Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve'ın Yeni Sanal Gerçeklik Sistemi Valve Index Tanıtıldı

Valve, yeni sanal gerçeklik sistemi Valve Index'i en sonunda resmi olarak tanıttı.
 
Valve Index yarın itibarıyla ön siparişe açılacak ve 1 Temmuz'da kullanıcılara gönderilecek. Fiyatlar şu şekilde:
 
Full VR Kiti - $999 / £919 / €1,079
Index başlığı ve kontrolcüleri - $749 / £689 / €799
Index başlığı - $499 / £459 / €539
Index kontrolcüleri (2) - $279 / £259 / €299
Ana İstasyon 2.0 (1) - $149 / £139 / €159
 
Detaylar:
 

Valve Index Headset
 
 
 
Önce Doğruluk
Doğruluğa verdiğimiz öncelik sayesinde Valve Index başlığı birçok özelliğin hakkını veriyor. 
 
Ekranlar
Yüksek kare hızında doğru renkleri sağlayabilen yüksek çözünürlüklü özel ekranlara sahiptir. Geriye dönük 90 Hz uyumluluğuna sahip 120 Hz modu ve deneysel 144 Hz modu vardır. Hem 120 Hz hem de 144 Hz, çok daha gelişmiş görsel konfor, doğruluk ve gecikme sağlar.
 
Optik
Özel çifte elementli tasarıma ve eğik pozisyona sahip lenslerimiz uçtan uca berraklığı bozmadan görüş alanını en üst düzeye çıkarır. 
 
Ses
Kulak üstü hoparlörler uzun vade konfor sağlar ve sesler sizi içine çeker. 
 
Ergonomi
Ayarlanabilir her şeyin tadını çıkarın. Bunlara oldukça yumuşak ve anti mikrobik kumaşa sahip değiştirebilir manyetik yüz lastiği de dâhil. Kafanızın boyutunu, bakış açınızı, yüz açınızı, göz bebekleriniz arasındaki mesafeyi ve kulaklık konumunu ayarlayarak VR'ın rahatça tadını çıkarın. 
 
Değiştirilebilir
Öndeki genişleme yuvasıyla ve bilgisayar görüşü topluluğu için kullanılabilir örnek koda sahip kameralarıyla başlığımız yaratıcılar ve değişiklik yapma meraklıları için hazır. 
 
Valve Index veya HTC Vive Başlığı + Ana İstasyonlarıyla Uyumlu
Valve Index başlığı SteamVR Tracking içeren her kontrolcüyle uyumludur. Bu kontrolcülere Valve Index kontrolcüleri, HTC Vive Wands ve HTC Vive Pro Wands dahildir.

Valve Index başlığı SteamVR Tracking içeren her ana istasyonla kullanılabilir. Bu ana istasyonlara Valve Index ana istasyonları ve HTC Vive Pro ana istasyonları dahildir. 
 
 
Valve Index Controllers
 
 
 
Elleriniz VR'da
Valve Index kontrolcüleri VR'da doğal girdiyi, el hareketlerinde yüksek doğruluğu ve konforu sağlayabilmeleri için sıfırdan tasarlandı. 
 
Valve Index veya HTC Vive Başlığı + Ana İstasyonlarıyla Uyumlu 
 
Valve Index kontrolcüleri SteamVR Tracking destekleyen tüm başlıklarla uyumludur. Bu başlıklara Valve Index başlığı ve HTC Vive Pro başlığı dâhildir.

Valve Index kontrolcüleri SteamVR Tracking destekleyen tüm ana istasyonlarla kullanılabilir. Bu ana istasyonlara Valve Index ana istasyonları ve HTC Vive Pro ana istasyonları dâhildir. 
 
 
Valve Index Base Station
 
 
 
Lazerler sayesinde oda ölçeğinde hassasiyet
En yüksek kalitedeki izleme, ana istasyon 2.0 ile çok daha iyi hâle geldi. Yeni istasyonda geliştirilmiş menzil, daha geniş görüş alanı bulunmakta ve tek bir kurulumda dört taneye kadar ana istasyonu desteklemektedir. Bu sayede oklüzyonu azaltır ve daha geniş bir oynama alanı sağlar. 
 
Valve Index veya HTC Vive Pro ile uyumludur
 
Valve Index ana istasyonları SteamVR Tracking 2.0 sürümünü içeren tüm başlıklarla uyumludur. Bu başlıklara Valve Index başlığı ve HTC Vive Pro başlığı dahildir.

Valve Index ana istasyonları SteamVR Tracking 2.0 sürümünü destekleyen tüm kontrolcülerle kullanılabilir. Bu kontrolcülere Valve Index Kontrolcüleri ve HTC Vive Pro Kontrolcüleri de dâhildir.

Valve Index ana istasyonları HTC Vive ürünlerinin orijinal standart versiyonlarıyla uyumlu değildir.

 
Ürün özelliklerinin tamamı ve daha fazla bilgi için lütfen https://valvesoftware.com/index adresini ziyaret edin. 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Polonya Cumhurbaşkanı, Esporun Spor Sayıldığını, Spor Ortamını Desteklediğini Söyledi BLAST Pro Series Yılın 3. Turnuvasını Madrid'de Düzenliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

2.5.2019 20:16:57

+1
anlaşılan vr için kredi çekecem :D

BSC Misafiri

1.5.2019 16:46:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: Uncy Muhtemelen Türkiyeye gelmez oradaki fiyatlandırmayı gördükten sonra Türkiye de kurdan ötürü fiyatın ne kadar acınası bir rakam olacağı ortada Gözler 2008 yıllarını aradı
Kaçtı o zaman dolar hocam.. 1.4TL falan mıydı. Vay be.. Üniyi kazandığım seneydi GeForce 9800'lü sistem dizmişti babam heyt be..

Uncy

1.5.2019 13:48:17

0
Muhtemelen Türkiyeye gelmez oradaki fiyatlandırmayı gördükten sonra Türkiye de kurdan ötürü fiyatın ne kadar acınası bir rakam olacağı ortada Gözler 2008 yıllarını aradı

BSC Misafiri

1.5.2019 05:40:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Hayal gibi görünsede genede heyecanlandırıcı bir gelişme be. Cs 'nin vr oynanışını gördükten sonra Valve'ın bu konuda güzel işler çıkartacağına inanası geliyor insanın. https://www.youtube.com/watch?v=qwcHnG8EDTw
Hocam farkındaysan ilk iki yorum gelen teknolojik gelişme ya da ürün özelliği ile değil. Buraya entegre edince tahmini fiyatı :) Bizi böyle düşündürenler utansın diyeceğim de.. Kime..

Watton1

1.5.2019 00:45:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: r0ket normal fiyatlamada türkiye fiyatı 10 bin tl net. hayaller aleminde belki valve türkiyeye özel 1,5 dan hesaplar fiyatı.
Türkiyeye gelirse şükret ne fiyat hesabı

porsux

1.5.2019 00:30:19

0
Hayal gibi görünsede genede heyecanlandırıcı bir gelişme be. Cs 'nin vr oynanışını gördükten sonra Valve'ın bu konuda güzel işler çıkartacağına inanası geliyor insanın. https://www.youtube.com/watch?v=qwcHnG8EDTw

HaLoPlgr

1.5.2019 00:09:11

+1
Zengin bebeleri hadi iyisiniz ;)

r0ket

30.4.2019 22:04:17

+3
normal fiyatlamada türkiye fiyatı 10 bin tl net. hayaller aleminde belki valve türkiyeye özel 1,5 dan hesaplar fiyatı.

BSC Misafiri

30.4.2019 21:56:08

+3
Sadece 6 ile çarpmayın bir sürü özel tüketim vergisi var elektronikte. Daha da pahalıya gelir yani :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız