Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Video Oyunları Lisesi Yeni Bölümüyle Devam Ediyor!


    Brian'ın Video oyunları lisesindeki maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Freddiew'in önderliğinde  ilerleyen ve toplamda 9 bölüm olacak olan "Video Game High School" web serisi oyunculara hitap eden yönüyle büyük ilgi görüyor.
 
    Aşağıdan bu eğlenceli tv dizisinin üçüncü bölümünü izleyebilirsiniz. Dördüncü bölüm de bir altta bulunuyor. İyi seyirler diliyoruz:

Bu haberin bağlantısı
URL
video oyunları lisesi vghs freddiew freddie wong
Far Cry 3 Duvar Kağıtlarınız Hazır Lollipop Chainsaw'dan Taze Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ChronoGear

1.6.2012 09:50:47

+4
Liselilerden nefret ediyorum usta su son donem liselilerinden. Burdada goruyoruz mesajlarini beyinsiz beyinsiz mesajlar, sonra disarda goruyoruz apachi saclar, zayif gotlerinden dusen pantolanlar bole tokati sallasan ensesine yarisi bosa gider uyuz oluyorum liseli demeyin bana kil kil tipler adamlara baktikca bunlar mi memleketin halefleri diyorum kendime dahada sinir oluyorum. Yabancilarin liselileri daha vahim. Onlarin durumu tam allahlik hic degilse bizimkilerde az biraz olsun isik var :D Bu arada konu ne ben ne yorum yapmisim icimi dokmusum iyi oldu rahatladim hehe :D

tnszfr

1.6.2012 01:50:32

0
Takipçisiyim bu dizisinin.Her yeni bölümün duyurulmasını rica ediyorum . =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız