Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Steam'deki Tüm Oyun Dışı Videoları Kaldırıyor

 
Valve, önümüzdeki haftalarda oyunla alakalı olmayan tüm videoları Steam'den kaldıracağını açıkladı. Ana menüdeki "Videolar" sekmesi de şimdiden kaldırıldı. Bilmeyenler için Valve Steam'de oyunların dışında film satışı da yapıyordu.
 
Valve tarafından yapılan açıklama:
 
"Geçtiğimiz birkaç yılda ücretli ve ücretsiz video içeriğini destekleyen bir video platformu oluşturarak Steam'i oyunların ve yazılımların ötesinde genişletmeye çalıştık. Steam kullanıcılarının ne izlediklerini incelerken, doğrudan oyunla ilgili olan veya oyunlar ve yazılımlar için aksesuarla ilgili olan içerik sunmaya odaklanmamız gerektiği konusunda kesin karara vardık.
 
Bu yeniden odaklamanın bir parçası olarak, Steam mağazası menüsündeki Video bölümünü ve videoların ilgili oyun veya yazılım sayfası üzerinden veya arama, kullanıcı etiketleri, öneriler vb. şekilde keşfedilebilmesini kaldırdık.

Önümüzdeki haftalarda birtakım oyun dışı videolar kaldırılacak ve artık satın alınamayacak. Daha önce satın alanlar içeriğe erişebilmeye devam edecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Alien: Isolation, The Walking Dead: Season 2 ve Daha Fazlası Bu Ay Xbox Game Pass'e Geliyor Battlerite Royale Artık Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.2.2019 21:10:43

+1
geçti borun pazarı

BSC Misafiri

20.2.2019 19:11:41

+5
Ne olur şu oyun çöplüğünü de artık bi ayrı ayrı eleye eleye düzene getirin. Sapık bağnaz oyunları ayrı bir bölüme, %90'ı birbirinden kötü ve vasıfsız bağımsız yapımları ayrı bir bölüme koyun da adam gibi keşif kuyruğunda,önerilenlerde gerçek oyunları görelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız