını istediğimiz oyun deneyimini sunabileceğimizi duyurmaktan çok memnunuz. Artık erken erişim geliştirme sürecini kullanmak zorunda değiliz. Bunun yerine bu yılın ilerleyen zamanlarında doğrudan 1.0 sürümü ile çıkacağız ve oyun çıkışından sonra güçlü bir yol haritasına sahip olacak.
 
Size çok kısa bir süre içinde çıkış tarihini vermeyi umuyoruz - sabrınız için teşekkürler. Bize sormak istediğiniz tonlarca sorunuz olduğunu biliyoruz ve hepsine şu anda cevap veremeyeceğimizi belirterek bu soruları aşağıdan (twitter üzerinden) sorabilirsiniz. Sizi asla askıda bırakmak gibi bir niyetimiz yok fakat bu duyuruları yapması için doğru kişileri ve doğru zamanı seçmek istiyoruz.
 
RUNE üzerinde çalışan tüm ekip adına, hayallerimizin ve vizyonlarımızın hayranı olduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca sabrınız ve anlayışınız için de sizlere teşekkür etmek istiyoruz." 
 
Rune PC için çıkış yapacak. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Steel Division 2 Çıkış Tarihi 20 Haziran'a Ertelendi Grand Theft Auto VI Eski Rockstar Games Çalışanının Öz Geçmişinde Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2019 18:33:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam Yazıda erken erişimden vazgeçtik ,finansal olarak rahatladık yazıyor büyük ihtimal epicten para aldılar
Epic'e özelse almam açıkçası. Çünkü fiyat politikası uçar gider. Eski Rune anılarım bana yeter der geçerim..

mahsur kalan adam

22.4.2019 15:10:37

+1
Yazıda erken erişimden vazgeçtik ,finansal olarak rahatladık yazıyor büyük ihtimal epicten para aldılar

BSC Misafiri

22.4.2019 12:28:33

0
Epic’e özel olma söylentileri var. İnşallah öyle bir şey yoktur.

mahsur kalan adam

22.4.2019 04:18:50

0
Hadi inşallah Bu oyundan çok ümitliyim valla fos çıkarsa ölürüm gibi bişey Oynanış kütük gibi olmasın atmosferde destansı olsun Yoksa git çalı çırpı topla ona yardım et buna yardım olmasın Amin

BSC Misafiri

22.4.2019 02:11:36

0
İyi fikir. Açıkçası DayZ ve Black Mesa facialarından sonra erken erişim işine tövbeliyim. Ne kaliteli yapımlar geldi elimi sürmedim. Full olmayan oyuna bulaşmayarak huzuru buldum. Gerçi ne full oyunlar var adı full de orası da başka konu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız