Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ekibinde Organizasyonel Değişiklikler

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, oyunculara mümkün olan en iyi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 deneyimini sunabilmek için bazı organizasyonel değişiklikler yapıldığını duyurdu.
 
Kreatif direktör Ka'ai Cluney ve hikaye anlatımı tasarımından sorumlu Brian Mitsoda projeden ve şirketten gönderildi. Bunun Paradox Interactive ile Hardsuit Labs liderliğinde alınan ortak bir karar olduğu belirtildi.
 
Oyunun yeni kreatif direktörü ise Alexandre Mandryka. 20 yıldan fazla bir süredir oyun sektöründe görev alan Alexandre Mandryka Assassin's Creed, Warhammer 40,000 ve Far Cry gibi projelerde çalışmış.
 
Brian Mitsoda, Rock Paper Shotgun'a yaptığı açıklamada, bir anda şirketten gönderilmesinin kendisi için büyük şok olduğunu ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, bu yıl içinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 gelecek yıla ertelendi.

PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Hardsuit Labs Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Paradox Interactive Hardsuit Labs
DC FanDome Etkinliğinden Fragman Paylaşıldı, 2. FanDome Etkinliği Duyuruldu Agatha Christie'nin Kitabından Uyarlanan "Death on the Nile" Filminden İlk Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2020 00:40:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: ***Leopard*** Optimizasyon ne alaka? Adam hikaye, karakterler vs ile uğraşan biri ; teknik kısımla değil
Hocam tersine totem olur diye dedim, hemen atar yapma. Todd Howard olmadan bir Fallout, TES düşünmek gibi işte..

BSC Misafiri

20.8.2020 00:04:37

+3
Hadi Kaai Cluney'i göndermelerini anlarımda önceki vampire the masquerade'in de senaryosunda çalışan Brian Mitsoda'yı niye gönderirsin. Adam oyunun mekaniklerini yapmıyorki. Oyunun tek sorunu grafikler ve kombat animasyonları. Onunlada hikaye bölümünde çalışan ilgilenmez.

***Leopard***

19.8.2020 23:54:51

+1
Optimizasyon ne alaka? Adam hikaye, karakterler vs ile uğraşan biri ; teknik kısımla değil

BSC Misafiri

19.8.2020 22:49:43

+1
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54 Bloodlines 1’de çalışan Brian Mitsoda’yı göndererek iyi halt etmişsiniz. Yıllardır devamı beklenen oyunun içine edecekler anlaşıldı.
Hocam bir bakım iyi işte belki optimize özürlü olmaz ya da bug diyarı? İlk oyunun v1.0 sürümünü oynadın mı? 14 yaşımda olan ve hiç ama hiç bir oyun ayrıt etmeden hunharca oynayan ben bile bu ne la deyip tiksinip kapamıştım kendilerini :D Neyse ki unoffical patch vs çıkdı da sonradan müptelası olduk..

deadlight54

19.8.2020 19:28:30

+1
Bloodlines 1’de çalışan Brian Mitsoda’yı göndererek iyi halt etmişsiniz. Yıllardır devamı beklenen oyunun içine edecekler anlaşıldı.

Umit_22

19.8.2020 19:03:17

+3
La bu vampirleri niye latex nylon fetişistler gibi gösteriyorsunuz sürekli. Kumaş pantolon giyen vampir olamaz mı? Jartiyer giymeyen kadın vampir olamaz diye bir kural mı var

OMEGALUL

19.8.2020 18:52:49

+2
Zaten gittikçe düşen beklentilerin üstüne tüy dikti bu haber. Yeni işe aldıkları adam da ac, far cryda falan çalışmış, sanki o oyunların hikayesi ve open world dizaynı çok güzelmiş gibi. Aptal aptal collectible ve fetch questlerle doldururlar oyunu artık. Her erteleme haberiyle acaba iade etsem mi diye düşünüp sonra vazgeçiyordum ama artık bu haberden sonra farz oldu.

BSC Misafiri

19.8.2020 18:46:49

+1
Benim için büyük üstad Brian Mitsoda'nun gönderilmesi kötü bir gelişme,yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız